شایعه منوی صفحه Call Of Duty : Black Ops 2 لیک شد!

hmd2009

کاربر سایت
2012_03_12_010007.jpg

درود

یکی از یوزرهای یوتیوب بنام MW3Upload ادعا کرده که سازندگان بازی بهش اجازه دادن تا ویدئویی که منوی اصلی بازی Call Of Duty : Black Ops 2 رو نشون میده رو در یوتیوب شیر کنه . این ویدئو یکم شک بر انگیز هست اما قضاوت واقعی یا فیک بودن این ویدئو به عهده ی شماست!

[video=youtube;5YsfaaWVQRw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5YsfaaWVQRw[/video]

لینک دانلود ویدئو در صورت تمایل : videoplayback_24

آخرین ویرایش:
بیخود کردی که 5 آبرو ریزی بود مردک ! :دی
هیچی MW2 نمیشه ولی 5 هم واقعا عالی بود . یعنی من که خیلی باهاش حال کردم .
-----------------------
یعنی من وقتی به این فکر میکنم که سالی یه COD نزنم به بدن حالم اساسی داغون میشه :دی
من فقط امیدوارم یه دستی به گرافیک بازی بکشن بقیش ردیفه >:d
و اینکه :
جون هر کی دوست دارین این بحث تکراری بودن بازی رو دیگه بازش نکنید. حالمون بهم خورد.
خودتونم بودین یه شرکتی داشتین یه بازی پول دراری مثل این داشت هر ماه یکی میدادین بیرون.
وقتی همه میخرن دیگه چرا بیان لقمه رو بپیچونن. BO 2 رو کپی پیست شده از نسخه قبل بزنن بازم حتی Haterـــاش میرن میخرن چه برسه به ما طرفداراش [6]
:دی
منم همینطور
توی 5 world at war یک جنگ واقعی رو به تصویر میشکید که واقعا خوب بود
----------
ای بابا یادم رفت:

جون هر کی دوست دارین این بحث تکراری بودن بازی رو دیگه بازش نکنید. حالمون بهم خورد.
خودتونم بودین یه شرکتی داشتین یه بازی پول دراری مثل این داشت هر ماه یکی میدادین بیرون.
وقتی همه میخرن دیگه چرا بیان لقمه رو بپیچونن. BO 2 رو کپی پیست شده از نسخه قبل بزنن بازم حتی Haterـــاش میرن میخرن چه برسه به ما طرفداراش. [5]

عکس ها و تریلر منتشر شده فیک هست. تصاویر زیر هم به صورت ناشیانه ای ساخته شده و قدیمی هستش.

FAKE.. It doesn’t get any faker than this. We received several tips that the beta menu leaked for Black Ops 2, seems that a lot of people thought this was real.

First off.. MW3Upload stole OUR Black Ops 2 “Concept Art/Mock Logo” that we made in photoshop last year, Second, Treyarch would never allow anyone to show footage on an unannounced project.

“They only allowed us to record the whole beta menu”… Suuuure, Treyarch “allowed” you to record it and reveal to the world their next unannounced project. That’s really an insult to my intelligence.. In all honesty, its a good fake and I definitely like the look of white menus, this video should have been uploaded as a fan made concept video. What gets me mad is that MW3Upload is using this video to trick people into subscribing so that he’ll eventually leak footage of “Part 2″. Shame on you.

And remember, if or WHEN Activision takes the video down, it’s mostly likely to keep mis-information from spreading and NOT because it’s real..

عکس ها و تریلر منتشر شده فیک هست. تصاویر زیر هم به صورت ناشیانه ای ساخته شده و قدیمی هستش.

FAKE.. It doesn’t get any faker than this. We received several tips that the beta menu leaked for Black Ops 2, seems that a lot of people thought this was real.

First off.. MW3Upload stole OUR Black Ops 2 “Concept Art/Mock Logo” that we made in photoshop last year, Second, Treyarch would never allow anyone to show footage on an unannounced project.

“They only allowed us to record the whole beta menu”… Suuuure, Treyarch “allowed” you to record it and reveal to the world their next unannounced project. That’s really an insult to my intelligence.. In all honesty, its a good fake and I definitely like the look of white menus, this video should have been uploaded as a fan made concept video. What gets me mad is that MW3Upload is using this video to trick people into subscribing so that he’ll eventually leak footage of “Part 2″. Shame on you.

And remember, if or WHEN Activision takes the video down, it’s mostly likely to keep mis-information from spreading and NOT because it’s real..

حدس میزدم چون گفته بودن که امسال COD داریم ولی Bops2 نیست. اما باید صب رکنیم هنوز.

آخرین ویرایش:
میدونید چرا از نسخه 5 (World at war) خوشتون نمیاد ؟..... چون نسخه 4 شاهکاری بنام MW1 بود که mw3 حتی سعی کن از اون تقلید کنه ولی زیاد موفق نبود مخصوصا مرحله که مخفیانه با soap باید مرفتی تا به محل مورد نظر جهت کشتن روسیه برسی ( اسمش یادم نیست )
من خودم فن COD هستم اما واقعیت ها رو هم میبینم

باید بگم هنر کال همینه آدم پای این بازی میخکوب میشه واقعا 100 بارهم بازی کنم خسته نمی شم بی صبرانه منتظرشم حالا هر جور که می خواد باشه >:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or