با سلام
نوشته شده توسط mona2004:
احمد جان در مورد تم که خیلی خیلی ممنون . عالی بود .. کمک بزرگی کردی
ولی در مورد موبایبل ها فکر کنم یه اشتباه کوچو لو کردی من گفتم کا 700 نه اس 700 و ابلته کا 600 یعنی :
K700 vs. K 600
اس 700 رو که الان خودم دارم .
این کا 600 یا 700 رو خواهرم می خواست ! ؟
می بخشی یکم دیرتر جواب می دم. امروز امتحان داشتم برا همین جمعه ام پر بود.
خوب یه اشتباه لپی بودش
در مورد این دو تا گوشی باید بگم که در بین k600 از k700 سر تره.
تفاوت هاشونم از این قراره
k700 که خودمم این گوشی رو دارم و ازش خیلی رازیم.
اندازه : 99*46*19
وزن : 93 گرم
سایز صفحه : 176*220 پیکسل
کیفیت رنگ : 65 هزار رنگ
حجم حافظه : 41 مگابایت
کارت حافظه نمی خوره
SAR معادل 0.48 متغیر
دوربین VGA با کیفیت 640*480
شامل bluetooth و اینفرارد و ...
ورژن theme هم 3.0
اتصالش به کامپیوتر هم با کابل و رابط بلوتوث هستش که البته همراهش نداره و باید بخری.
و اما k600
اندازه : 104.5*45.19
وزن : 105 گرم
سایز صفحه : 176*220 پیکسل
کیفیت رنگ : 256 هزار رنگ
حجم حافظه : 33 مگابایت
مثل قبلی کارت خور حافظه نداره
کیفیت دوربین : 1.3 مگاپیکسل که همینش خیلی عالیه
اینفرارد و بلوتوث و ... هم داره. ورژن theme ش هم 4.0 هستش یعنی مثل k750 و w800.
اتصال به کامپیوترشم مثل قبلیه
خوب تفاوت قیمت این دو تا گوشی 20 دلاره که مسلما این k600 هستش که گرون تره.
تنها نکته ی مهم ظاهر زیبای k700 هستش که طراحیش مثل k750 و w800 هستش یهنی باید بگم که طراحی اون دو گوشی از k700 الهام گرفته شده.
اگه دستت گرفته باشیش میفهمی زیاد هم زمخت نیست از تو عکس خیلی بزرگ به نظر میرسه ولی این طور نیست.
اتفاقا من این گوشی رو دستم گرفتم چون یکی از بچه ها این گوشی رو داره و باید بگم که تنها توصیفی که می تونم ازش بکنم یک کلمه ست : گوشت کوب
یه چیزه دیگه که خیلی مهمه اینه که رزولوشن ال سی دی N90 352 x 416 pixels هست با 256K که در نوع خودش بینظیره و هیچ موبایل یا PDA این کیفیت ال سی دی رو نداره.
درسته که صفحه اش بزرگه ولی این باعث افت عملکردی فاحش این گوشی میشه چونکه cpu و ram ش فرقی با 6630 یا 6680 نداره.
و این باعث میشه که سرعت گوشی بیاد پایین. اونم نه کم بلکه خیلی زیاد.
اگر MP3 برات مهمه بی شک W800 و اگه دوربین و برنامه خور بودن برات ملاکه N90 بهتره.
یکمی اشتباه می گی
الان بین موبایلا بهترین دوربین متعلق به w800 هستش. می تونی یه سر به سایتای review بزنی تا ببینی که اونام همینو میگن.
از طرف دیگه قبلا اگه کسی اینجا n90 داره ازش عذر می خوام ولی باید بگم بنظر من خریدن n90 حماقت محضه. توی این range قیمتی میشه I-mate Jam و یا I-mate PDA2K خرید که هردوشون قیمتشون کمتره ( اولی 470.000 و دومی 550.000 تومان) ولی هردوشون cpu ی 416 مگاهرتزی دارن با 64 و 128 مگ رم ( اولی 64 و دومی 128).در ضمن روی هر دوی این گوشی هایی که گفتم ویندوز 2003 ورژن موبایل نصب میشه که سیمبین دو مقابلش عروسک خیمه شب بازیه.
هارد لغت اشتباهیه برای بیان ش بهتره بگی میکرودرایو و الفبته باید بگم که این گوشی فقط همین میکرو درایو رو داره و کارت حافظه نمی خوره که این میتونه یه نقطه ی ضعف باشه براش.
مزیت دیگه ی کا600 ساپورته usb هست که کا 700 به صورت اینفرارد به کامپیوتر وصل میشه.
این اطلاعاتی بود که میشد گفت.
بابا چرا میزنی توی سر گوشی
هر دوی این گوشیا همون طوری که گفتم هم از ظریق کابل USB هم از طریق رابط بلوتوث و هم از طریق رابط اینفرارد یه PC متصل می شن.
از اخرین ور÷ن سیمبین یعنی ویندوز مخصوص موبایل
ویندوز برای موبایل رو خود مایکروسافت میزنه اسمشم ویندوزه نه سیمبین
سیمبین یه سیستم عامل دیگه ست که از ویندوز محدود تره، ارزون تره و ابتدایی تر که اصلا مال یه کمپانیه دیکه هستش. ویندوز و سیمبین با هم زمین تا آسمون تفاوت دارن.