مرسی ممنون. فقط کسی نمی دونه این گوشه بالاخره کی میخواد بیادش؟الان دیگه رجیستری رو برداشتن، از هر جا بگیری تو ایران کار میکنه !
مرسی ممنون. فقط کسی نمی دونه این گوشه بالاخره کی میخواد بیادش؟الان دیگه رجیستری رو برداشتن، از هر جا بگیری تو ایران کار میکنه !
دوست عزیز این گوشی الان تو جمهوری هستش من دیدم 1.3 اینا میفروختن ولی تعدادش خیلی کمه تا 2 ماهه دیگه هم برای خاورمیانه میاد ولی الان موقع خریدش نیست چون خیلی ارزون میشه قیمت جهانیش الان 600 دلار هستشمرسی ممنون. فقط کسی نمی دونه این گوشه بالاخره کی میخواد بیادش؟
خوب من هم میدونم منظورم نمایندگی هستش اینا که پول خون باباشون رو میگیرن:biggrin1: قیمتش به یورو رو من می دونم که حدود 500 هستش. البته 8 گیگش نه 16 گیگدوست عزیز این گوشی الان تو جمهوری هستش من دیدم 1.3 اینا میفروختن ولی تعدادش خیلی کمه تا 2 ماهه دیگه هم برای خاورمیانه میاد ولی الان موقع خریدش نیست چون خیلی ارزون میشه قیمت جهانیش الان 600 دلار هستش
یه نفر جواب منو نداد
ایفون 16گیگ 3g چنده؟؟؟
ایفون 16گیگ 3gs چنده؟؟
دوستان سلام !
تو رنج 300 هزار تومان گوشی تاشو چی پیشنهاد میکنید ؟ (بیشتر کیفیت صدا و حافظه و اندازه ی صفحه نمایشش مد نظره.)
سلام دوستان مي خواستم بدونم روي اين سيستم عامل جي 900 سوني اريكسون چه بازي هاي نصب ميشه روش نوشته سيمبين و uiq3.1هم هست مي خواستم بدونم همون بازي هاي نوكيا رو هم شامل ميشه يا خير ممنون
اقا کسی قیمت دقیق دقیق دقیق دقیق دقیق دقیق دقیق دقیق HTC Touch Diamond 2 بدون گارانتی رو داره ؟؟؟؟ فقط چی باشه .....دقیق
من بین c905 & c903 سونی اریکسون گیر کردم !!! :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
البته ظاهرا c903 هنوز تو بازار ایران نیومده ؛ تفاوت چندانی هم ندارن فقط 905 دوربینش 8 مگا پیکسله ؛ البته خودم ظاهر و رنگ 903 رو میپسندم
حالا به نظر شما C905 رو بگیرم ( لا مصب قیمتش خیلی ستمه !!! :biggrin1: ) یا صبر کنم c903 بیاد ؟؟