موبايل!

بین HTC Diamond II و Apple Iphone 3G کدوم بهتره ؟؟ از لحاظ زیبایی و کیفیت صفحه . به نظر خودم که کیفیت صفحه HTC خیلی بیشتره فکر کنم کاراییش هم بهتر باشه . خلاصه اگه کسی از قیمت این گوشی خبر داره بگه که میخوام با کله برم بخرم . ولی میترسم اینو بگیرم بگم کاشکی اونو گرفته بودم . فقط قیمت بدون گارانتی لطفا اخه گارانتیشون بدرد خودشون میخوره .
دایموند 2 بدون گارانتی تا 580 هم دیدم
ایفونم 16 گیگش انلاک فکتوری 780 هستش
اگر برای سرگرمی می خوای ایفون بگیر اگر با نرم افزار خاصی کار می کنی ویندوز موبایل
اگر نظرت رو ایفون هستش صبر کنی 3gs بیاد بهتره خیلی گوشی کامل و خوبی هستش

یعنی HTC فقط برای نرم افزار خوبه ؟؟؟ بعد اخه به نظرم Iphone داره کم کم زیاد میشه اما HTC رو دست کسی من اصلا نمیبینم:confused: کیفیت کدوم بهتره ؟؟

آخرین ویرایش:
من خودم تاچ پرو دارم
ولی همش باید به فکر رام جدید باشی
به نظرم از ایفون کندتر هستش
منظورم از نرم افزار اینه که شما دکتر هستین و از نرم افزاره خاصی استفاده می کنید
وگرنه در زمینه بازی و نرم افزار های روز مره ایفون اصلا چیزی کم نداره
در مورد کیفیت به نظرم جفتشون خوبه
مشکلی وجود نداره
فقط قبل از خرید حتما جفتش رو دستت بگیر و کار کن
اگر SMS زیاد می زنی بنظرم برای گوشی هایی که کیبورد ندارن خیلی مهمه که بتونی راحت تایپ کنی با صفحه لمسی

آخرین ویرایش:
من خودم تاچ رو دام
ولی همش باید به فکر رام جدید باشی
به نظرم از ایفون کندتر هستش
منظورم از نرم افزار اینه که شما دکتر هستین و از نرم افزاره خاصی استفاده می کنید
وگرنه در زمینه بازی و نرم افزار های روز مره ایفون اصلا چیزی کم نداره
در مورد کیفیت به نظرم جفتشون خوبه
مشکلی وجود نداره
فقط قبل از خرید حتما جفتش رو دستت بگیر و کار کن
اگر SMS زیاد می زنی بنظرم برای گوشی هایی که کیبورد ندارن خیلی مهمه که بتونی راحت تایپ کنی با صفحه لمسی

شما بهیچ وجه تاچ رو با ایفون مقایسه نکن . تاچ خیلی ضعیف و قدیمی شده واس همینه که همیشه باید دنبال رام جدید واسه بالا رفتن سرعت گوشی هستید . شما باید مدلهای جدید مثل پرو 2 . دایموند2 و ... رو مقایسه کنید .
من شخصا تاچ ایفون رو خیلی قبول دارم و واقعا عالیه ولی دردسرهاش واسه ما ایرانیها خیلی زیاد و ازار دهندس

شما بهیچ وجه تاچ رو با ایفون مقایسه نکن . تاچ خیلی ضعیف و قدیمی شده واس همینه که همیشه باید دنبال رام جدید واسه بالا رفتن سرعت گوشی هستید .

نه اتفاقا پردازنده Touch از iPhone 3G قوی تره. واسه تاچ 532MHz و واسه 3G ؛ 412MHz. تو بازی ها بیشتر مشخص میشه.

http://toucharcade.com/2008/11/23/2nd-generation-ipod-touch-faster-than-iphone/

شما بهیچ وجه تاچ رو با ایفون مقایسه نکن . تاچ خیلی ضعیف و قدیمی شده واس همینه که همیشه باید دنبال رام جدید واسه بالا رفتن سرعت گوشی هستید . شما باید مدلهای جدید مثل پرو 2 . دایموند2 و ... رو مقایسه کنید .
من شخصا تاچ ایفون رو خیلی قبول دارم و واقعا عالیه ولی دردسرهاش واسه ما ایرانیها خیلی زیاد و ازار دهندس
ببخشید منظورم تاچ پرو بود که پرو جا افتاده بود

ببخشید منظورم تاچ پرو بود که پرو جا افتاده بود

درسته در ضمن رم پرو 288 مگ در حالی که 3g ایفون فقط 128 مگه . البته این رو در نظر داشته باشید که شتابدهنده گرافیکی ایفون خیلی بهتر و قویتر عمل میکنه بخاطر همین بازیهای ایفون دارای گرافیک بالاتر و بهتری هستند . در ضمن سیسستم عامل مکینتاش نسبت به ویندوز سبک تر و روونتر عمل میکنه و بخاطر همین cpu فشار کمتری روشه و بهتر عمل میکنه .بنظر من بزرگترین مشکل سخت افزاری ایفون رمشه که در 3gs دوبرابر شده .

میبخشید من خیلی از دنیا عقبم !! :biggrin1::biggrin1::blushing::blushing:
گوشی c903 سونی اریکسون وارد بازار ایران شده ؟؟؟ :confused::confused::confused: ( اگه هست کسی قیمت داره ؟؟؟ اگرم نیست کی میاد ؟؟ !!! :biggrin1::biggrin1: )

میبخشید من خیلی از دنیا عقبم !! :biggrin1::biggrin1::blushing::blushing:
گوشی c903 سونی اریکسون وارد بازار ایران شده ؟؟؟ :confused::confused::confused: ( اگه هست کسی قیمت داره ؟؟؟ اگرم نیست کی میاد ؟؟ !!! :biggrin1::biggrin1: )

نه هنوز نیومده

میتونی بری این سایت چک کنی
www.gsmaria.com

سلام،
یه گوشی برای بابام میخوام بخرم،
یه چند تا مورد تو نظرمه...
می خواستم ببینم شماها چی پیشنهاد می کنید...
نازک باشه...
کارایی زیاد مهم نیست ولی اگه داشته باشه خیلی بهتره...
در حد 500 تومن...
اگه Nokia باشه خیلی بهتره چون بابام معتاده Nokiaـه...
:biggrin1:
فقط سریع...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or