موبايل!

چندتا سوال داشتم اگه ميشه زود جواب بديد ... ممنون :
1. الان گوشي N93 چنده ؟
2. N93i چي ؟
3. اگه گوشي رو از خارج بخريم بايد تو ايران واسه استفاده رجيستر بشه ؟ اگه آره چجوري ؟

N93 معمولی که گیر نمیاد.مگر دسته دوم یا این که خرید از قبل داشته باشه فروشنده.

N93i هم توی DigiKala.Com و GSMAria.Com نگاه کن.

ممکنه رجیستر بخواد ممکنه نخواد.اما جدیدن مثل این که دوباره می خواد.

N93 معمولی که گیر نمیاد.مگر دسته دوم یا این که خرید از قبل داشته باشه فروشنده.

N93i هم توی DigiKala.Com و GSMAria.Com نگاه کن.

ممکنه رجیستر بخواد ممکنه نخواد.اما جدیدن مثل این که دوباره می خواد.

مگه N93 خالی هم داریم؟:confused:
همه گوشی هایی که در ایران و کل جهان هست(به جز چین) , پسوند i رو در آخرش داره مثل P1i یا K750i , منظور از i کلمه International هست و گوشی هایی هم که در چین هست با پسوند c هست که مخفف China میشه.
.....................
3. دیگه بحث Register وجود نداره

متاسفانه دوباره این مساله برگشته , حداقل برای گوشی P1 که این مساله وجود داره(یکی دو هفته هست که دوباره گذاشتنش)!

آخرین ویرایش:
سلام...

من میخوام موبایلم رو Format کنم، لطفا کمک کنید ( گوشیم = N72 )
در ضمن نمیخوام Phone Bookـم از بین بره ( کمک کنید که چجوری میشه همرو انداخت رو سیم )

ممنون

مگه N93 خالی هم داریم؟

این موضوع برای نوکیا صادق هستش

متاسفانه دوباره این مساله برگشته , حداقل برای گوشی P1 که این مساله وجود داره(یکی دو هفته هست که دوباره گذاشتنش)!
آخه جند وقت پیش یکی از بچه ها یه گوشی K800 اورده بود از اون ور آب خیلی ردیف کار میکرد!!!!!!!!!!!

من میخوام موبایلم رو Format کنم، لطفا کمک کنید ( گوشیم = N72 )
در ضمن نمیخوام Phone Bookـم از بین بره ( کمک کنید که چجوری میشه همرو انداخت رو سیم )

اگه فرمت میخوای بکنی که نمیپره.از ت Setting میشه انجام داد.
ولی اگه میخوای Master Reset کنی پر پر میشه.

برای کپی شماره هام معمولا رو هر کدوم بزنی یه گزینه هست که نوشته فرستادن به Sim Card .

مگه N93 خالی هم داریم؟:confused:
همه گوشی هایی که در ایران و کل جهان هست(به جز چین) , پسوند i رو در آخرش داره مثل P1i یا K750i , منظور از i کلمه International هست و گوشی هایی هم که در چین هست با پسوند c هست که مخفف China میشه.
.....................

این مدل i و بدون i گوشی N93 :laughing:

nokia-n93-00.jpg

nokia-n93i-00.jpg

سلام ببخشيد من يه سوال داشتم اينکه ميگن يه گوشي صداي زنگش 74 کانال هست يا مثلا 64 يا 40 کانال هست منظور کيفيت صدايش زنگش هست ديگه ؟ آيا روي کيفيت پخش آهنگ ها و mp3 هم تاثير داره؟

سلام ببخشيد من يه سوال داشتم اينکه ميگن يه گوشي صداي زنگش 74 کانال هست يا مثلا 64 يا 40 کانال هست منظور کيفيت صدايش زنگش هست ديگه ؟ آيا روي کيفيت پخش آهنگ ها و mp3 هم تاثير داره؟
منظور کیفیت پخش فایل های MIDI هستش و برای MP3 , WAV و ... تاثیری نداره.الان هم که دیگه میشه از MP3 برای زنگ استف زد.پس دیگه ارزش آنچنانی نداره این مشخصه

