موبايل!

با سلام .
یه برنامه برای قفل کردن فایل های گوشی میخواستم . اعم از گالری و بازی و .... .
گوشیم هم N73 موزیک ادیشن هستش . ممنون .
اگه میشه لینک دانلودش رو هم بزارید .

میلاد امروز گوشیت خاموش بود؟! sms دادم دلیور نشد...
یه دیکشنری واسه uig میخوام(انگلیسی به فارسی) که دیگه تهش باشه:) کرک هم داشته باشه!!

از ligvosoft چیزی واسش هست؟

میلاد امروز گوشیت خاموش بود؟! sms دادم دلیور نشد...
یه دیکشنری واسه uig میخوام(انگلیسی به فارسی) که دیگه تهش باشه کرک هم داشته باشه!!

از ligvosoft چیزی واسش هست؟

من گوشیم هرگز خاموش نمیشه:دی
اینجور مواقع Massage Center رو عوض کن یحتملون ردیف میشه

دیکشنری رو از اینجا بیگیر
LigvoSoft هم من یه سری لینک رپید دارم میخوای؟؟؟16 پارت هستش فکر کنم کامل کامل باشه...

حالا این ازش دارم که حجمش کمه

http://www.2shared.com/file/2937123/ebf264a0/Lingvo12_uiq_3_0.html

با سلام .
یه برنامه برای قفل کردن فایل های گوشی میخواستم . اعم از گالری و بازی و .... .
گوشیم هم N73 موزیک ادیشن هستش . ممنون .
اگه میشه لینک دانلودش رو هم بزارید .
نبووووووووووووووووووووود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-":-":-":-":-":-"

شماره سریال رو باید بدی مخابرات تا اگر با سیم کارت مخابرات ازش استفاده شد بفهمن.ایرانسل رو نمیدونم...
نه ممدرضا این راهم جواب نمیده و یه جورایی سر کاریه
یه n91 از خواهرم زدن رفتم دنبالش آخرش یارو گفت باید بیشتر حواسشو جمع میکرد.:دی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، کمپانی General Mobile که به تازگی وارد عرصه گوشی های موبایل شده است محصولات جدید و جالبی را در نمایشگاه CeBIT 2008 ارائه داد . یکی از تولیدات این کمپانی مدل GM500 است که ترکیبی از یک گوشی موبایل GSM و ساعت مچی می باشد . ابعاد این گوشی و یا ساعت مچی ۵۸.١ x ۴۴.٢ x ١۶.۴ میلی متر و وزن آن 142 گرم است .
CeBIT-2008-GM500-the-Smalle.jpg
این دستگاه در میان کوچکترین گوشی های موبایل GSM که تاکنون تولید شده اند قرار می گیرد . این وسیله می تواند بصورت یک هندس فری برای کاربران فعال و ورزشکار بکار رود . از ویژگی های GM 500 می توان به پشتیبانی از سه باند GSM ، صفحه نمایش لمسی 1.5 اینچ WAP , GPRS , OLED ، قابلیتهای اینترنتی ، USB ، بلوتوث ، نرم افزار پخش موسیقی و ویدئو و ضبط صوت اشاره کرد . باتری گوشی در حالت Standby حداکثر 80 ساعت و در مکالمه مداوم تا 120 دقیقه دوام می آورد . GM500 در سه ماهه دوم 2008 با قیمت 910 دلار به فروش می رسد . یک هدست بلوتوث نیز در بسته بندی وجود دارد .

آخرین ویرایش:
اخیییییییی میبینم یه نفر اینجا به درد من دچار شده! امیدوارم گوشی شما هم پیدا بشه(براتون دعا میکنم) حالا شما برای من دعا کن ؛ خِیر ببینی. حالا گوشیتون چی بوده؟

نه ممدرضا این راهم جواب نمیده و یه جورایی سر کاریه
یه n91 از خواهرم زدن رفتم دنبالش آخرش یارو گفت باید بیشتر حواسشو جمع میکرد.:دی
گوشی من رو هم یک هفته پیش دزدیدن هنوز که خبری نشده, داره با خودش حال میکنه نوکیا N95 :دی امروز زنگ زدم گفت دلت خوشه هااا دو سه ماه بعد عید خبر بگیر!!

نوشته شده توسط Nomad_609
دوستان من گوشیمو دزدیدن راهی نیست که بشه ردیابیش کرد ؟ ایرانسل هم توش بود
ایرانسل هم رد یابی میشه ولی چن تا نکته داره که باس بگم.
1-اگه دزدتون حرفه ای باشه اولین کاری که میکنه اینه که از سیم کارت شما استفاده نکنه(بندازش دور)؛ اگه استفاده کنه میشه از طریق Print گرفتن و شکایت کردن از صاحب تلفن هایی که باهاشون تماس گرفته موضوع رو پیگیری کرد(البته مال من همراه اول هست؛ ایرانسل رو نمیدونم میدن یا نه؟)

2-گوشی من نه Lock سیم داشت نه Lock گوشی فعال بود ولی تنها یک گزینه کزایی روشن بود اونم اینکه Lock If Sim Change گزینش yes بود! و این یعنی اینکه ایشون(اقا دزده :دی) اگه سیم کارت دیگه ای رو گوشی بزارن گوشی Lock Code میخواد. و این یعنی یک قدم به عقب برای پیدا کردن گوشی. البته میشه Lock رو از طریقFlash دور زد؛ ولی من از اونجایی که مطمعن هستم این اقا حرفه ای نیست؛ شاید ندونه!
پس از شما خواهش میکنم این گزینه رو همیشه رو No بزارین؛ تا عزیزان دزدمون بتونن راحت سیم کارتشون رو بزارن تو گوشی تا رد یابی شه!

3-رد یابی کردن گوشی های Nokia خیلی راحت تر هست نسبت به گوشی های دیگه...چون تجهیزات مخابراتی ایران با نوکیا Set هست.

4-اگه گوشی اوراق بشه دیگه راهی برا پیدا کردن گوشی نیست جز اون قضیه Print که گفتم.

5-اگه گوشی Srial ش عوض شه عملا امکان ردیابی گوشی از بین میره جز اون قضیه Print که گفتم.

آخرین ویرایش:
چندتا سوال داشتم اگه ميشه زود جواب بديد ... ممنون :
1. الان گوشي N93 چنده ؟
2. N93i چي ؟
3. اگه گوشي رو از خارج بخريم بايد تو ايران واسه استفاده رجيستر بشه ؟ اگه آره چجوري ؟

چندتا سوال داشتم اگه ميشه زود جواب بديد ... ممنون :
1. الان گوشي N93 چنده ؟
2. N93i چي ؟
3. اگه گوشي رو از خارج بخريم بايد تو ايران واسه استفاده رجيستر بشه ؟ اگه آره چجوري ؟
1.به سختی تو بازار یافت میشه
2.؟؟؟؟

3.مشکلی نداره . دیگه بحث Register وجود نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or