موبايل!

مطالب جالبی بود...میگم این داداشت را هم عضو بازی سنتر کنی هم بد نیستا.....
راستی کسی میتونه خصوصیات کامل N91 را بنویسه...!!!!
اون خوشش از بازی زیاد نمیاد الته میومد ولی ترک کرد ولی تو فروم های موبایل ول میگرده
39.gif

+++++++++++++++++++
n91 رقیب اصلی w800 میباشد یعنی این یک گوشی با امکاناته حرفه ای گوش دادن به mp3 با هندس فری حرفه ای میباشد.
با این تفاوت که n91 یک گوشی اسمارت یا همون برنامه خور است که از اخرین ور÷ن سیمبین یعنی ویندوز مخصوص موبایل که البته ماله مایکروسافت نیست ولی به ویندوز در ایران معروفه = Symbian OS v9.1, Series 60 UI 3rd Edition
و نکته ی خیلی جالب و در عین حال عالی برای دوست داران موسیقی وجوده یک هارد 4 گیگابایتی برای فایل های صوتی و تصویری میباشد که این گوشی رو از وجود نیاز به مموری کارت بی نیاز میکند.
4GB microdrive for music
از امکاناته دیگر اون وجود یک دوربین 2 مگاپیکسلی با قابلیت فیلم برداری اما بدون فلش میباشد.همچنین این گوشی دارای رادیو به صورت استریو میباشد.
ال سیدی این گوشی ریزولوشن 176 x 208 pixels با 256 هزار رنگ تی اف تی را ساپورت میکند.
اینم امتیازیه که از یه سایت معتبر گرفته:
n91.JPG

امیدوارم کمکی کرده باشم

امین جون تو که اینقدر اطلاعاتت و اطلاعات داداشت خوفه یه راهنمایی هم به ما بکن !!
میخوام تجربه داشتی خودم Gsmarena و اینارو دیدم . ولی Review هاشو نخوندم (حوصله ندارم !!) میخوام بدونم کدوم تو دست تره !

امین جون تو که اینقدر اطلاعاتت و اطلاعات داداشت خوفه یه راهنمایی هم به ما بکن !!
میخوام تجربه داشتی خودم Gsmarena و اینارو دیدم . ولی Review هاشو نخوندم (حوصله ندارم !!) میخوام بدونم کدوم تو دست تره !
شما لطف داری مونا خانوم....
از نظر طراحی کا 700 خیلی زیباتر از کا600 هست و تو ایران به قول معروف جا افتاده تره و بیشتر از این موبایل استفاده میکنن.
ال سی دی کا 700 TFT, 65K colors هست در حالی که ال سیدی کا 600 TFT, 256K colors هست خو از این نظر برتری با کا 600 هست.
از نظر ال سی دی باید بگم که هر دو شون 176 х 220 pixels هستن.
در مرود مموری هم باید خدمتتون عرض کنم که اصلا هیچ کدومشون مموری خور نیستن و کا600 33 مگابایت حافظه ی درونی داره در حالی که کا700 41 مگابایت حافظه ی درونی داره از این نظر کا700برتری داره.
خوب یه مزیت خیلی مهمی که کا600 نسبت به کا 700 داره اینه که کا 600 1.3 مگاپیکسل دوربینش هست در حالی که دوربین کا700 به صورت vga عکس میگیره که یه مزیت مهم هست که کا600 داره.
کا 600 به صورت (QCIF) فیلم برداری میکنه در حالی که کا700 به صورت معمولی فیلم برداری میکنه .
(QCIF)==>یعنی فیلم برداری نزدیک به کیفیت هندی کم.
مزیت دیگه ی کا600 ساپورته usb هست که کا 700 به صورت اینفرارد به کامپیوتر وصل میشه.
این اطلاعاتی بود که میشد گفت.
به نظر من و همچنین از شواهدی که معلومه کا600 باید بهتر باشه ولی از نظر زیبایی کا700 بهتره.

