منتظر صدای جدید Snake باشید !

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Boss

Loyal Member
David-Hayter-Interview-May-2013-IGN.jpg

وقتی حرف Metal Gear Solid مخصوصا نسخه پنجم اون میشه ناخوآگاه یاد David Hayter صداپیشه محبوب طرفداران سری متال گیر به میان میاد. دیوید هیتر از زمان MGS1 تا به حال صداپیشگی اسنیک های محبوب رو انچام داده اما در تریلری که در 6 June از MGSV خواهیم دید باید منتظر شنیدن صدای جدیدی در این نقش اسنیک باشیم !

کوجیما در این مورد در توئیتر خود اینگونه توضیح میده :
MGSV بازی جدیدی در سری متال گیر ِ و اون تغییر اون بخاطر اینه که صدا پیشه جدید بتونه این فضای جدید رو انعکاس بده و از پس این تغییر بر بیاد
با این کار حدود 20.000 امضا برای بازگشت دیوید هیتر جمع شد اما کونامی و کوجیما متاسفانه یا خوشبختانه به این کار عکس العمل نسبت به بازگشت هیتر انحام ندادند

مثل اینکه قرار هایب بشیم ! باید منتظر 6 June باشیم تا ببینیم چه کسی صدای جدید اسنیک در MGSV خواهد بود ! اما با انتشار یک ویدیو در توئیتر کونامی و هایپ طرفداران هستیم نوشته ای که در ویدیو می بینیم :

The Moment you’ve Been waiting for! Who’ll be the NEW Voice of Snake? Find out During PRe-E3 Show, June 6 @ 10 o’clock PST – Konami Twitter
Who Will Be the Voice of Snake? – Kojima Productions Twitter
تا چند روز آینده به جواب سوالات خواهیم رسید !

منبع و مشاهده ویدیو :
Kojima Productions Twitter, Konami Twitter

آپدیت
توئیت David Hayter در مورد صحبت های کونامی و صدای جدید اسنیک ( مسخره کردن مارو !؟ :| )
I'm so excited for E3! I just hope I don't lose my voice. ;-)

David Hayter Twitter

آخرین ویرایش:
نولان نورت که اصلا بعیده. صدای شنگولی مثل اون که ددپول رو دوبله میکنه عمرا از پس اسنیک بر بیاد :دی

این Troy Baker هم به نظر من یکی از بیخود ترین دوبلرهای الانه. کسی که بتونه سالی 70 تا شخصیت رو صداگذاری کنه خیلی چیزی از اون شخصیت متوجه نمیشه و فقط یه سری کلمه رو داره میخونه. چجوری یه آدم میتونه هم صدای رابین باشه، هم Two-Face و هم الان جوکر؟ اینا هر کدومشون یه شخصیت خاص دارن خصوصا جوکر.

این Troy Baker هم به نظر من یکی از بیخود ترین دوبلرهای الانه. کسی که بتونه سالی 70 تا شخصیت رو صداگذاری کنه خیلی چیزی از اون شخصیت متوجه نمیشه و فقط یه سری کلمه رو داره میخونه. چجوری یه آدم میتونه هم صدای رابین باشه، هم Two-Face و هم الان جوکر؟ اینا هر کدومشون یه شخصیت خاص دارن خصوصا جوکر.

ببین داداش گلم پرکار بودن دلیل بر بد بودن نیست . شما Mark Hamill رو قبول داری؟؟ خب ایشون هم ادم پر کاریه ولی دلیل نمیشه چون پرکاره پس کارشو بلد نیست . درسته Troy Baker هم ادم پرکاریه اما نه دیگه سالی 70 تا . همین که تو پروژه های بسیار بزرگی مثل Bioshock Infinite و The Last Of Us بهش نقش اصلی دادن یعنی تواناییش رو داره . اصلا همین که Ken Levine بزرگ بهش اعتماد کرده یعنی جای هیچ بحثی باقی نمیمونه.

