موبايل!

موبایل به این می کن:
NokiaMorph1.jpg

:biggrin1:

رو این هم فکر کن.اررش صبر کردن داره:biggrin1:

جون من اسم P1 رو نیارین ! توی دوستام دو نفرشون دارن و دیگه کافیه ! D:
از اون طرف هم 5 نفر از دوستام W950 دارن و خیلی تیکه س ! میریم بیرون یهو 5 تا W950 با هم میبینیم !!!
والا تصمیمم رو گرفتم. همون N82 رو میگیرم. درسته که خیلی از دوربین استفاده ندارم ولی N81 دوربینش دیگه از W900 هم ضعیف تره ! از اون طرف یه پولی جور میکنم یه مموری 4 گیگ برای N82 میگیرم که مشکل حجم هم نداشته باشم. ( این فروشنده ها قبول نمیکنن مموری 2 گیگ N82 رو بدم بهشون و تفاوت پولش با 4 گیگ رو بدم و یکی بگیرم ؟!! D:

شاید طرف از Sony Ericsson خوشش نیاد.
پدرام من یه زمانی فن SE بودم ( S700 , W800 , W900 یادشون بخیر ) ولی گفتم این دفعه یه تنوعی بدم و با Symbian هم کار کنم. دیگه بازیهای N-Gage II هم اومده و تو راهه و ... :دی

رو این هم فکر کن.اررش صبر کردن داره:biggrin1:
ایشالله برای نوه م !

W900 کجایی که یادت بخیر
3572.gif

از اون طرف هم 5 نفر از دوستام W950 دارن و خیلی تیکه س ! میریم بیرون یهو 5 تا W950 با هم میبینیم !!!
والا تصمیمم رو گرفتم. همون N82 رو میگیرم. درسته که خیلی از دوربین استفاده ندارم ولی N81 دوربینش دیگه از W900 هم ضعیف تره ! از اون طرف یه پولی جور میکنم یه مموری 4 گیگ برای N82 میگیرم که مشکل حجم هم نداشته باشم. ( این فروشنده ها قبول نمیکنن مموری 2 گیگ N82 رو بدم بهشون و تفاوت پولش با 4 گیگ رو بدم و یکی بگیرم ؟!! D:

پدرام من یه زمانی فن SE بودم ( S700 , W800 , W900 یادشون بخیر ) ولی گفتم این دفعه یه تنوعی بدم و با Symbian هم کار کنم. دیگه بازیهای N-Gage II هم اومده و تو راهه و ... :دی

ایشالله برای نوه م !

W900 کجایی که یادت بخیر
3572.gif

بهشون بگو شاید عوض کنن.

من خودم شدیدن SE باز هستم.برو توی صفحه های قبل ببین چند تا گوشی SE زیر دستم بوده.اصلا از نوکیا خوشم نمیاد.
من N82 رو برای ایرانسل استفاده بکنم وگرنه اصلا دستم نمی گیرم... :biggrin1:

W900 یه موقعی سالار گوشی ها بود.هنوز گوشی مثلش نزده SE.

بچه ها من امروز عصر دارم میرم یه k810 بگیرم.
چه توصیه هایی دارید؟ چه چیزایی باید توی جعبش باشه؟ گرانتی داره این گوشی اصلا یا نه؟ اصل و فرع داره؟ چطوری بفهمم کدوم اصله؟ خلاصه هر چی میدونید دیگه;).
قیمتشم باید اطراف 240-50 باشه.

بچه ها من امروز عصر دارم میرم یه k810 بگیرم.
چه توصیه هایی دارید؟ چه چیزایی باید توی جعبش باشه؟ گارانتی داره این گوشی اصلا یا نه؟ اصل و فرع داره؟ چطوری بفهمم کدوم اصله؟ خلاصه هر چی میدونید دیگه;).
قیمتشم باید اطراف 240-50 باشه.

من برای داداشم قبل از عید گرفتم.

رنگ Pulse Red برای برادرم گرفتم.گوشی خوش دستیه و دوربینش هم که حرف نداره و صداش هم نسبت به K800 بهتر هست.داشتن گارانتی یا نداشتنش هیچ فرقی نمی کنه.فقط بیخودی پول اضاف میدی.قیمتش هم 240000 تومان هست که اگر بخوای با گارانتی بگیری یه 50-60 تومانی باید بیخودی بدی.

