™SHADOW
کاربر سایت
تو سایتی هم میره ؟درود
نمیدونم ولی با 5800 یکی از بچه ها وصل میشیم بهش
مطمئنی با اینترنت خط نمیره ؟
تو سایتی هم میره ؟درود
نمیدونم ولی با 5800 یکی از بچه ها وصل میشیم بهش
تو سایتی هم میره ؟
مطمئنی با اینترنت خط نمیره ؟
خب باید ببینی توی سایتی میره یا نه !درود
جلویه من که تو سایت نرفتن بچه ها ولی خوب حداقل اون کانکت میشه ولی ماله من نه
اره با نت خطش نمیره
سلام.:biggrin1:
من میخوام یه گوشی تاچ بخرم بین 400- 700 تومن. میخواتم بدونم تو این رنج قیمت چه گوشی هایی به درد میخورن؟(کیفیت تاچش واسم خیلی مهمه:blushing
خودم نظرم HTC HD2 هست. گوشی خوبیه؟
یه سوال هم دارم گوشی هایی که ویندوز موبایل 6 یا 6.5 یا... دارن رو میشه به 7 آپگرید کرد؟
تغریباً نه!مارکهای دیگه ای هم مثل acer یا eten گوشی 2سیم دارند!الان بین برند های معتبر فقط LG و Samsung گوشیه Dual Sim دارن؟
معمولاً از 800داره تا 1تومن بسته به وضعیت و مدت کارکرد!کسی حدود قیمتش رو هم نداره؟

قیمت دقیق دبی رو ندارم ولی اگه خوب پیدا کنی حدود550باید باشه!من میخوام htc desire بگم از دبی برام بیارن اونجا چنده بعد ادرس یک نمایندگی پاساژی چیزی اگه کسی داره ممنون میشم
قیمت دقیق دبی رو ندارم ولی اگه خوب پیدا کنی حدود550باید باشه!
آدرس مادرس هم ندارم:biggrin1: حدود قیمت رو گفتم تا شاید بدرد خورد!
سونی اریکسون ویواز تا 400 تومان تاچ و سیستم عامل سیمبین ، البت برای پخش اون فرمت ها باید پلیر جدا نصب کنی .سلام من یه گوشی میخوام دور و بر400تومن تاچ باشه با دوربین خوب و پخش فرمت های divx/xdiv/avi چی هست؟:cheesygri
با تشکرسونی اریکسون ویواز تا 400 تومان تاچ و سیستم عامل سیمبین ، البت برای پخش اون فرمت ها باید پلیر جدا نصب کنی .
و نوکیا X6 هم هست که دوربین ضعیفتری داره ولی صدای بیشتر و استریو و همینطور تاچ خازنی و سیستم عامل سیمبین ، اینم باید نرم افزار روش نصب بشه .