مهمترین شخصیت داستانی متال گیر چه کسی است ؟

مهمترین شخصیت داستانی متال گیر چه کسی است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    101
چند وقتی نبودیم ترکوندیت:-o
چه رای گیری خفنی شده بین اسنک و پدرپیرش بیگ باس >:d<
اگر میتوانستم دو تا دیگه هم میگذاشتم
بر هر حال به بزرگی خودتان ببخشید دوستان که مشکلی چیزی اگر داشت شرمنده

مهم ترين شخصيت بازي كه مطمئنا The Boss بود و خواهد ماند >:d

چون اين باس بود كه پايه ريز Outer Heaven بود و ايده اوليه رو به بيگ باس داد و كلا سير خطي داستان متال بر اساس ايده باس بوده كه ميچرخه و ادامه پيدا ميكنه . بيگ باس هم همون قدر مهم بود چون ادامه دهنده راه باس بوده حالا به غلط يا درست ( اختلاف نظر زياده !! ) و اون بود كه ايده باس رو كشت و بس داد اولين كسي بود كه با يك متال گير مبارزه كرد .

عجيب ترين چيز براي من اينهه راي ساليد اسنيك هست كه به نظر خودم بي تاپير ترين فرد داستان اين سري بود و سايد بچه ها فقط بخاطر شخصيت پردازي بي نقص و عاليش بهش اينهمه راي دادن .

در كل جانمان فداي .............

The Boss ......The Real Patriot of All Time

باس و بیگ باس
اگه این دو تا نبودن اصولا متال گیری در کار نبود! سالید هم که پسر بیگ باسه!

---------- نوشته در 11:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:36 PM ارسال شده بود ----------

مهم ترين شخصيت بازي كه مطمئنا The Boss بود و خواهد ماند >:d

چون اين باس بود كه پايه ريز Outer Heaven بود و ايده اوليه رو به بيگ باس داد و كلا سير خطي داستان متال بر اساس ايده باس بوده كه ميچرخه و ادامه پيدا ميكنه . بيگ باس هم همون قدر مهم بود چون ادامه دهنده راه باس بوده حالا به غلط يا درست ( اختلاف نظر زياده !! ) و اون بود كه ايده باس رو كشت و بس داد اولين كسي بود كه با يك متال گير مبارزه كرد .

عجيب ترين چيز براي من اينهه راي ساليد اسنيك هست كه به نظر خودم بي تاپير ترين فرد داستان اين سري بود و سايد بچه ها فقط بخاطر شخصيت پردازي بي نقص و عاليش بهش اينهمه راي دادن .

در كل جانمان فداي .............

The Boss ......The Real Patriot of All Time
موافق :دی سالید تاثیر داشت ولی غیر قابل مقایسه با باس و بیگ باس!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or