ببین داداش گلم پرکار بودن دلیل بر بد بودن نیست . شما Mark Hamill رو قبول داری؟؟ خب ایشون هم ادم پر کاریه ولی دلیل نمیشه چون پرکاره پس کارشو بلد نیست . درسته Troy Baker هم ادم پرکاریه اما نه دیگه سالی 70 تا . همین که تو پروژه های بسیار بزرگی مثل Bioshock Infinite و The Last Of Us بهش نقش اصلی دادن یعنی تواناییش رو داره . اصلا همین که Ken Levine بزرگ بهش اعتماد کرده یعنی جای هیچ بحثی باقی نمیمونه.

مارک همیل چجوری پرکاره وقتی سالی 5-6 تا کار میگیره که خیلی هاشون به چند قسمت بیشتر خلاصه نمیشه؟
صداگذاری یعنی اینکه کاملا اون نقش رو بازی میکنی. تک تک کارهای بیکر یا شخصیت پردازی بالایی نداشتن ( بایوشاک رو بازی نکردم هنوز ) یا اگرم داشتن نابودش کرده. Troy Baker بالای 20 (More or less) تا نقش داشته توی 2012 که اگه بهشون توجه کنی هیچ کدومشون عمق خاصی ندارن و همشون شبیه به هم هستند. برای مثال : رابین از آرکام سیتی، اسنو از فاینال فانتزی 13، پین از ناروتو و شاهکار Silent Hillـش!!

البته شایدم اشتباه میکنم منتها میخوام چند نمونه از کارهای بیکر که به نظر شما خوبه رو بشنوم. چون تاحالا من هر چی دیدم از یه متد استفاده کرده و فقط در حد این بوده که چندتا لاین رو بخونه. شما همون مارک همیل رو ببین. 20 سال نقش یه آدم روانی رو بازی کرده و هیچ کس نمیتونه رو دستش بلند شه. اینه که یه صدا ماندگار میشه. نه اینکه توی هر بازی و شخصیتی بخوای صداگذاری کنی. مارک همیل فقط ماه ها داشته روی خندیدن جوکر کار میکرده.
صدای پنگوئن رو شنیدی؟
biggrin1.gif
.
آره ولی بازم سنخیتی با اسنیک نداره.

آخرین ویرایش:
من نولان نورث رو به شوخی گفتما :دی یه جور ترول بودش که منظورم این بود هر بازیی که فکرشو کنید نولان صدا پیشه ـش بوده :دی
همین بیکر رو تو لست آو آس ببین.یه تیکه هست که با tess صحبت میکنه. انقدر قشنگ صحبت میکنه که محو شخصیت میشی !
ولی جدا از اینا من تا روزی که مصاحبه دیوید با اون خانومه که اسمش یادم نیست اول ام جی اس 4 ندیده بودم نمیدونستم دوبلورش صداش با خود شخصیت بازی فرق داره :دی ! (تغییر تو صداش ایجاد میکنه )
کشته مرده گفتن : is that so ـهای دیویدم :دی

مارک همیل چجوری پرکاره وقتی سالی 5-6 تا کار میگیره که خیلی هاشون به چند قسمت بیشتر خلاصه نمیشه؟
صداگذاری یعنی اینکه کاملا اون نقش رو بازی میکنی. تک تک کارهای بیکر یا شخصیت پردازی بالایی نداشتن ( بایوشاک رو بازی نکردم هنوز ) یا اگرم داشتن نابودش کرده. Troy Baker بالای 20 (More or less) تا نقش داشته توی 2012 که اگه بهشون توجه کنی هیچ کدومشون عمق خاصی ندارن و همشون شبیه به هم هستند. برای مثال : رابین از آرکام سیتی، اسنو از فاینال فانتزی 13، پین از ناروتو و شاهکار Silent Hillـش!!

البته شایدم اشتباه میکنم منتها میخوام چند نمونه از کارهای بیکر که به نظر شما خوبه رو بشنوم. چون تاحالا من هر چی دیدم از یه متد استفاده کرده و فقط در حد این بوده که چندتا لاین رو بخونه. شما همون مارک همیل رو ببین. 20 سال نقش یه آدم روانی رو بازی کرده و هیچ کس نمیتونه رو دستش بلند شه. اینه که یه صدا ماندگار میشه. نه اینکه توی هر بازی و شخصیتی بخوای صداگذاری کنی. مارک همیل فقط ماه ها داشته روی خندیدن جوکر کار میکرده.