اما گارانتی معتبرش سیتادل هست و اگر اشتباه نکنم کامتل...

untitledqj7.png

sony-ericsson_k810icyber-shot-handyohnevertrag_pulse-red.jpg

من رنگ مشکیشو میخوام بگیرم.
داخل جعبش چی باید باشه؟

رنگ مشکی نداره.

سرمه ای،طلایی و قرمز داره فقط.

فکر کنم منظور شما با سرمه ای بود.

داخل جعبه باید گوشی،هدفون،شارژر،باطری،تعداد زیادی کاتالوگ،CD گوشی و بند دستی باشه...

پدرام من یه زمانی فن SE بودم ( S700 , W800 , W900 یادشون بخیر ) ولی گفتم این دفعه یه تنوعی بدم و با Symbian هم کار کنم. دیگه بازیهای N-Gage II هم اومده و تو راهه و ...

ایشالله برای نوه م !

W900 کجایی که یادت بخیر
N82 مگه چند شده؟
اگه از 400 بیشتر داری برو به PPC ها یه نگاه بکن،من از موقعی که با HTC Touch کار کردم نمیتونم با موبایل دیگه ای کار کنم!
هم کلی برنامه به درد بخور و اساسی براش هست هم ظاهرش خودش خوبه هم UIـش، در موردخز بودنش هم که خیلی ها اسم HTC رو نشنیدن!

سلام !
خب بالاخره امروز رفتم N82 گرفتم و خودمو خلاص کردم !
اول از همه از دوستان تشکر میکنم بابت همفکری ها و راهنمایی ها .
از 10 صبح رفتم علاءالدین و از بالا شروع کردم اومدم پایین. قیمتها همه توی یه محدوده بود ( از 454 تا 463 ) ( البته یکی دو تا هم 470 اینا پیدا شد ! ) خلاصه یه 100 تایی رو پرسیدم و وقتی خواستم بخرم تازه فهمیدم کی پدش عربیه ! /:) منم بهم فحش بدی بهتره تا موبایل با کی پد عربی بدی !!! :biggrin1: خلاصه دوباره کل مغازه هایی که رفته بودم رو گشتم تا محض رضای خدا یدونه ( فقط یدونه ! ) کی پد معمولی ( انگلیسی خالی ) پیدا کنم. نبود که نبود ! /:) حتی از علاءالدین بیرون هم اومدم و توی اون پاساژهای کنارش و مغازه های دور و ور هم رفتم ولی هیچی پیدا نشد. چند تا مغازه هم پشت ویترین با کی پد انگلیسی داشتن که گفتن اینا دکوره ! :biggrin1:
دیگه دیدم کی پد انگلیسی گیر نمیاد رفتم یدونه گرفتم و قضیه رو ختم به خیر کردم ! :biggrin1: (450 تومن)
حالا برسیم به خود گوشی : از W900 سبکتره و با این موضوع خیلی حال کردم. ( البته 7710 یه چیز دیگه بود ! شلوار آدمو میاورد پایین ! )
صداش به نسبت کمه ( مخصوصآ جلوی غولی مثل W900 ) ولی میشه باهاش کنار اومد. توی خود زنگ گوشی هم صداش عالیه.
دوربین خدا !!! هم از نظر عکس و هم از نظر فیلمبرداری. یه کابل TV Out هم داره که میشه راحت به تلویزیون وصلش کرد و از کیفیت بالای دوربینش استفاده کرد.
دکمه هاش خیلی بهتر از اون چیزیه که فکرشو میکردم و شنیده بودم. یعنی کوچیک هست ولی نه طوری که نشه باهاش کار کرد و حس خوبی داره.
سرعت گوشی فوق العاده عالیه ( البته هنوز خالیه ! :biggrin1: )
خلاصه گوشی ماهی هست ! هنوز خیلی باهاش ور نرفتم ولی تا اینجا که خوشم اومده. باید برم ببینم GPS و N-Gage در چه وضعی هست.

