مهم و جالب توجه دوستداران سری بازی مدرن وارفار 1 و 2

سلام!
همه میدونیم که خیلی وقته مدرن وارفار یا همون cod4 کرک شده و راحت هرشب آنلاین با دوستانمون بازی میکنیم!
و میدونیم که بازی مدرن وارفار 2 cod6 بسیار جذاب ظاهر شد و پرفروشترین بازی تاریخ هم شد!
اما متاسفانه دیکه کرکر ها از پس آپدیت های استیم بر نیومدند و کرک مدرن وارفار 2 به فراموشی سپرده شد!
خوب!
الان ما شاهد تلفیق مدرن وارفار 2 در مدرن وارفار یک خواهیم بود!
چجوری؟
شما در حقیقت مدرن وارفار یک رو بازی خواهید کرد اما در مپ های مدرن وارفار 2 با اسلحه های مدرن وارفار 2 و همچنین کیل استریک هایی نظیر ac 130 و....
حالا ما باید چیکار کنیم؟
شما باید به این سرور راه پیدا کنید با ادد کردن در ایکسفایر!
آدرس سرور:
213.64.25.37:28960
پینگ این سرور برای من زیر 400 بود که همیشه پینگم بده! البته شما میتونید با پینگ زیر 300 بازی کنید!

آخرین ویرایش:
دنی کجایی؟ بیا جواب بده!
فایل هارو دانلود کردم. چون زیپ هست بعضی هاشون باید از زیپ بیرون بیارم یا با همون زیپ بریزم؟
بعدش من توی قسمت نصب بای فولدر usermaps رو نمیبینم!؟

گفتم دیگه
فایل های اول رو تو پوشه اصلی بازی در فلدر mods و در فلدر x4v2.0 :اینجوری:
Code:
MW FOLDER => MODS=> x4v2.0
اون دوتای دیگه رو هم فایل های موجود تو فلدر های mp_highrise و mp_sbase رو دانلود می کنی و تو قسمت زیر 2 تا فلدر یکی به نام mp_highrise و دیگری به نام mp_sbase درست کی کنی و از اونسایت فایل هایی که از mp_sbase دانلود کردی تو فلدر خودش.اونایی رو هم که از اون یکی دان کردی تو فلدر خوش و تو فلدر زیر
Code:
MW FOLDER=>usermaps => [mp_highrise و mp_sbase]

فکر کنم یه جایی رو اشتباه کردی...:-" تو لینک دوم تو پوشه usermaps یه پوشه دیگه هم هست به نام mp_backlot_2... فکر کنم یادت رفت این پوشه رو بگی... محتویاتشم حدود 45 مگه.

ویرایش: جالب بود... بعد از اینکه فایل ها رو دان کردم رفت سراغ دانلود فایل های دیگه که مربوط به پوشه ی x4v3.0 هستش.
فایل های موجود تو این پوشه رو هم نیازه بدانلودید.

آخرین ویرایش:
بله سرنوشت جان الان اومدم اینارو بگم که شما زحمتشو کشیده بودید.
بنظرم سرورهای ما باید این مودهارو راه بندازن چون خیلی باحاله!
اسلحه و کیل استریک های جدید و مپ های جدید!
الان این سرور سوئدی به کسایی که پینگ بیشتر از 320 دارن تقریبا اجزه ورود نمیده! بهتره کسایی که توی این سایت سرور دارن یه لطفی بکنن و این کارو انجام بدن همه ممنونشون میشن!

بله سرنوشت جان الان اومدم اینارو بگم که شما زحمتشو کشیده بودید.
بنظرم سرورهای ما باید این مودهارو راه بندازن چون خیلی باحاله!
اسلحه و کیل استریک های جدید و مپ های جدید!
الان این سرور سوئدی به کسایی که پینگ بیشتر از 320 دارن تقریبا اجزه ورود نمیده! بهتره کسایی که توی این سایت سرور دارن یه لطفی بکنن و این کارو انجام بدن همه ممنونشون میشن!

امیدوارم که زودتر انجام بشه....

بله دقیقا!
اولش متوجه این نشده بودم خیلی مشکل داشتم!
راستی توی بعضی از فولدرها باید دوتا فایل با اسم image بریزی چیکار باید کرد؟

بله دقیقا!
اولش متوجه این نشده بودم خیلی مشکل داشتم!
راستی توی بعضی از فولدرها باید دوتا فایل با اسم image بریزی چیکار باید کرد؟

تا حالا به این بر نخوردم اما مطمئنا هر چی باشه مربوط به نقشه ی خاصی ه.
راستی شما که همه چیزو متوجه میشی چرا نمیای نمی گی زودتر مشکلمون برطرف شه.:-"

تمام فایل هایی که به صورت زیپ دریافت می کنین پسوندشونو به iwd تغییر بدین.

نمی دونم اون دوستمون چطوری بدون تغییر پسوند تونسته بود بازی کنه... عجیبه.

سلام.
از دیروز که یه آپدیت جدید اومده isp من رید... و گفته که تا 5شنبه و جمعه درست میشه و پینگم هم تخیلی شده:(((چشمم زدین!!:p)
میخواستم ببینم توی این آپدیت جدید که اومد چیه؟

سلام

بچه ها من سرعتم 1m هستش قبلا نا سرور میزدم ولی خودمونی بود بیشتر با دوستان بازی میکردیم..

اگه الان بخوام با همین مد یه سرور بزنم تو بهترین حالت چند نفر رو میتونم هاست کنم؟!!! ایا ارزشش رو داره یا نه؟؟

در ضمن این بار میخوام از ویندوز سون استفاده کنم فکر نکم تنظیمات خاصی هم داشته باشه؟

سلام

بچه ها من سرعتم 1m هستش قبلا نا سرور میزدم ولی خودمونی بود بیشتر با دوستان بازی میکردیم..

اگه الان بخوام با همین مد یه سرور بزنم تو بهترین حالت چند نفر رو میتونم هاست کنم؟!!! ایا ارزشش رو داره یا نه؟؟

در ضمن این بار میخوام از ویندوز سون استفاده کنم فکر نکم تنظیمات خاصی هم داشته باشه؟
چه عجب یکی پیدا شد! دمت گرم!
با 128 و پینگ خوب میتونی بجز خودن 3 نفر رو هاست کنی.
با 256 5 نفر رو! با 512 میتونی 8 نفرو هاست کنی و با یک مگابایت 12 الی 15 نفر رو میتونی هاست کنی!
بشرطی که تست پینگت با cmd برای یاهو کمتر از 300 باشه.

تست پینگم واسه یاهو گرفتم فکر کنم خوبه؟؟

راستش adsl من از شرکت max net هستش:

1272505647.jpg

بسیارخوب

دوستان تمام فایلهای مورد نیاز رو از رو هاست دانلود کنین (مال خودمه)
تمام مپها رو هم دانلود کنین چون کاستم مپ میزنم!
من خودم دو روز نیستم بعد دو روز سرور رو راه میندازم!!

www.gportlive.com

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or