موبايل!

من اینجا 8 گیگ رو 750 قیمت کردم خیلی گرونه یا خوبه؟!
راستی طرف میگفت 16 گیگ ارزون تره گفتم چر میگه یه مغازه ی دیگه هم همینو گفت:biggrin1: گفت به مخابرات همه ی شهر ها نمیخوره:confused:

دوستان کسی در مورد Update گوشیهای نوکیا اطلاعات داره ؟ چه طور میتونم گوشی رو Update کنم؟

باید برنامه ی Nokia Software Updater مخصوص مدل گوشیت رو از سایت Nokia دانلود کنی و بعد دیگه به راحتی میتونی هر موقع که Updete جدیدی واسه گوشیت اومد گوشیت رو اپدیت کنی .

اساتید محترم سلام !

من میخوام N95 8GB خودمو بفروشم و به جاش یه iPhone 16GB بخرم . به نظر شما چطوره این کار ؟؟
اینم بگم که کیفیت دوربین عکاسی و فیلمبرداری گوشی اصلا واسم مهم نیست.

بعد این iPhone 16GB عیب خاصی که نداره ؟ یکی از دوستان لطف کنه مشخصات فنی (مثل Cpu و این چیزا) و مزایا و معایب این مدل و تغییرات و اصلاحاتش نسبت به 2 مدل 8GB & 4GB رو واسم بذاره .

اگه یکی از اساتید هم مدتی باهاش کار کرده خوشحال میشم یه نقد مختصری ازش بنویسه .

راسی 750 خوبه واسه خریدش ؟

سلام بچه ها.
یه سوال.
میشه k810 رو به کامپیوتر وصل کرد و بدون ریختن pc suite روی اون اطلاعات ریخت؟کامپیوتر میشناستش یا حتما باید pcsuite رو ریخت تا بتونه بشناستش؟

سلام بچه ها.
یه سوال.
میشه k810 رو به کامپیوتر وصل کرد و بدون ریختن pc suite روی اون اطلاعات ریخت؟کامپیوتر میشناستش یا حتما باید pcsuite رو ریخت تا بتونه بشناستش؟

بله بدون اون هم میشه.کافیه با USB وصل کنید.یه پیغام نصب درایور مربوط به سخت افزار گوشی رو میده که می تونید با گذاشتن CD مربوط به گوشی درایور ها رو نصب کنید.اگر هم حوصله و وقتشو ندارید کنسل بزنید خود درایو اتوماتیک میاد بالا و می تونید فایلتون رو بر اساس فرمتشون توی مموری توی فولدر های خودشون بریزید...

سلام دوستان من یه N95 دارم که خود به خود هنگ میکنه(موقع عکس گرفتن یا نصب برنامه و...)هر کاری کردم درست نشد الان که میخوام UPDATE کنم هم پیغام میده برای گوشی شما UPDATE ی هنور نیومده!!!
حتی یه بار بردم بیرون فلش هم کردم ولی باز درست نشد:(
یعنی مشکل از کجاست عیب سخت افزاری داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or