challengeeverything
کاربر سایت
نوشته شده توسط SamFisher:سلام
اون بچه هایی که K700 دارن میتونن یه عکس واسه من بگیرن که ببینم کیفیت دوربینش چجوریاست ؟
مرسی
منون از خبر خوبتنوشته شده توسط mgs3:سلام بر همگی دوستان
اقایون یه خبره توپ و داغ بهتون بدم خبر داغ درباره کاش قیمت گوشی w900i هست همون طور که اینجا گفته بودم قیمت اول 715 تا 730 بود حالا قمیت رسیده 515 تا 525 هزار تومان یعنی چیری حدود 200 هزار تومان کاهش قیمت
تا این قدرش رو فکر نکنم:cheesygrin:یعنی میشه نتیجه گرفت که تا نوروز بشه 350 تومن؟!:cheesygrin:
من اون روز که این خبر رو گزاشتم از تو یه سایت مرجع موبایل نگاه کردم که گفته بود اومده و حتی زده بود in story now!! ولی مثل اینکه اشتباه کرده چون فعلا خبری ازش نیست و اون سایت نوشتش رو اصلاح کرد.:cheesygriنوشته شده توسط pandora tomorrow:سلام.
بالاخره امروز سونی اریکسون موبایل P990 رو ریلیز کرد پس احتمالا تا 2 - 3 روز اینده در ایران (و احتمالا علاءالدین ) موجود باشه.
راستش امین این خبر به همین صورت بود که خوندی و من ترجمه یا معنیش نکردم تنها کاری که کردم Copy _ Paste کردمش اینجا... ....منبع خبر هم که نوشته شدهخبر رو چپکی معنی کردی فرزاد 1.3 مگاپیکسل دوربینشه نه 3.1 تنها موبایل 3 مگاپیکسلی N80 هست
چه فرقی میکنه یارو چپیکی معنی کردهراستش امین این خبر به همین صورت بود که خوندی و من ترجمه یا معنیش نکردم تنها کاری که کردم Copy _ Paste کردمش اینجا... ....منبع خبر هم که نوشته شده
اینم لینک خبر:
http://www.shabakeh-mag.com/Articles...aspx?n=1001835 __________________