موبايل!

من زمانی که هک کردم Walkman Player 3.0 ریختم روش و Theme مربوط به XBox 360.
توی موبایلستان بگرد چیز میز زیاده واسش... :biggrin1:
من دیگه گوشیم رو مستر ریست کردم می خوام بفروشمش... :biggrin1:

Walkman Player 3.0 رو که همون اول نصب کردم , خوراکه:love:

بعد از هک کردن گوشیت رو مستر ریست کردی :eek:, الان سالمه گوشیت مطمئنی؟
باید با Update کردن به حالت اول برگردونی نه با ریست کردن!:دی

در ضمن گوشی چی میخوای بخری؟ , بهتر از این که چیزی نیست الان.
W960 نخری که باطریش ضعیفه , دیوانه ها برداشتن باطری P990 رو (Li-Po 900 mAh (BST-33) گذاشتن واسه W960 !

یکی نیست بگه آخه آدم داغون روی P1 باطری Li-Ion 1120 mAh میذاری بعد روی W960 اون باطری رو میذاری؟!

کلا از لحاظ باطری P1 جزو قوی ترین ها هست , الان فقط روی گوشی های I-MATE و HTC از این نوع باطری میذارن البته توی مدل های خیلی جدید HTC از 1300 mAh هم استفاده میکنن.

پس من P1 خودم رو میفروشم , خز شد:biggrin1:
اقا جوات P1ّ بخره سونی اریکسون باید بره جمع کنه بند و بساطش رو:biggrin1:!
کیوان با هم بریم بفروشیم:biggrin1:
اصلا همه در طی یک اقدام نمادین بریم بفروشیم:biggrin1:
جمع کنید بابا :دی امین اون موقع که تو خریدی صاحاب شرکت هم خودکشی کرد :دی تو دیگه چی میگی :دی
از بس سرم شلوغه نتونستم نگاهش کنم ببینم چه شکلیه :دی

Walkman Player 3.0 رو که همون اول نصب کردم , خوراکه:love:

بعد از هک کردن گوشیت رو مستر ریست کردی :eek:, الان سالمه گوشیت مطمئنی؟
باید با Update کردن به حالت اول برگردونی نه با ریست کردن!:دی

در ضمن گوشی چی میخوای بخری؟ , بهتر از این که چیزی نیست الان.
W960 نخری که باطریش ضعیفه , دیوانه ها برداشتن باطری P990 رو (Li-Po 900 mAh (BST-33) گذاشتن واسه W960 !

یکی نیست بگه آخه آدم داغون روی P1 باطری Li-Ion 1120 mAh میذاری بعد روی W960 اون باطری رو میذاری؟!

کلا از لحاظ باطری P1 جزو قوی ترین ها هست , الان فقط روی گوشی های I-MATE و HTC از این نوع باطری میذارن البته توی مدل های خیلی جدید HTC از 1300 mAh هم استفاده میکنن.

نه بابا برگشت به روز اولش.
می خوام بفروشمش چون 460 هزار تومان پول تلفن حرف زدن های 6 ماه اومده :biggrin1:
بعدش یا I Phone میگیرم یا یه سونی اریکسون دیگه که احتمال داره G900 باشه.
W960 باطریش رو بذاری کنار قلمش پلاستیک بدنش و به درد ... می خوره.

الان فقط روی گوشی های I-MATE و HTC از این نوع باطری میذارن البته توی مدل های خیلی جدید HTC از 1300 mAh هم استفاده میکنن.
اگه روی ppc باطری قوی نذارن که وضعشون خیلی وخیم تر از N95 میشه. w960 هم باطریش خوبه ایراد نذارید رو بچه مردم.
بعدش یا I Phone میگیرم یا یه سونی اریکسون دیگه که احتمال داره G900 باشه.
من بهتون پیشنهاد میکنم یه مقدار دندون رو جیگر بذارید تا X1 بیاد و اونو بگیرید. من خودم موندم x1 بگیرم یا c905. هر چند دیگه خسته شدم از camera phone. دلم میگه c905 چون کار سونی اریکسونه ژاپنه و کارش خیلی درسته ولی عقلم میگه x1.
G900 هم گوشیه خوبیه. هنوز نیومده جز پرفروش ترین گوشیا شده

آخرین ویرایش:
اگه روی ppc باطری قوی نذارن که وضعشون خیلی وخیم تر از N95 میشه. w960 هم باطریش خوبه ایراد نذارید رو بچه مردم.

من بهتون پیشنهاد میکنم یه مقدار دندون رو جیگر بذارید تا X1 بیاد و اونو بگیرید. من خودم موندم x1 بگیرم یا c905. هر چند دیگه خسته شدم از camera phone. دلم میگه c905 چون کار سونی اریکسونه ژاپنه و کارش خیلی درسته ولی عقلم میگه x1.
G900 هم گوشیه خوبیه. هنوز نیومده جز پرفروش ترین گوشیا شده

من غیر از G900 و IPhone چیز دیگه ای مطمئن باش نمیگیرم.دلیل خرید I Phone هم اینه که میدونم آینده داره.البته I Phone 3G میگیرم.

اقا درباره ی گوشی I Phone میشه یه خورده بیشتر توضیح بدید چون می خوام بگیرم 1. چند هست 8 گیگ بایتش بعد کیفیت دوربینش چطوری هست بازی های خوب داره یا نه قیمتش تو ایران چنده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or