شایعه منوی صفحه Call Of Duty : Black Ops 2 لیک شد!

hmd2009

کاربر سایت
2012_03_12_010007.jpg

درود

یکی از یوزرهای یوتیوب بنام MW3Upload ادعا کرده که سازندگان بازی بهش اجازه دادن تا ویدئویی که منوی اصلی بازی Call Of Duty : Black Ops 2 رو نشون میده رو در یوتیوب شیر کنه . این ویدئو یکم شک بر انگیز هست اما قضاوت واقعی یا فیک بودن این ویدئو به عهده ی شماست!

[video=youtube;5YsfaaWVQRw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5YsfaaWVQRw[/video]

لینک دانلود ویدئو در صورت تمایل : videoplayback_24

آخرین ویرایش:
اینجا باید یک نکته رو مطرح کنم :‌ سری کاد دیگه خیلی تکراری شده . الان این یارو منو که هیچ میره 5 دقیقه از بازی بلک آپس فیلم میگیره میزاره اینجا ما فکر میکنیم بلک آپس 2 هست . منو بازی و تم هنوز هم تغییری نکرده فکر کنم موزیکشم همونه :d

جون هر کی دوست دارین این بحث تکراری بودن بازی رو دیگه بازش نکنید. حالمون بهم خورد.
خودتونم بودین یه شرکتی داشتین یه بازی پول دراری مثل این داشت هر ماه یکی میدادین بیرون.
وقتی همه میخرن دیگه چرا بیان لقمه رو بپیچونن. BO 2 رو کپی پیست شده از نسخه قبل بزنن بازم حتی Haterـــاش میرن میخرن چه برسه به ما طرفداراش.

یکی از یوزرهای یوتیوب بنام MW3Upload ادعا کرده که سازندگان بازی بهش اجازه دادن تا ویدئویی که منوی اصلی بازی Call Of Duty : Black Ops 2 رو نشون میده رو در یوتیوب شیر کنه

سازندگان بازی اگه بخوان نشون بدن خودشون نمردن که،یه دلیل بهتر بیار آقای MW3Upload

امکان آنلاین بازی کردن این بازی رو ندارم
اما هر دفعه که نصب میکنم ، اینقدر بازی میکنمش تا نسخه بعدی بیاد
الانم Call Of جدید با مراحل جدید بیاد.
با همون منو ، با همون موزیک و با همون . . .
حتی تکرار این بازی هم زیباست

بهترين نسخه ها نسخه هاي فرد cod بوده
اين نظر شخصيمه

حالا نوشتی نظر شخصیمه بهت احترام میذاریم ، اما خیلی نوبری :دی ! 3 و 5 آبرو ریزی بودن :دی !
فقط کالاو 2 :hug: !
===
جون هر کی دوست دارین این بحث تکراری بودن بازی رو دیگه بازش نکنید. حالمون بهم خورد.
خودتونم بودین یه شرکتی داشتین یه بازی پول دراری مثل این داشت هر ماه یکی میدادین بیرون.
وقتی همه میخرن دیگه چرا بیان لقمه رو بپیچونن. BO 2 رو کپی پیست شده از نسخه قبل بزنن بازم حتی Haterـــاش میرن میخرن چه برسه به ما طرفداراش.[2]

وقتی همه میخرن دیگه چرا بیان لقمه رو بپیچونن. BO 2 رو کپی پیست شده از نسخه قبل بزنن بازم حتی Haterـــاش میرن میخرن چه برسه به ما طرفداراش. [3]
:دی

وقتی همه میخرن دیگه چرا بیان لقمه رو بپیچونن. BO 2 رو کپی پیست شده از نسخه قبل بزنن بازم حتی Haterـــاش میرن میخرن چه برسه به ما طرفداراش. [4]

وقتی همه میخرن دیگه چرا بیان لقمه رو بپیچونن. BO 2 رو کپی پیست شده از نسخه قبل بزنن بازم حتی Haterـــاش میرن میخرن چه برسه به ما طرفداراش.

3 و 5 آبرو ریزی بودن :biggrin1: !
بیخود کردی که 5 آبرو ریزی بود مردک ! :دی
هیچی MW2 نمیشه ولی 5 هم واقعا عالی بود . یعنی من که خیلی باهاش حال کردم .
-----------------------
یعنی من وقتی به این فکر میکنم که سالی یه COD نزنم به بدن حالم اساسی داغون میشه :دی
من فقط امیدوارم یه دستی به گرافیک بازی بکشن بقیش ردیفه >:d
و اینکه :
وقتی همه میخرن دیگه چرا بیان لقمه رو بپیچونن. BO 2 رو کپی پیست شده از نسخه قبل بزنن بازم حتی Haterـــاش میرن میخرن چه برسه به ما طرفداراش [6]

بیخود کردی که 5 آبرو ریزی بود مردک ! :دی
هیچی MW2 نمیشه ولی 5 هم واقعا عالی بود . یعنی من که خیلی باهاش حال کردم .
-----------------------
یعنی من وقتی به این فکر میکنم که سالی یه COD نزنم به بدن حالم اساسی داغون میشه :دی
من فقط امیدوارم یه دستی به گرافیک بازی بکشن بقیش ردیفه >:d
و اینکه :
وقتی همه میخرن دیگه چرا بیان لقمه رو بپیچونن. BO 2 رو کپی پیست شده از نسخه قبل بزنن بازم حتی Haterـــاش میرن میخرن چه برسه به ما طرفداراش [6]
داداش 100% باهات موافقم نسخه 5 عالي كار شده بود

وقتی همه میخرن دیگه چرا بیان لقمه رو بپیچونن. BO 2 رو کپی پیست شده از نسخه قبل بزنن بازم حتی Haterـــاش میرن میخرن چه برسه به ما طرفداراش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or