موبايل!

دوستان من N70 دارم ولي ديگه خيلي خز شده :cheesygri
مي خوام بدمش يه P990 بگيرم ... خوبه ؟ الان چنده ؟
----------
اين سايت قيمت و ايناي موبايل GSM.IR مگه نبود ؟ مثل اينكه Domain عوض شده

بدتر خز ترش کردی که.

یه K800i بگیر یا یه K770i مشکی.این 2 تا دوربینشونم بهتره.

دوستان من N70 دارم ولي ديگه خيلي خز شده :cheesygri
مي خوام بدمش يه P990 بگيرم ... خوبه ؟ الان چنده ؟
----------
اين سايت قيمت و ايناي موبايل GSM.IR مگه نبود ؟ مثل اينكه Domain عوض شده

به نظره من اين کار رو بکن .حداقل با يک گوشی جديد و سيستم عامل جديد آشنا ميشی همچنين ميتونی تاچ اسکرين بودن رو تجربه کنی.;)

اگر پشت مموری هولوگرام هست سریع ببر عوض کن.من هم همچین مموری داشتم دادم تعویض کردن.فقط ایراد فیزیکی نداشته باشه.
والا یه هولوگرام روش هست که روش نوشته MJ ( خو یه DJ هم اولش میگذاشتی دیگه :دی) فروشنده هم گفت اینو نکن،اگه مشکلی داشت بیار واست تعویض کنم! پس من فردا برم خر این فروشنده رو بچسبم :دی

والا یه هولوگرام روش هست که روش نوشته MJ ( خو یه DJ هم اولش میگذاشتی دیگه :دی) فروشنده هم گفت اینو نکن،اگه مشکلی داشت بیار واست تعویض کنم! پس من فردا برم خر این فروشنده رو بچسبم :دی

خوب سریع برو عوضش کن دبه در نیارن یه وقت.

اين Xperia X1 تو ايران اومده ؟ چنده ؟
خودم الان يه گوشي پيدا كردم خدااااا ... Sonny Ericsson x1550 ... تو ايران هست ؟ اگه آره چنده ؟
اين X1 تازه يه چند روزه معرفی شده قراره تقريباً 6 ماهه ديگه وارد بازار بشه

Sonny Ericsson x1550 این رو دیگه از کجا در آوردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شاید از همین گوشی چینیا باشه.

ROM تو موبایل چی هست؟!:biggrin1: به چه دردی میخوره؟!

مثلا 256 MB ROM

همونطور که میلاد هم گفت رام حافظه ایه که سیستم عامل و تنظیمات کاربردی سیستم روش ذخیره میشه میشه گفت تقریبا مثل رام مادربرد عمل میکنه با این تفاوت که سیستم عامل هم روی اون ذخیره میشه
هرچی این حافظه بیشتر باشه سرعت دسترسیت به گوشی بیشتره و گوشی عملیات رو بهتر و سریعتر اجرا میکنه:biggrin1:

قیمت که مشکلی ندارم .
عکاسی برام مهم هست ولی نه تو شب .
بیشتر هم به خوش دست بودن گوشی اهمیت میدم و این که برنامه ها راحت رو گوشی بیان بالا .
راستی سرعت عملکرد کدوم بهتره ؟؟؟؟؟؟؟
سونی اریکسون مال کدوم کشوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بلندگوی کدوم قوی تره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟( واسه آهنگ میگم ها )))

فکر کنم برنامه خوری برات اهم باشه پس N73 بهتر تره.سرعت هر جفتشون هم خوبه.

سونی اريکسون گوشی های که تو ايران داره اکثراً ساخت چين هستند.

از نظر بلندگوی هم N73 بهتره.

البته اگه برات پول مهم نيست پيشنهاد من N82 هستش.دو رو بر های 500 ميباشد

این فروشنده های بد مصب هم که آدم رو کاملا گیج میکنن . یکی میگه این عالیه . اون یکی یه چیز دیگه میگه ......
آقا دستت درد نکنه . تا اون حد نمیخوام برم تو خرج چون شاید اینو یه مدت دیگه عوض کردم .
گارانتی اصلی نوکیا و معتبر چی هست ؟؟؟؟
( این جوری که ما فهمیدیم این N73 بهتره . بعدش N73 روی K800 رو میخوابونه یا نه ؟؟؟)

من نميدونم اين روی اون رو ميخوابونه يا نه.ولی خو با اين انتظارهايی که شما از گوشی داريد 100% N73 بهتر تره.اگه تونستی موزيک اديشن اون رو بگير.بهترين گارانتی نوکيا هم اتصالات هستش که قيمتاش بالاست البته.

پ.ن:سعی کن به حرف فروشنده ها اعتماد نکنی...

درود بر همه مخصوصا ldghn !!!!!
موزیک ادیشن چه امکاناتی بیشتر داره از معمولیش ؟؟؟؟؟؟؟
این گوشی بازی های جاوا رو که ساپورت میکنه ؟N73 رو میگم .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or