موبايل!

SmartMovieVersion: 2.76

plrshot2.png

امروز مي خوام يه برنامه بزارم براتون كه به نظر من بهترين نرم افزار موبايله براي ديدن فيلم ها و كليپ هاتون . كيفيت تصوير عالي و كيفيت صداي عالي اين برنامه به نظرم بهترينه .....

البته شايد اكثرآ اين برنامه رو داشته باشين ولي اين جديدترينش با كرك و كانورتورش هست .

اول خود برنامه رو نصب كنين بعد كودكش ( Codec ) بعد هم برین شماره ایامییای گوشیتون رو بدین به کرکه کودی رو که بتون داد رو تو قسمت ریجستر برنامه بزنین . برای کرک کردن کانورتور هم کدی رو که ریجستر کانورتور بتون میده رو برین تو انلاک برنامه بزنین سپس کدی رو که برنامه بتون میده برین تو کانور تور بدین به همین راحتی همشون کرک میشن .

در كل هر مشكلي داشتين در مورد كودك و كركش من در خدمتم .

shotconv_s60.jpg

كانورتور كامپيوتر اسمارت مووي.​

دانلود كودكش براي همه سيستم عامل ها دانلود

راستي اين تنيس شاراپووا ( جاوا ) من كه خودم خيلي از اين تنيس خوشم مياد .گرافيكش عاليه..

دانلود

آخرین ویرایش:
بچه ها ببخشید دوباره مزاحم میشم
هیچ سایتی برای تم های سونی اریکسون اس 700 دراید ..... خودم یک منبع دارم که متاسفانه اصلا تازگیها تم های توپ نمی زاره (zedge.no )
خواهشا کمک کنید
تمهای بازیگر هارو بیشتر میخوام

راستی اگه کسی بتونه بگه که چطور تم بسازم هم خیلی ممنونش میشم

------------------
و یک چیز دیگه بچه ها کا 600 چطور مو بالیه خوبه یا نه ؟؟

کلا بین این و کا 700 کدوم بهتره !!؟؟

نه نمی دونستم...اما باید قیمتش هم خیلی بالا باشه...n90 که الان در ایران حول و حوش 600000 تومن...
اره ولی فکر نکنم مثل n90 این قدر بالا یعنی تا حدود1ملیون و 100 بالا بره ولی خوب بازم گرونه.
n90 هم به خاطر این که اولین گوشی سری n بود این قدر گرون شد.
هیچ سایتی برای تم های سونی اریکسون اس 700 دراید ..... خودم یک منبع دارم که متاسفانه اصلا تازگیها تم های توپ نمی زاره (zedge.no )
خواهشا کمک کنید
http://mys700.lasyk.net/S700i/Themes/Name/

فکر کنم اینجا چیزی که بخوای گیر میاری :
http://www.phoneyworld.com/downloads/sony_ericsson_s700i_themes/index.aspx
ببخشید اگه بدرد نخورد
24.gif

اره ولی فکر نکنم مثل n90 این قدر بالا یعنی تا حدود1ملیون و 100 بالا بره ولی خوب بازم گرونه.
n90 هم به خاطر این که اولین گوشی سری n بود این قدر گرون شد.
یه مدت که قیمتش 1 میلیون و 400 بود.

نوشته شده توسط mona2004:
خواهشا کمک کنید

راستی اگه کسی بتونه بگه که چطور تم بسازم هم خیلی ممنونش میشم

------------------
و یک چیز دیگه بچه ها کا 600 چطور مو بالیه خوبه یا نه ؟؟

کلا بین این و کا 700 کدوم بهتره !!؟؟
سلام
بهتره بجای در به در دنبال تم گشتن توی اینترنت و پیدا نکردن تم های دلخواه خودت تم هات رو بسازی
اول از همه باید برنامه ی Theme Creator خود سونی اریکسون رو بگیری : اینم لینکش
حجمشم 7.4 مگابایته
بعد از نصب برنامه رو اجرا کن و از توی منوی فایل گزینه ی change phone ... رو انتخاب کن و از توی صفحه ی باز شده، موبایل مورد نظرت رو انتخاب کن.
حالا یه سری tab هستن که منوهای متفاوت گوشیت رو تشکیل می دن که باید توی هر کودوم از اونا عکس هایی با اندازه های متفاوت رو بسازی و لود کنی.
کار باهاش خیلی ساده ست
یه 10 دقیقه باهاش کلنجار بری همه چی شو یاد می گیری
فقط نیاز به یه برنامه ی picture editor ترجیحا قوی مثل adobe photoshop هم داری.
من این ورژن جدیدش رو ندارم ولی توی سایتش گفته بودش که یسری اشکالات ورژن قبلی رو توی این ورژن رفع کردن.
بعدا هم اگه مشکلی داشتی یا چیزی رو نفهمیدی من در خدمتم. اشکالتو بپرس تا جواب بدم.
و یه چیز دیگه که کاربردی هم هستش.
اگه می خوای اطلاعات و در حقیقت عکس های تم های دیگه ی موبایلت با فرمت کلی thm رو بدست باری کافیه که پسوند فایل تم رو از thm به zip تغییر بدی و بعد آنزیپش کنی. نکته ی کاربردیی هستش.
---------------------------------------------------
در مورد k600 پرسیدی
که خوبه یا نه
باید بگم که موبایلای سونی اریکسون کلا عالین
همشون موبایلای بی نظیری هستن
این دو موبایل با هم یسری تفاوت هایی دارن مثلا سایز صفحه، وزن.
ولی از نظر کلی هر دوشون سیستم عامل ندارن.
هر دو شونم خوبن
ولی k600 کارت حافظه نمی خوره که s700 می خوره
اینم یه برتری خیلی مهمه
اگه نظر منو می خوای k750 و w800 خیلی عالین
ولی بین این دو تایی که گفتی s700 بهتره چون صفحه اش بزرگ تره و همچینین کارت هم می خوره.

