موبايل!

نه طبيعي نيست مصطفي جان.
من خودم يه w800 دارم كه با گوشي شما در ساختار فرقه زيادي نداره.من اين مشكلو دارم وقتي كبلو ميكشم اطلاعاتم پاك ميشه!!!

امروز سونی اریکسون موبایل جدیده خودش رو معرفی کرد:

sonyericsson-k618-00.jpg

sonyericsson-k618-01.jpg

Sony Ericsson K618

امین از 1/200/000 یا 1/300/000 ان 90 نو کیا که وحشتناک تر نیست تازه اون موقع تعرفه نبود ولی حالا هست که الان میشد اینو با 300 یا 350 راحت خرید.

نوشته شده توسط 789:
امین از 1/200/000 یا 1/300/000 ان 90 نو کیا که وحشتناک تر نیست تازه اون موقع تعرفه نبود ولی حالا هست که الان میشد اینو با 300 یا 350 راحت خرید.
اره درسته به قیمت n90 نمیرسه ولی خب دلیل قیمت بالای n90 این بود که اولین گوشی سری n نوکیا بود که اومده بود برای همین قیمتش یکم بالا رفت :D

نوشته شده توسط pirates:
منم 6260 دارم !
هیف که دوربینش پاینه و گرنه توپه!
گوشیه خوبیه!!
این گوشی رو قبل از اومدن n90 دادن بیرون که خواستن ببینن چه قدر استقبال میشه و ملت از طرحش خوششون میاد یا نه ;)
ولی دیگه بزارش کنار بیا به طرف سونی اریکسون :cheesygri تهه گوشیه!!!

no7270_00.jpg

بچه ها کسی قیمت دقیق گوشی نو 7270 رو می دونه؟ مامانم گیر داده می خواد 7270 بگیره :eek: هرچی می گم بیا 7610 منو بگیر می گه نه!!!

البته اگه قیمت دست دوم رو هم بدونه بد نیست :cheesygri

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من امروز خیلی کیفولی هستم
یدونه موتورلا v3 im گرفتم که الان هنوز تو شارژه (همون v3 i هستش فقط یه Itunes بهش اضافه شده)
میخواستم بدونم قیمت این تو ایران چنده
بعدش شاید بدونید که تو خارج یه شرکت مثلا یه گوشی رو به شما میفروشه فقط با سیم کارت اون شرکت کار میکنه من الان مشکلی ندارم اما چند ماه بعد میخوام بیام ایران نمیدونم میشه گوشی رو اونجا unlock کرد یا نه؟:-"
شش رقم عدده باید بهش بدی ها اینجا 15 پوند میگیرن واسه اون 6 تا عدد!!:eek:
بعدش هر نوع برنامه تم فلان بهمان حتی زهرمار هم در مورد این موبایل دارید اینجا بزارید که سخت محتاجیم!!(ای لعنت بر این نوکیا سری شصت که هر جا سرچ میکنم واسه برنامه موبایل این نوکیا سری شصت سر وکله اش پیدا میشه)

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
گوشیه خوبیه!!
این گوشی رو قبل از اومدن n90 دادن بیرون که خواستن ببینن چه قدر استقبال میشه و ملت از طرحش خوششون میاد یا نه ;)
ولی دیگه بزارش کنار بیا به طرف سونی اریکسون :cheesygri تهه گوشیه!!!

امین با این چشای شورت تو باز کار دستمون دادی!
اصلان گوشی نابود شد رفت پووووووووووووکید!
حالا تو این بی پولی مجبور شدم 3650 بگیرم
میدوونی روش چطوری برنامه نصب کنم اخه کارت ریدر واسش گرفتم

سلام دوستان
کسی چرا جوابی به من نداد؟
میخوساتم بدونم این بازی ها رو برای موبایل از کجا میتونم دانلود کنم ؟
the sims 2
doom
Prince of Persia: Warrior Within™
بعدش راستش رو بخواید من زیاد بلد نیستم اگه بازی خوبی دارد به ما هم بگید :blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or