سلام به همه دوستان

من برای یکی از دوستان میخواستم برای Sms از طریق اینترنت بفرستم یه سایت خوب توی این زیمنه داری که نیازی با آعتبار نباشه و کار کردن با هاش راحت باشه

با سلام
نوشته شده توسط mona2004:
احمد جان در مورد تم که خیلی خیلی ممنون . عالی بود .. کمک بزرگی کردی

ولی در مورد موبایبل ها فکر کنم یه اشتباه کوچو لو کردی من گفتم کا 700 نه اس 700 و ابلته کا 600 یعنی :
K700 vs. K 600

اس 700 رو که الان خودم دارم .
این کا 600 یا 700 رو خواهرم می خواست ! ؟
می بخشی یکم دیرتر جواب می دم. امروز امتحان داشتم برا همین جمعه ام پر بود.
خوب یه اشتباه لپی بودش
در مورد این دو تا گوشی باید بگم که در بین k600 از k700 سر تره.
تفاوت هاشونم از این قراره

k700 که خودمم این گوشی رو دارم و ازش خیلی رازیم.
اندازه : 99*46*19
وزن : 93 گرم
سایز صفحه : 176*220 پیکسل
کیفیت رنگ : 65 هزار رنگ
حجم حافظه : 41 مگابایت
کارت حافظه نمی خوره
SAR معادل 0.48 متغیر
دوربین VGA با کیفیت 640*480
شامل bluetooth و اینفرارد و ...
ورژن theme هم 3.0
اتصالش به کامپیوتر هم با کابل و رابط بلوتوث هستش که البته همراهش نداره و باید بخری.

و اما k600
اندازه : 104.5*45.19
وزن : 105 گرم
سایز صفحه : 176*220 پیکسل
کیفیت رنگ : 256 هزار رنگ
حجم حافظه : 33 مگابایت
مثل قبلی کارت خور حافظه نداره
کیفیت دوربین : 1.3 مگاپیکسل که همینش خیلی عالیه
اینفرارد و بلوتوث و ... هم داره. ورژن theme ش هم 4.0 هستش یعنی مثل k750 و w800.
اتصال به کامپیوترشم مثل قبلیه

خوب تفاوت قیمت این دو تا گوشی 20 دلاره که مسلما این k600 هستش که گرون تره.
تنها نکته ی مهم ظاهر زیبای k700 هستش که طراحیش مثل k750 و w800 هستش یهنی باید بگم که طراحی اون دو گوشی از k700 الهام گرفته شده.
اگه دستت گرفته باشیش میفهمی زیاد هم زمخت نیست از تو عکس خیلی بزرگ به نظر میرسه ولی این طور نیست.
اتفاقا من این گوشی رو دستم گرفتم چون یکی از بچه ها این گوشی رو داره و باید بگم که تنها توصیفی که می تونم ازش بکنم یک کلمه ست : گوشت کوب
یه چیزه دیگه که خیلی مهمه اینه که رزولوشن ال سی دی N90 352 x 416 pixels هست با 256K که در نوع خودش بینظیره و هیچ موبایل یا PDA این کیفیت ال سی دی رو نداره.
درسته که صفحه اش بزرگه ولی این باعث افت عملکردی فاحش این گوشی میشه چونکه cpu و ram ش فرقی با 6630 یا 6680 نداره.
و این باعث میشه که سرعت گوشی بیاد پایین. اونم نه کم بلکه خیلی زیاد.
اگر MP3 برات مهمه بی شک W800 و اگه دوربین و برنامه خور بودن برات ملاکه N90 بهتره.
یکمی اشتباه می گی
الان بین موبایلا بهترین دوربین متعلق به w800 هستش. می تونی یه سر به سایتای review بزنی تا ببینی که اونام همینو میگن.
از طرف دیگه قبلا اگه کسی اینجا n90 داره ازش عذر می خوام ولی باید بگم بنظر من خریدن n90 حماقت محضه. توی این range قیمتی میشه I-mate Jam و یا I-mate PDA2K خرید که هردوشون قیمتشون کمتره ( اولی 470.000 و دومی 550.000 تومان) ولی هردوشون cpu ی 416 مگاهرتزی دارن با 64 و 128 مگ رم ( اولی 64 و دومی 128).در ضمن روی هر دوی این گوشی هایی که گفتم ویندوز 2003 ورژن موبایل نصب میشه که سیمبین دو مقابلش عروسک خیمه شب بازیه.
هارد 4 گیگابایتی
هارد لغت اشتباهیه برای بیان ش بهتره بگی میکرودرایو و الفبته باید بگم که این گوشی فقط همین میکرو درایو رو داره و کارت حافظه نمی خوره که این میتونه یه نقطه ی ضعف باشه براش.
مزیت دیگه ی کا600 ساپورته usb هست که کا 700 به صورت اینفرارد به کامپیوتر وصل میشه.
این اطلاعاتی بود که میشد گفت.
بابا چرا میزنی توی سر گوشی
هر دوی این گوشیا همون طوری که گفتم هم از ظریق کابل USB هم از طریق رابط بلوتوث و هم از طریق رابط اینفرارد یه PC متصل می شن.
از اخرین ور÷ن سیمبین یعنی ویندوز مخصوص موبایل
ویندوز برای موبایل رو خود مایکروسافت میزنه اسمشم ویندوزه نه سیمبین
سیمبین یه سیستم عامل دیگه ست که از ویندوز محدود تره، ارزون تره و ابتدایی تر که اصلا مال یه کمپانیه دیکه هستش. ویندوز و سیمبین با هم زمین تا آسمون تفاوت دارن.