اگه از 400 بیشتر داری برو به PPC ها یه نگاه بکن،من از موقعی که با HTC Touch کار کردم نمیتونم با موبایل دیگه ای کار کنم!
هم کلی برنامه به درد بخور و اساسی براش هست هم ظاهرش خودش خوبه هم UIـش، در موردخز بودنش هم که خیلی ها اسم HTC رو نشنیدن!
احسان کجایی ؟! خبری ازت نیست !
راستش از PPC زیاد خوشم نمیاد. یعنی کلآ از چیزهای Touch Screen ای خوشم نمیاد !! میره رو اعصابم !

سلام !
خب بالاخره امروز رفتم N82 گرفتم و خودمو خلاص کردم !
اول از همه از دوستان تشکر میکنم بابت همفکری ها و راهنمایی ها .
از 10 صبح رفتم علاءالدین و از بالا شروع کردم اومدم پایین. قیمتها همه توی یه محدوده بود ( از 454 تا 463 ) ( البته یکی دو تا هم 470 اینا پیدا شد ! ) خلاصه یه 100 تایی رو پرسیدم و وقتی خواستم بخرم تازه فهمیدم کی پدش عربیه ! /:) منم بهم فحش بدی بهتره تا موبایل با کی پد عربی بدی !!! :biggrin1: خلاصه دوباره کل مغازه هایی که رفته بودم رو گشتم تا محض رضای خدا یدونه ( فقط یدونه ! ) کی پد معمولی ( انگلیسی خالی ) پیدا کنم. نبود که نبود ! /:) حتی از علاءالدین بیرون هم اومدم و توی اون پاساژهای کنارش و مغازه های دور و ور هم رفتم ولی هیچی پیدا نشد. چند تا مغازه هم پشت ویترین با کی پد انگلیسی داشتن که گفتن اینا دکوره ! :biggrin1:
دیگه دیدم کی پد انگلیسی گیر نمیاد رفتم یدونه گرفتم و قضیه رو ختم به خیر کردم ! :biggrin1: (450 تومن)
حالا برسیم به خود گوشی : از W900 سبکتره و با این موضوع خیلی حال کردم. ( البته 7710 یه چیز دیگه بود ! شلوار آدمو میاورد پایین ! )
صداش به نسبت کمه ( مخصوصآ جلوی غولی مثل W900 ) ولی میشه باهاش کنار اومد. توی خود زنگ گوشی هم صداش عالیه.
دوربین خدا !!! هم از نظر عکس و هم از نظر فیلمبرداری. یه کابل TV Out هم داره که میشه راحت به تلویزیون وصلش کرد و از کیفیت بالای دوربینش استفاده کرد.
دکمه هاش خیلی بهتر از اون چیزیه که فکرشو میکردم و شنیده بودم. یعنی کوچیک هست ولی نه طوری که نشه باهاش کار کرد و حس خوبی داره.
سرعت گوشی فوق العاده عالیه ( البته هنوز خالیه ! :biggrin1: )
خلاصه گوشی ماهی هست ! هنوز خیلی باهاش ور نرفتم ولی تا اینجا که خوشم اومده. باید برم ببینم GPS و N-Gage در چه وضعی هست.

احسان کجایی ؟! خبری ازت نیست !
راستش از PPC زیاد خوشم نمیاد. یعنی کلآ از چیزهای Touch Screen ای خوشم نمیاد !! میره رو اعصابم !

تبریک میگم...ایشالا بیشتر از این بخری... :love:

GPS که باید بری تو فضای باز باهاش حال کنی اما N-Gage اصل حاله...کلی چیز میز داره...ببین توی Mobilestan.Net بگرد فکر کنم چیزای خوب زیاد پیدا بشه...
من هم پشیمون شدم از Touch Screen.
شاید P1 رو دادم رفت یه گوشی دیگه گرفتم... ;)
من اگر N82 مشکی دیدم خوشم اومد شاید بخرم اما اول بیشتر در مورد گوشی های 5 مگاپیکسلی تحقیق می کنم.

سلام

منم جو گیر شدم می خوام موبایل بگیرم:biggrin1:

بین N96 و N82 (مشکی) موندم:confused:

کسی می دونه این 2 تا تو بازار چندن و کجا می شه گیرشون اورد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or