خب داداش اون شخصیت هایی که شما مثال میزنی نقش انچنانی تو داستان نداشتن و رابین اتفاقا خیلی عالی کار شده بود . two face هم عالی بود

infinite رو بازی کن نظرت عوض میشه ;)

خب داداش اون شخصیت هایی که شما مثال میزنی نقش انچنانی تو داستان نداشتن و رابین اتفاقا خیلی عالی کار شده بود . two face هم عالی بود

infinite رو بازی کن نظرت عوض میشه ;)

صدای رابین دقیقا عین صدای جیمز توی سایلنت هیل و یا همون اسنو بودش. Two-Face هم که نقشی نداشتش اصلا :دی

ببین من مشکلی با خود بیکر ندارم. اما یه صداگذار وقتی انقدر پرکار باشه بیشتر کارهاش شبیه هم در میاد و عمق خاصی نداره. من حتی دیالوگ های Infinite هم شنیدم دقیقا کپ باقی کارهاش بود.

مثلا تو هیچ وقت حس نمیکنی صدای ددپول و نیتن دریک یکیه! چون که انگار 2 نفر جدا دارن صداگذاریش میکنن. یا مثلا Liam O'Brien یکی از خفن ترین صداهارو توی چند ساله اخیر داشته که توی هر نقشی فرق میکرد. Steve blum هم همینطور. و کلی صداگذار دیگه. به نظر من صدای بیکر توی اکثر کارهاش خیلی خیلی شبیه به همه. حالا شاید نظرم سره Infinite عوض شه :دی

صدای رابین دقیقا عین صدای جیمز توی سایلنت هیل و یا همون اسنو بودش. Two-Face هم که نقشی نداشتش اصلا :دی

ببین من مشکلی با خود بیکر ندارم. اما یه صداگذار وقتی انقدر پرکار باشه بیشتر کارهاش شبیه هم در میاد و عمق خاصی نداره. من حتی دیالوگ های Infinite هم شنیدم دقیقا کپ باقی کارهاش بود.

مثلا تو هیچ وقت حس نمیکنی صدای ددپول و نیتن دریک یکیه! چون که انگار 2 نفر جدا دارن صداگذاریش میکنن. یا مثلا Liam O'Brien یکی از خفن ترین صداهارو توی چند ساله اخیر داشته که توی هر نقشی فرق میکرد. Steve blum هم همینطور. و کلی صداگذار دیگه. به نظر من صدای بیکر توی اکثر کارهاش خیلی خیلی شبیه به همه. حالا شاید نظرم سره Infinite عوض شه :دی

قبول داری الان داری ایراد بنی اسراییلی میگیری؟؟:d
این شباهت که دست خود صداگذار نیست . دیگه نمیتونه که هزارتا صدای الکی از خودش دربیاره تا شبیه صدای اصلی خودش نباشه . مثلا همین جناب نولان نورث کبیر .:biggrin1: به محض اینکه 10 تا کلمه از دهن دزموند میزد بیرون راحت میشد فهمید که طرف نولان نورثه . و خیلی کاراکترای دیگه که کار کرده مثل نقشی که تو بازی Spec Ops داشت یا Army of Two یا اصلا همین پرنس خودمون . تو این مدل شخصیت ها که لازم نیست طرف هزارتا ادا اطفار دربیاره تا صداش عوض بشه .خیلی راحت با همون صدا صحبت میکنه .مگه اینکه یه نقش خاص باشه که نه به سن صداگذار بخوره نه به قیافه اش . مثل همون کاراکتر پنگوئن که اصلا نمیشد با استایل نرمالی که تو بقیه بازی ها صحبت کرده بیاد اینجا هم با همون مدل و استایل استاندارد صحبت کنه .
خب کاراکتر Snow یا جیمز هم شخصیت های عجیب غریبی نبودن ( در مقایسه با پنگوئن مثلا ) که صداگذار مجبور بشه صداشو تغییر بده. مهم حس و حال صداگذاره که به نظرم تو کارای baker وجود داره .یعنی مجبوره داشته باشه .ولی Two Face این ویژگی غیر عادی بودن رو داشت . برا همین اصلا قابل تشخیص نبود که این کسی که الان داره به جای Two Face صحبت میکنه همون Snow فاینال فانتزیه.
شما برو Infinite رو بازی کن انشا... نظرت عوض میشه:d