اتفاقا من این گوشی رو دستم گرفتم چون یکی از بچه ها این گوشی رو داره و باید بگم که تنها توصیفی که می تونم ازش بکنم یک کلمه ست : گوشت کوب
توصیف شما درسته ولی اگه زیاد بگیری دستت برا عادی میشه و زیاد عذابت نمیده حداقلش از سری p سونی اریکون گنده تر نیست.
39.gif

درسته که صفحه اش بزرگه ولی این باعث افت عملکردی فاحش این گوشی میشه چونکه cpu و ram ش فرقی با 6630 یا 6680 نداره.
و این باعث میشه که سرعت گوشی بیاد پایین. اونم نه کم بلکه خیلی زیاد.
شما در صورتی میتوین نظر بدین که حداقل چند ساعتی با ایم موبایل ور رفته باشین من خودم امروز حداقل این موبایل 3 ساعت دستم بود و قبول دارم که از سی پی یو 6630 استفاده میکنه ولی اصلا افت سرعت برنامه ها قابله احساس نیست و تفاوت انچنانی با 6630 نمیکند.

یکمی اشتباه می گی
الان بین موبایلا بهترین دوربین متعلق به w800 هستش. می تونی یه سر به سایتای review بزنی تا ببینی که اونام همینو میگن.
من که تو پست صفحه ی قبلم گفتم:

در مورد دوربینش هم باید بگم تقریبا یکین و هر دو 2 مگاپیکسل هستن ولی از نظر رنگ بندی و واقعیت بودن رنگ ها w800 به نظر قشنگ تر میاد ولی از نظر فیلم برداری n90 یک سر و گرن از w800 بالا تره ودر حد هندیکم فیلم برداری میکنه.
یعنیQCIF) و با فرمت MPEG4

هارد لغت اشتباهیه برای بیان ش بهتره بگی میکرودرایو و الفبته باید بگم که این گوشی فقط همین میکرو درایو رو داره و کارت حافظه نمی خوره که این میتونه یه نقطه ی ضعف باشه براش.
خدا خیرت بده ه موبایل که میکرودرایو 4 گیگی داره دیگه چه احتیاجی به کارت حافظه داره.
تو کامپیوتر 4 گیگ خیلی زیاده چه بره به موبایل.

