موبايل!

سلام
من به تازگی یه گوشی خریدم که می خوام نرم افزارهای مورد نیازشو دانلود کنم..
ممنون میشم نرم افزارهای مورد نیازشو یکی به من معرفی کنه
گوشی هم P 1 هست...

برای دانلود نرم افزار،بازی،تم و هک کردن این گوشی می تونی به سایت Mobilestan.Net مراجعه کنی. ;)

اول قیمت n82 مشکی و رنگ دیگه چند هست بعد کی قیمتش به 400 تومن میرسه دوم سیستم عاملش چیه سوم هم گوشی در حد 400 تومن یا 450 با دوربین 5 مگا پیکسل و لمسیم باشه چی هست ؟؟؟؟؟

به به...منم P1 خریدم :biggrin1:

انجمن P1 داران تهران :biggrin1:

اقا جوات P1ّ بخره سونی اریکسون باید بره جمع کنه بند و بساطش رو:دی!
کیوان با هم بریم بفروشیم:دی
اصلا همه در طی یک اقدام نمادین بریم بفروشیم:دی

آقا من یه U 600 گرفتم و با بدبختی فارسیش کردم . الان وقتی که زبان دستگاه EN باشه در نوشتن SMS فارسی مشکل ندارم . ولی وقتی زبان دستگاه رو FA میکنم وقتی میخوام SMS فارسی بنویسم بای برای نوشتن هر کاراکتر 2 مرحله انجام بدم . اول حرف رو روی کیبورد پیدا کنم و بزنم بعد یک کادر باز میشه که باید از بین 7 8 تا کاراکتر یکی رو با شماره های روی کیبورد انتخاب کنم .

مثال :

وقتی دکمه ی 8 رو یک بار میزنم بجای اینکه کاراکتر " ف " رو بنویسه یک کادر برام باز میکنه و از بین 6 کاراکتر موجود بهم حق انتخاب میده . بدینصورت که بعد از زدن دکمه ی 8 یک بار دیگه باید از دکمه های 1 تا 6 برای انتخاب "ف" تا "م" استفاده کنم .

مشکل این قضیه اینه که سرعت عمل رو به شدت میاره پایین . کسی میتونه منو راهنمایی کنه تا این مشکل رو برطرف کنم ؟

در اولین تلاش مذبوحانه خودم در راستای هک کردن گوشیم پس از خز شدن گوشیم به نتایج زیر رسیدم!:دی.....به به:دی

sgimht.jpg
10eni1s.jpg

30135s8.jpg
30c1zj5.jpg

..................
PS : امین ببین بگرخ!:دی

در اولین تلاش مذبوحانه خودم در راستای هک کردن گوشیم پس از خز شدن گوشیم به نتایج زیر رسیدم!:دی.....به به:دی

sgimht.jpg
10eni1s.jpg

30135s8.jpg
30c1zj5.jpg

..................
PS : امین ببین بگرخ!:دی

من زمانی که هک کردم Walkman Player 3.0 ریختم روش و Theme مربوط به XBox 360.
توی موبایلستان بگرد چیز میز زیاده واسش... :biggrin1:
من دیگه گوشیم رو مستر ریست کردم می خوام بفروشمش... :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or