آخرین ویرایش:
مموری

1 عدد رم 1گیگ m2 برای گوشی k810 خودم خریدم.یه ایرادی داره که اعصابمو خراب کرده.وقتی از طریق usb پشت کامپیوتر میخوام پرشکنم و توش اهنگ بریزم مثلا به اندازه 980 mb اهنگ انتخاب میکنم ومیریزم توش ولی وقتی که ریختن تموم میشه و کابل usb رو جدا میکنم گوشی فقط به اندازه 560 mb اهنگ رو نشون میده در حالی که 980 mb اشغال شده.
چی کار کنم ؟ ایراد کار کجاست؟:confused:

1 عدد رم 1گیگ m2 برای گوشی k810 خودم خریدم.یه ایرادی داره که اعصابمو خراب کرده.وقتی از طریق usb پشت کامپیوتر میخوام پرشکنم و توش اهنگ بریزم مثلا به اندازه 980 mb اهنگ انتخاب میکنم ومیریزم توش ولی وقتی که ریختن تموم میشه و کابل usb رو جدا میکنم گوشی فقط به اندازه 560 mb اهنگ رو نشون میده در حالی که 980 mb اشغال شده.
چی کار کنم ؟ ایراد کار کجاست؟:confused:
اشکال از مموریته 99%.ببر تعویضش کن

سلام...

موبایل من از امروز صبح اصلا IR-TCI رو نمینویسه رو صفحش و هیچی هم آنتن نمیده. میرم تو Settingـش Network Setting و بعد Oprator Selection رو هر کاری میکنم درست نمیشه ! مشکل چیه ؟ :(( وقتی هم که این کار رو میکنم مینویسه No Access !

سلام...

موبایل من از امروز صبح اصلا IR-TCI رو نمینویسه رو صفحش و هیچی هم آنتن نمیده. میرم تو Settingـش Network Setting و بعد Oprator Selection رو هر کاری میکنم درست نمیشه ! مشکل چیه ؟ :(( وقتی هم که این کار رو میکنم مینویسه No Access !

همونطور که IDGHN گفت سیم کارت و گوشی رو تست کن.اما اگر مشکل حل نشد با Master Reset و Flash کردن امکان داره مشکلش حل بشه.

سلام...

موبایل من از امروز صبح اصلا IR-TCI رو نمینویسه رو صفحش و هیچی هم آنتن نمیده. میرم تو Settingـش Network Setting و بعد Oprator Selection رو هر کاری میکنم درست نمیشه ! مشکل چیه ؟ وقتی هم که این کار رو میکنم مینویسه No Access !

چه جالب مال بابای منم این طوری شده بود.(همین چندروز پیش یه دفعه اون IR-TCI ش پرید!!!!) بعد رفت _فکر کنم مخابرات_ گفتند که سیمکارتتون سوخته اونم مجبور شد یه سیم کارت دیگه بگیره بعد از چند ساعت هم درست شد.حالا همین کاری رو که میلاد جان گفتن بکن ببین مشکل از همون سیم کارته یا از گوشیت

این سوختن سیم کارت گاهی پیش میاد که خوده مخابرات ابن کار میکنه و مربوط به سیم کارتهای قدیمی(البته اینطوری گفتن ) چون برای چند نفرم قبلا پیش اومده بود اینو گفتم

پ.ن : این پست بیشتر در جهت رسیدن به باشگاه 1000 تایی ها بود :دی

گوشیت رو یا یه سیم کارت دیگه تست کن...

سیم کارتتم با یه گوشی دیگه تست کن ...

ببین نتیجه چه میشه؟؟؟

میلاد مشکل این چیزا نیست. مشکل از خودِ مخابرات هست. الان تو این منطقه هیچ موبایلی آنتن نمیده ! فکر کنم آنتنشون تو این منطقه به مشکل خورده !

پ.ن: پستت رو که دیدم نتونستم جواب بدم چون میخواستم برم بیرون :دی ببخشید. ( تجریش که رفتم آنتن داد ! )
پ.ن2: تشکر.

پ.ن : این پست بیشتر در جهت رسیدن به باشگاه 1000 تایی ها بود :دی

تبریک میلاد جان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or