بابا چرا میزنی توی سر گوشی
هر دوی این گوشیا همون طوری که گفتم هم از ظریق کابل USB هم از طریق رابط بلوتوث و هم از طریق رابط اینفرارد یه PC متصل می شن.
کا700 در پک به صورت دیفالت فاقدکابل یو اس پی میباشد مثل .
6600 .
ویندوز برای موبایل رو خود مایکروسافت میزنه اسمشم ویندوزه نه سیمبین
سیمبین یه سیستم عامل دیگه ست که از ویندوز محدود تره، ارزون تره و ابتدایی تر که اصلا مال یه کمپانیه دیکه هستش. ویندوز و سیمبین با هم زمین تا آسمون تفاوت دارن.
باز که جمله ی من رو خوب نخوندی:
که از اخرین ور÷ن سیمبین یعنی ویندوز مخصوص موبایل که البته ماله مایکروسافت نیست ولی به ویندوز در ایران معروفه = Symbian OS v9.1, Series 60 UI 3rd Edition

+++
از مصاحبت با شما خیلی خیلی خوشحال شدم احمد جان.
72.gif

بای

سلام
حداقلش از سری p سونی اریکون گنده تر نیست.
شما در صورتی میتوین نظر بدین که حداقل چند ساعتی با ایم موبایل ور رفته باشین من خودم امروز حداقل این موبایل 3 ساعت دستم بود و قبول دارم که از سی پی یو 6630 استفاده میکنه ولی اصلا افت سرعت برنامه ها قابله احساس نیست و تفاوت انچنانی با 6630 نمیکند.
ولی سنگین تر و زمخت تره
من داداشم p910 داره، خواهرمم I-mate Jam و لذا وزن رو توی موبایل خوب متوجه می شم. باید بگم که من گوشی اون دوستم چون ناوارد بودش زد خرابش کرد و برای نصب سیستم عامل و برنامه و .. سه چهار روزی دست من بودش. واقعا اندازه اش قابل تحمل نیست. بهدشم همونطوری که گفتم عقل من میگه که گوشی های I-mate خیلی از این گوشی سر ترن و این گوشی بی خودی گرونه. بنظر من با 6630 هیچ تفاوتی نداره.
در ضمن وقتی یه سخت افزار مجبور باشه یه صفحه ی بزرگ تر رو رندر کنه اونوقت مسلما کاهش سرعت در عملکردش مشاهده میشه و امری غیر قابل انکاره. شما می تونی به تست های موبایل n90 و 6630 با برنامه های بنچمارک نگاه کنی تا تفاوت فاحش امتیازشونو ببینی.
خدا خیرت بده ه موبایل که میکرودرایو 4 گیگی داره دیگه چه احتیاجی به کارت حافظه داره.
تو کامپیوتر 4 گیگ خیلی زیاده چه بره به موبایل.
مثلا برای انتقال اطلاعات به کامپیوتر اگه کابل همراهت نباشه مجبوری با مثلا رابط بلوتوث امر انتقال رو انجام بدی که واقعا ستمه!!! ولی اگه کارت حافظه می خورد اونوقت با استفاده از یه کارت ریدر 6.000 تومانی ناقابل می تونستی همیشه این موبایلو به کامپیوتر متصل کنی.اونوقت همیشه همراهت یه درایو فلش قابل حمل داری. همونطوری که گفتم خیلی سایتا هم اینو برای n91 یه ضعف در طراحی می دونن.
کا700 در پک به صورت دیفالت فاقدکابل یو اس پی میباشد
من در پست قبلی این رو ذکر کردم برات نقل قولش می کنم
اتصالش به کامپیوتر هم با کابل و رابط بلوتوث هستش که البته همراهش نداره و باید بخری.
اینو من توی همون پست گفتم که احتمالا شما ندیدی دوست عزیز
یعنی ویندوز مخصوص موبایل که البته ماله مایکروسافت نیست
مثل این می مونه که بگی تخم مرغ مال مرغ نیستش، مال شتره !!!!!!
دوست من
ویندوز نام انحصاری سیستم عامل های کمپانی مایکروسافته و هیچ کمپانی نمیتونه از این نام استفاده کنه
من از همون اولم منظورتو فهمیدم چیه
ولی وقتی شما داری به دیگران اطلاعات رو منتقل می کنی درست این هستش که فرهنگ صحیح رو رواج بدی و نه اینکه یه غلط مصطلح رو بیشتر توی دهان دیگران بندازی. این یه جورایی خیانت به اصل مطلبه دوست من.
تذکر من تنها جنبه ی اطلاع رسانی صحیح داشت و بس
هیچ گونه قصد دیگه ای هم نداشتم ...
از مصاحبت با شما خیلی خیلی خوشحال شدم احمد جان
امیدوارم از افعال معکوس استفاده نکرده باشی :neutral: :neutral: :neutral:
ولی در هر صورت من همیشه از یاد گرفتن (از دیگران) و بعضا یاد دادن اطلاعات اندکم به دیگران لذت می برم.

