موبايل!

بابا اونجا فکر کنم يه سيم کارت بندازه تو گوشی مشخص بشه

جدا؟
اين w810 که صفحه بزرگی نداره!!!اصلاً هم به درد فيلم ديدن نميخوره!!!
چطور شد اين رو انتخاب کرديد؟
اخه با این پول دیگه چی بگیرم؟e62?
پ.ن: ویرایش پست قبلیمو بخون

کسی در مورد این موبایل های چینی که تازگیا وارد بازار شده چیزی میدونه ؟ توی علاءدین پر شده قیمتشم نسبت به کاراییش عالیه ولی یه بنده خدایی میگفت کیفیتش مثله Xbox 360 بگیر نگیر داره به عبارتی تخم مرغ شانسیه . یکی مارو روشن کنه اصلا خریدنش میارزه یا نه ؟ اسمشم فکر کنم NEC بود.

کسی در مورد این موبایل های چینی که تازگیا وارد بازار شده چیزی میدونه ؟ توی علاءدین پر شده قیمتشم نسبت به کاراییش عالیه ولی یه بنده خدایی میگفت کیفیتش مثله Xbox 360 بگیر نگیر داره به عبارتی تخم مرغ شانسیه . یکی مارو روشن کنه اصلا خریدنش میارزه یا نه ؟ اسمشم فکر کنم NEC بود.

اين موبايل ها مارک های مختلفی داره.بگير نگير هم داره.ولی خوب نسبت به امکاناتش قيمتاش خيلی خوبه.
بايد خيلی مواظب باشيد چه موقع خريد چه بعد از اون.مشکلی براشون پيش بياد تقريبا لوازمش نيست.
ولی به نظر بعضی از اساتيد موبايل گوشی هايی يه بار مصرف هستند

یعنی 50 60 تومن پول بیشتر بدیم یه p990 بخریم بهتر از اینه که هر مدل از این گوشیا رو بگیریم .
والا اون ديگه به خودتون بستگی داره.ولی از نظره من p990 خيلی خيلی بهتر از اين گوشی ها هستش.من هيچ ارزشی برای اين گوشی ها قائل نيستم(البته اين نظره منه)

سلام

قیمتشم نسبت به کاراییش عالیه

چه قابلیت هایی داره ؟!

===========================
کسی یه سایت باحال برای دانلود تم برای p990 سراغ نداره ؟! باحال یعنی اینکه مثلا تم بازی ها یا بازیگر/خواننده - فیلم های معروف رو بصورت کامل و جامع داشته باشه . . .
یعنی من اگر تم SC : Double Agent یا Resident Evil و یا Tom Hanks , J Lopez یا فیلم Leon رو میخوام مجبور نباشم کل شبکه رو سرچ کنم . . . بلکه یک سایت بعنوان بانک همه جور تم داشته باشه . . . .
هست چنین سایتی ؟

سلام

چه قابلیت هایی داره ؟!

کسی یه سایت باحال برای دانلود تم برای p990 سراغ نداره ؟! باحال یعنی اینکه مثلا تم بازی ها یا بازیگر/خواننده - فیلم های معروف رو بصورت کامل و جامع داشته باشه . . .
یعنی من اگر تم SC : Double Agent یا Resident Evil و یا Tom Hanks , J Lopez یا فیلم Leon رو میخوام مجبور نباشم کل شبکه رو سرچ کنم . . . بلکه یک سایت بعنوان بانک همه جور تم داشته باشه . . . .
هست چنین سایتی ؟
مثلاً شما با نهايت 300 تومان پولی که بابت يکی از اين گوشی ها ميديد ميتونيد از امکاناتی مثل
قابليت دريافت tv , radio
صدای بسيار بلند
دوربين 3
صفحه تاچ اسکرين 3 اينچی
استفاده همزمان از دو سيم کارت و...
استفاده کنيد

سلام

چه قابلیت هایی داره ؟!

هست چنین سایتی ؟

http://gallery.mobile9.com
از شير مرغ تا جون آدميزاد توش داره .
بازي . تم . نرم افزار . عكس . فيلم . اسكرين سيور و ...:eek:

دوستان یه سوال.
توی گوشیم برای وارد کردن پیغام برای وارد شدن هر حرف تاخیر نسبتا زیادی (شاید حدود یک ثانیه) هستش که خیلی رو اعصابه!
راهی هست که این زمان رو کمتر کنیم؟
گوشیم W850i

پس از کلی فکر کردن و راهنمایی های خوب شما تصمیم گرفتم w950 بگیرم . چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین:
تو ریویو ها گفتن میتونه فیلم ها رو با 30 فریم بر ثانیه نشون بده. بهترین برنامه برای rip کردن dvd ها برای w950 چیه؟

توی گوشیم برای وارد کردن پیغام برای وارد شدن هر حرف تاخیر نسبتا زیادی (شاید حدود یک ثانیه) هستش که خیلی رو اعصابه!
گوشیم W850i
من w850 دارم...ولی این مشکل رو ندارم :confused: :eek: رم گوشی پر نیست؟؟؟

دوستان یه سوال.
گوشیم W850i

فکر کنم يه آپديت کنی گوشيت رو اين مشکلت حال بشه

پس از کلی فکر کردن و راهنمایی های خوب شما تصمیم گرفتم w950 بگیرم . چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین:
تو ریویو ها گفتن میتونه فیلم ها رو با 30 فریم بر ثانیه نشون بده. بهترین برنامه برای rip کردن dvd ها برای w950 چیه؟

اگه عجله نداری يه خورده صبر کن من خودم قرار يه سری برنامه رو تست کنم برای همين w950 .
البته الان تو خوده اينترنت مخصوصاً رپيدشير ميتونی اينجور فيلم ها رو پيدا کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or