گوشیت به احتمال زیاد ویروس داره! باید فورمتش کنی درست می شه البته اگه تو این مدتی که خریدی باطریشو داغون نکرده باشیسلام بروبچ
این حوالی کسی 8800 نداره؟
این گوشی ما عمر باطریش به 1 روز هم نمیکشه! یهو خالی میکنه
گاهی مثلاً نشون میده 3-4 ردیفش پره ولی کسی زنگ بزنه باطری تموم میشه خاموش میکنه ...
نمیدونم باطری مشکل داره یا شارژر یا خود گوشی
دقیقا مشکل همین جاستتو تهران كه اومد اوايلش انتن دهيش خيلي افتضاح بود ولي جديدا بهتر شده تو مشهد هم فكر كنم اوايل كار يكم مشكل داشته باشه ولي به مرور خوب ميشه.
فقط مشكلش اينه كه هر ماه بايد شارژ كني مثلا اگه 10 تومن تو حسابت باشه در ماه حتي 2 تومنم حرف نزني بايد سر ماه شارژ كني.
من با USB خودش نتونستم بریزم . نمیدونم چیکار کنم . گوشیم 6630 هست. اگر سیمبین 8 بریزی برنامه هاش نمیاد ؟نوشته شده توسط pandora tomorrow:میشه از طریق مموری ریدر بریزش رو هارد و بعد از طریق مموری ریدر بریزیش تویه مموری جدید.
همه مغازه های موبایل فروشی این کار رو میکنن(البته اگه مموری ریدر نداری)
نوشته شده توسط Metal Gear:سلام بروبچ
این حوالی کسی 8800 نداره؟
این گوشی ما عمر باطریش به 1 روز هم نمیکشه! یهو خالی میکنه
گاهی مثلاً نشون میده 3-4 ردیفش پره ولی کسی زنگ بزنه باطری تموم میشه خاموش میکنه ...
نمیدونم باطری مشکل داره یا شارژر یا خود گوشی
من با USB خودش نتونستم بریزم . نمیدونم چیکار کنم . گوشیم 6630 هست. اگر سیمبین 8 بریزی برنامه هاش نمیاد ؟
امین جون آخه از این کشویی ها خوشم نمیاد
شارژ ماهیانه 10 تومن هست 70 روزه 20 تومن و 5 ماهه 40 تومن.دقیقا مشکل همین جاست
من شنیدم که با داشتن این سیم کارت که شارژ ماهیانه اون 20 ت هست حتی اگه نصفضو هم داشته باشی رقم اعتبار صفر میشه
اگه تا 15 روز هم شارژ نکنی کلا سیم کارت می سوزه...درسته؟
و اگه سیم کارت بسوزه چقدر باید بدی تا سیم کارتی دیگه داشته باشیفرض کن 20 تومن اعتبار داری برای 2 ماه، 2 ماه تموم میشه و فقط 10 تومنش رو مصرف کردی، به مدت 15 روز خط یکطرفه میشه و فقط میتونن بهت زنگ بزنن تو نمیتونی زنگ بزنی، توی این 15 روز اگه دوباره شارژ کردی اعتباری که از قبل مونده هم به جدیده اضافه میشه مثلاً 10 تومن میدی 1 ماه شارژ میکنی 10 تومن هم از قبل مونده بود پس 20 تومن برای 1 ماه داری. اگه توی این 15 روز شارژ نکردی اولاً اعتبار قبلیت میپره دوماً خط از دو طرف قطع میشه برای 15 روزه دیگه و اگه باز هم توی این 15 روز دوم شارژ نکردی خط رو میسوزونن و میره پی کارش.