قبول داری الان داری ایراد بنی اسراییلی میگیری؟؟:d
این شباهت که دست خود صداگذار نیست . دیگه نمیتونه که هزارتا صدای الکی از خودش دربیاره تا شبیه صدای اصلی خودش نباشه . مثلا همین جناب نولان نورث کبیر .:biggrin1: به محض اینکه 10 تا کلمه از دهن دزموند میزد بیرون راحت میشد فهمید که طرف نولان نورثه . و خیلی کاراکترای دیگه که کار کرده مثل نقشی که تو بازی Spec Ops داشت یا Army of Two یا اصلا همین پرنس خودمون . تو این مدل شخصیت ها که لازم نیست طرف هزارتا ادا اطفار دربیاره تا صداش عوض بشه .خیلی راحت با همون صدا صحبت میکنه .مگه اینکه یه نقش خاص باشه که نه به سن صداگذار بخوره نه به قیافه اش . مثل همون کاراکتر پنگوئن که اصلا نمیشد با استایل نرمالی که تو بقیه بازی ها صحبت کرده بیاد اینجا هم با همون مدل و استایل استاندارد صحبت کنه .
خب کاراکتر Snow یا جیمز هم شخصیت های عجیب غریبی نبودن ( در مقایسه با پنگوئن مثلا ) که صداگذار مجبور بشه صداشو تغییر بده. مهم حس و حال صداگذاره که به نظرم تو کارای baker وجود داره .یعنی مجبوره داشته باشه .ولی Two Face این ویژگی غیر عادی بودن رو داشت . برا همین اصلا قابل تشخیص نبود که این کسی که الان داره به جای Two Face صحبت میکنه همون Snow فاینال فانتزیه.
شما برو Infinite رو بازی کن انشا... نظرت عوض میشه:d

ایراد بنی اسرائیلی نیست برادر من. خودت داری میگی صداش شبیه به همه، یعنی اینکه عمق خاصی توی کار این آدم نیست. همون مثال نولان نورت ددپول و نیتن دریک کاقیه در قیاس با بیکر. من در اسرع وقت یه ویدئو میسازم و میذارم اینجا تا ببینی که صدای مثلا رابین با صدای شخصیت اصلی بایوشاک خیلی فرقی نداره و همشون دارن از یه متد و استایل پیروی میکنن. تازه اینکه خیلی از شخصیت هارو رسما نابود کرده ( شخصیت مورد علاقه من توی ناروتو ) هم بماند. خواستی لینک تک تک اینارو برات میفرستم.
بعدشم منظور من رو متوجه نشدی. من نمیگم باید صداش رو عجق وجق کنه تا فرق کنه. ولی وقتی صدای 2 - 3 تا شخصیت از بازی های دیگه دقیقا عین هم در میاد داره ضعف کار رو نشون میده.

من احتمال بالا میدم که صداپیشه ی جدید کسی نباشه جز دیوید خودمون ولی یه خورده صدا سازی کمتری این سری می کنه و به صدای واقعی خودش نزدیک تر میشه . اگه قرارباشه واقعا کس دیگه ای و بیارن شخصا کیفر ساترلند و ترجیه می دم به تمام گویندگان دنیا .:d

یکی از دوستان یه حرف قشنگی زد اونم این بود که صدای اسنیک که آخر تریلر قبلی پخش شد ممکنه دیوید بوده باشه که صداشو تغییر داده بازم ! ( با توجه به اینکه هنوز کارای صداگذاریو شروع نکردن هنوز جای امید به اومدن دیوید باقیه )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or