واقعا!!!!!!
چه جالب چون من تا 1 و 100 رو قیمت داشتم ولی ا و 400 رو نه.
ولی خداییش خیلیه ها.
البته اول 1 و 100 بود بعد شد 1 و 400.کلا موبایله بیخودیه به نظره من.موبایل سنگین و ضمخت و بد قواره ای هست.خیلی هم بزرگه.دوربینشم که از W800 ضعیفتره.

در مورد k600 پرسیدی
که خوبه یا نه
باید بگم که موبایلای سونی اریکسون کلا عالین
همشون موبایلای بی نظیری هستن
این دو موبایل با هم یسری تفاوت هایی دارن مثلا سایز صفحه، وزن.
ولی از نظر کلی هر دوشون سیستم عامل ندارن.
هر دو شونم خوبن
ولی k600 کارت حافظه نمی خوره که s700 می خوره
اینم یه برتری خیلی مهمه
اگه نظر منو می خوای k750 و w800 خیلی عالین
ولی بین این دو تایی که گفتی s700 بهتره چون صفحه اش بزرگ تره و همچینین کارت هم می خوره.
آحمد جان در مورد تم که خیلی خیلی ممنون . عالی بود .. کمک بزرگی کردی

ولی در مورد موبایبل ها فکر کنم یه اشتباه کوچو لو کردی من گفتم کا 700 نه اس 700 و ابلته کا 600 یعنی :
K700 vs. K 600

اس 700 رو که الان خودم دارم .
این کا 600 یا 700 رو خواهرم می خواست ! ؟

البته اول 1 و 100 بود بعد شد 1 و 400.کلا موبایله بیخودیه به نظره من.موبایل سنگین و ضمخت و بد قواره ای هست.خیلی هم بزرگه.دوربینشم که از W800 ضعیفتره.
این حرف رو نزنی. اگه دستت گرفته باشیش میفهمی زیاد هم زمخت نیست از تو عکس خیلی بزرگ به نظر میرسه ولی این طور نیست.
در مورد دوربینش هم باید بگم تقریبا یکین و هر دو 2 مگاپیکسل هستن ولی از نظر رنگ بندی و واقعیت بودن رنگ ها w800 به نظر قشنگ تر میاد ولی از نظر فیلم برداری n90 یک سر و گرن از w800 بالا تره ودر حد هندیکم فیلم برداری میکنه.
یعنی:(QCIF) و با فرمت MPEG4
دوربین N90 با 25فریم در ثانیه فیلم برداری میکنه در حالی که دوربین هندیکم سونی 24 فریم فیلم برداری میکنه.
(N90 ; *FPS=25)

*= FRAME PER SECOND

یه چیزه دیگه که خیلی مهمه اینه که رزولوشن ال سی دی N90 352 x 416 pixels هست با 256K که در نوع خودش بینظیره و هیچ موبایل یا PDA این کیفیت ال سی دی رو نداره.
یه چیزی که برای من خیلی عجیبه اینه که موبایل با این امکانات وبریشن نداره که به علت استفاده از لنز معروف Carl Zeiss است که وجود ویبره باعث بر هم خوردنه فاصله ی کانونی این لنز حساس و در عین حال حرفه ای می شود.
گوشی N90 به عنوان بهترین گوشی مولتی مدیا در سال 2005 شناخته شد.
البته نباید قابلیت های W800 رو دسته کم گرفت اصولا مقایسه ی یک گوشی با دارا بودن OS SYMBIAN با یک گوشیه غیر سیسمبین مثل W800 غیر منطقی است و ملاک اصلی برای انتخاب نیاز طرف از گوشی خود میباشد. اگر MP3 برات مهمه بی شک W800 و اگه دوربین و برنامه خور بودن برات ملاکه N90 بهتره.
اگه اطلاعاته دیگه ای خواستی بگو تا برات بگم.
منبع: داداشم
39.gif

+++++++++++
از تو هم خیلی خیلی ممنونم امین جان
خواهش میکنم.

یه چیزه دیگه که خیلی مهمه اینه که رزولوشن ال سی دی N90 352 x 416 pixels هست با 256K که در نوع خودش بینظیره و هیچ موبایل یا PDA این کیفیت ال سی دی رو نداره.
یه چیزی که برای من خیلی عجیبه اینه که موبایل با این امکانات وبریشن نداره که به علت استفاده از لنز معروف Carl Zeiss است که وجود ویبره باعث بر هم خوردنه فاصله ی کانونی این لنز حساس و در عین حال حرفه ای می شود.
گوشی N90 به عنوان بهترین گوشی مولتی مدیا در سال 2005 شناخته شد.
البته نباید قابلیت های W800 رو دسته کم گرفت اصولا مقایسه ی یک گوشی با دارا بودن OS SYMBIAN با یک گوشیه غیر سیسمبین مثل W800 غیر منطقی است و ملاک اصلی برای انتخاب نیاز طرف از گوشی خود میباشد. اگر MP3 برات مهمه بی شک W800 و اگه دوربین و برنامه خور بودن برات ملاکه N90 بهتره.
اگه اطلاعاته دیگه ای خواستی بگو تا برات بگم.
مطالب جالبی بود...میگم این داداشت را هم عضو بازی سنتر کنی هم بد نیستا.....
راستی کسی میتونه خصوصیات کامل N91 را بنویسه...!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or