امین جان و احمد جان خیلی خیلی ممنون کمکهای بزرگی کردین !!

حال باید ببینم کا 600 هم اینجا تو یزد گی میاد یا نه .. خیلی بعیده که بیاد ....
اینجا فققط و فقط سامسونگ !!!!!!!!!!!!!! و ابلته نوکیا 6630 - 3230 - !!!!!!

)ﻡﺩاﺪﻧ ﻢﻫ ﺰﭘ(.ﻢﺘﻔﮔ ﻂﺑﺮﻴﺑ ﺰﻴﭼ ﻩﻛ ﺪﻴﺸﺨﺒﺑ ﺕﺭﻮﺻ ﺮﻫ ﺭﺩ...ﺪﺷ ﻩﺯﺎﺗ ﻢﻟﺩ ﻍاﺩ ﻡﺪﻳﺩ ﻭﺭ ﻚﻴﭘﺎﺗ ﻦﻳا ﻥﻮﭼ ﻪﻛ ﻡﺩﺯ ﻮﺘﺴﭘ ﻦﻳا ﺮﻃﺎﺧ ﻦﻳا ﻪﺑ ﻦﻤﺿ ﺭﺩ...ﺪﻣﻭا ﺭﺩ ﻡﺭﺪﭘ...ﻢﻧﻛ ﻰﻣ ﺭﺎﻛ ﺖﻧﺮﺘﻧﻳا ﻢﺷاﺩاﺩ ﺖﻴﻣ ﻳﺁ ﺎﻳ ﻡﺭاﺩ ﻪﻛ ﻥﻮﭼ ا؟اﺮﭼ...ﻢﻧﺯ ﻰﻣ ﺖﺴﭘ ﻡﺭاﺩ ﻰﺘﺨﺑﺪﺑ ﺭاﺰﻫ ﺎﺑ ﻥﻻا ﻦﻣ ﻪﻛ ﻥﻮﺗﺭﻮﻀﺣ ﻪﺑ ﻡﺿﺮﻋ

بچه ها زود تند سريع بگين اين گوشي قيمت نوش چنده ؟! دسته دوم يكي بخواد بفروشه بايد چند بده ؟
چطور گوشي اي هست ؟ آشغاله و فقط خوشگله ؟ و از همه مهمتر چند مگ حافظه داره گويا 7 تا عكس بيشتر نميگيره ....

راستي گوشي ديگه اي شبيه اين نيست ؟ يه گوشيه فكر كنم عينه همين باشه ولي دكمه هاش مثه ماره ! شايدم جفتش يكيه من اشتب ميكنم ...

no7260_00.jpg

نوشته شده توسط Police _ 110:
سلام به همه دوستان

من برای یکی از دوستان میخواستم برای Sms از طریق اینترنت بفرستم یه سایت خوب توی این زیمنه داری که نیازی با آعتبار نباشه و کار کردن با هاش راحت باشه

یعنی کسی نیست به ما جواب بده

ارسال اس ام اس با ياهو مسنجر :

اينجا

اين سرويس رو مايندگي ال جي تو ايران ميده.يه آي دي رو تو ياهو مسنجر ادد ميكنيد و با اون اس ام اس مجاني ميزنيد.فايل پيوست رو تو اون لينكي كه دادم دانلود كنيد توضيح داده ...

رسال اس ام اس با ياهو مسنجر :

اينجا

اين سرويس رو مايندگي ال جي تو ايران ميده.يه آي دي رو تو ياهو مسنجر ادد ميكنيد و با اون اس ام اس مجاني ميزنيد.فايل پيوست رو تو اون لينكي كه دادم دانلود كنيد توضيح داده ...
سامان من منظورت رو نفهمیدم. میشه کامل تر توضیح بدی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or