موارد امنیتی جدید در آپدیت پاییزی 2010 اضافه شده است؟

بازم می خوام یه سوال تکراری بکنم،اما هیچ کس جواب درستی نمیده!
ببینید الان من آپدیت نکردم،fable هم بازی میکنم،اگه تا اومدن LT+ صبر کنم بعد آپدیت کنم بازی هایی که ap 2.5 دارن اجرا میشن؟اونوقت دیگه فلگ نمی شم؟
دوستان لطفا درست بخونید و درست جواب بدید آخه من این سوالو چند بار کردم اما جواب درستی نگرفتم.

بازم می خوام یه سوال تکراری بکنم،اما هیچ کس جواب درستی نمیده!
ببینید الان من آپدیت نکردم،fable هم بازی میکنم،اگه تا اومدن LT+ صبر کنم بعد آپدیت کنم بازی هایی که ap 2.5 دارن اجرا میشن؟اونوقت دیگه فلگ نمی شم؟
دوستان لطفا درست بخونید و درست جواب بدید آخه من این سوالو چند بار کردم اما جواب درستی نگرفتم.
دوست من معلوم نیست واقعا میشه اون بازیا رو انجام داد یا نه اگه مثل پارسال ویو عوض بشه که شرمنده البته فکر کنم بتونی بازی کنی بعد از lt+ همه بازیا با ویو اصلی اجرا میشن و مشکلیم پیش نمیاد پارسال اونایی که آپ نکردن و دستگاهشونو اف بازی کردن بعدش lt ریختن مشکلی براشون پیش نیومد از زانویه به بعد تونستن آن لاین بازی کنن

با سلام شرمنده اگه جای سوال اینجا نیس
من fable 3 بازی میکردم که خر شدیم و داشبورد جدید رو آپدیت کردیم و فکر میکنم فلگ شدم
آیا راهی هست حداقل واسه بازی کردن fabel چون فکر کنم بن شدن دیگه رو شاخشه درسته ؟
اگه راهی واسه بازی کردن هست حداقل یه کمکی واسه این بکنید

با سلام شرمنده اگه جای سوال اینجا نیس
من fable 3 بازی میکردم که خر شدیم و داشبورد جدید رو آپدیت کردیم و فکر میکنم فلگ شدم
آیا راهی هست حداقل واسه بازی کردن fabel چون فکر کنم بن شدن دیگه رو شاخشه درسته ؟
اگه راهی واسه بازی کردن هست حداقل یه کمکی واسه این بکنید
تا عرضه lt+ باید منتظر بمونی، فعلا هیچ راهی نیست

من هر جا میرم نوشته که داشبورد جدید هیچ گونه مشکل امنیتی با LT نداره فقط نباید بازی های AP 2.5 بزاری رو کنسول ! من موندم چرا کسی آپدیت نمیکنه ! خوده من چون بقیه آپدیت نمیکنن این کارو نمیکنم !

من هر جا میرم نوشته که داشبورد جدید هیچ گونه مشکل امنیتی با LT نداره فقط نباید بازی های AP 2.5 بزاری رو کنسول ! من موندم چرا کسی آپدیت نمیکنه ! خوده من چون بقیه آپدیت نمیکنن این کارو نمیکنم !
میخوای بیا شما اول آپدیت کن و سنت شکنی کن! تا ما هم آپدیت کنیم:d

پ.ن: چه بازی هایی الان به جز فیبل، AP 2.5 هستند؟ Blood Drive نیست؟

اول اینکه من با شما هیچ شوخی ندارم
دوم اینکه اینم لینک :
http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/EkllykpupEiwzrjgim.php
دوستان نظرتون چیه ؟
البته با قاطعیت تمام نگفته که امن ولی ظاهرا امنه دیگه !

اول اینکه من با شما هیچ شوخی ندارم
دوم اینکه اینم لینک :
http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/EkllykpupEiwzrjgim.php
دوستان نظرتون چیه ؟
البته با قاطعیت تمام نگفته که امن ولی ظاهرا امنه دیگه !
خوب دیگه,مشکل همین جاست.بازی هایی که AP2.5 داشته باشن با آپ تو دیت اجرا نمی شن مثل فیبل 3.الان البته COD این مورد را نداشت ولی کسی از آینده خبر نداره که چه بازی هایی این وضعیت را دارن!

دوست من معلوم نیست واقعا میشه اون بازیا رو انجام داد یا نه اگه مثل پارسال ویو عوض بشه که شرمنده البته فکر کنم بتونی بازی کنی بعد از lt+ همه بازیا با ویو اصلی اجرا میشن و مشکلیم پیش نمیاد پارسال اونایی که آپ نکردن و دستگاهشونو اف بازی کردن بعدش lt ریختن مشکلی براشون پیش نیومد از زانویه به بعد تونستن آن لاین بازی کنن
AP به ویو ربطی نداره.
LT هر ویوی رو می تونه اجرا کنه.

اوووووووووووووووووووووووووووووووووووو)x
چرا يكي دوتا ميكنيد
كي گفته هيچ كس آپديت نكرده؟؟؟؟؟:-o
خود من رو 2 تا كنسول آپديتو انجام دادم و اصلا مشكلي تا الان نداشتم
پس اگه بازي AP2.5 دار بازي نكني مشكلي پيش نمياد
خيالت راحت

اوووووووووووووووووووووووووووووووووووو)x
چرا يكي دوتا ميكنيد
كي گفته هيچ كس آپديت نكرده؟؟؟؟؟:-o
خود من رو 2 تا كنسول آپديتو انجام دادم و اصلا مشكلي تا الان نداشتم
پس اگه بازي AP2.5 دار بازي نكني مشكلي پيش نمياد
خيالت راحت
ما هم دل میزنیم به دریا و update میکنیم:d

آقایون چرا جر و بحث میکنید.
من یه جمله می گم و خلاص. من خودم هم هفته پیش آپدیت کردم و از اون به بعد توی لایو فقط MOH بازی کردم و الان هم هیچ مشکلی ندارم و این دلیل نمیشه که منو هیچ خطری تهدید نمی کنه.اینو باید زمانی گفت که بن ویو اومد و رفت و من سالم موندم. بازی های من هم همه Stealth هستن و LT رو دستگاه نصبه. حالا هر کی که موارد امنیتی رو رعایت میکرده میتونه بازی کنه هر کی هم که رعایت نمی کرده تو محیط لایو بازم آپدیت کنه چون که دیگه شناسایی شده.
متشکرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or