مهم و جالب توجه دوستداران سری بازی مدرن وارفار 1 و 2

سلام!
همه میدونیم که خیلی وقته مدرن وارفار یا همون cod4 کرک شده و راحت هرشب آنلاین با دوستانمون بازی میکنیم!
و میدونیم که بازی مدرن وارفار 2 cod6 بسیار جذاب ظاهر شد و پرفروشترین بازی تاریخ هم شد!
اما متاسفانه دیکه کرکر ها از پس آپدیت های استیم بر نیومدند و کرک مدرن وارفار 2 به فراموشی سپرده شد!
خوب!
الان ما شاهد تلفیق مدرن وارفار 2 در مدرن وارفار یک خواهیم بود!
چجوری؟
شما در حقیقت مدرن وارفار یک رو بازی خواهید کرد اما در مپ های مدرن وارفار 2 با اسلحه های مدرن وارفار 2 و همچنین کیل استریک هایی نظیر ac 130 و....
حالا ما باید چیکار کنیم؟
شما باید به این سرور راه پیدا کنید با ادد کردن در ایکسفایر!
آدرس سرور:
213.64.25.37:28960
پینگ این سرور برای من زیر 400 بود که همیشه پینگم بده! البته شما میتونید با پینگ زیر 300 بازی کنید!

آخرین ویرایش:
دوست عزیز گرفتیم چی گفتی ولی من دانلود کردم ریختم همونجایی که گفتی ولی باز تو بازی میرفت واسه دانلود آخرش مجبور شدم از اول بذارم که خود بازی دانلود کنه و دیگه مشکلی نداشت بی خودی دو بار دانلود کردم.:confused:
پس شما اسم فلدر ها رو اشتباه نوشتی.من خودم و دوستم با همین روش نصب کردیم.;)
اگر هم اشکال از منه ببخشید :smile:

نه خواهش میکنم احتمالا من اشتباه کردم تو ریختن فایلا تو بازی
راستی من زیاد دقت نکردم ولی الان رفتم بازی تفاوت چندانی ندیدم.

بله ساب بیس مپ باحالی هست!
بیصبرانه منتظر سرورهای ایرانی هستم یه کاری انجام بدن! بخدا دلمون پوکید از این مود های مسخره و بازی SEARCH & DIESTROY بسه دیگه بابا!
بهترین و پرترفدار ترین بازی TEAM DEATH MATCH هست که توی ایران سرور خوب و پری به اون شکل نداره!
امیدوارم این مود رو با TEAM DEATH MATCH هرچه سریعتر راه بندازن!

من پینگم رو اون سرور 250 هست الانم دارم دان می کنم ! 46KB speede

mp_highrise in COD4
fc4552afd8793b397b66d6a232baecdabbe.jpg

راستی آدرس یه چندتا سرور تو این سبک رو اگه دارید بدید !

Last edited by a moderator:
من 2-3 ساعت بازی کردم تو اون سرور
به نظر من با این مود سرعت بالاتر میره و روانتره و اسلحه های وارفیر2 رو هم داره و سربازاش فرق میکنه !

راستی موفق شدین اون کیل استریک ac 130 رو بگیرین؟
سلام
بچه ها چندتا باید کیل استرایک بگیریم تا این فعال بشه؟؟!!

در ضمن من یه سوال دیگه هم داشتم:

مپهای دیگهای هم از مدرن وارفار 2 رو تو نت دیدم مثل rust ایا لینکی واسه دانلود این مپ ها سراغ دارین؟؟

در ضمن من این مد رو که شما ادرس دادین دانلود کردم ولی فقط 3 تا از اسلحه های مدرن وارفار 2 توش هست ولی تو همون فیلمی که گفتم تقریبا تمام اسلحه ها یودن؟؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or