منتظر صدای جدید Snake باشید !

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Boss

Loyal Member
David-Hayter-Interview-May-2013-IGN.jpg

وقتی حرف Metal Gear Solid مخصوصا نسخه پنجم اون میشه ناخوآگاه یاد David Hayter صداپیشه محبوب طرفداران سری متال گیر به میان میاد. دیوید هیتر از زمان MGS1 تا به حال صداپیشگی اسنیک های محبوب رو انچام داده اما در تریلری که در 6 June از MGSV خواهیم دید باید منتظر شنیدن صدای جدیدی در این نقش اسنیک باشیم !

کوجیما در این مورد در توئیتر خود اینگونه توضیح میده :
MGSV بازی جدیدی در سری متال گیر ِ و اون تغییر اون بخاطر اینه که صدا پیشه جدید بتونه این فضای جدید رو انعکاس بده و از پس این تغییر بر بیاد
با این کار حدود 20.000 امضا برای بازگشت دیوید هیتر جمع شد اما کونامی و کوجیما متاسفانه یا خوشبختانه به این کار عکس العمل نسبت به بازگشت هیتر انحام ندادند

مثل اینکه قرار هایب بشیم ! باید منتظر 6 June باشیم تا ببینیم چه کسی صدای جدید اسنیک در MGSV خواهد بود ! اما با انتشار یک ویدیو در توئیتر کونامی و هایپ طرفداران هستیم نوشته ای که در ویدیو می بینیم :

The Moment you’ve Been waiting for! Who’ll be the NEW Voice of Snake? Find out During PRe-E3 Show, June 6 @ 10 o’clock PST – Konami Twitter
Who Will Be the Voice of Snake? – Kojima Productions Twitter
تا چند روز آینده به جواب سوالات خواهیم رسید !

منبع و مشاهده ویدیو :
Kojima Productions Twitter, Konami Twitter

آپدیت
توئیت David Hayter در مورد صحبت های کونامی و صدای جدید اسنیک ( مسخره کردن مارو !؟ :| )
I'm so excited for E3! I just hope I don't lose my voice. ;-)

David Hayter Twitter

آخرین ویرایش:
دوستان خوب گوش کنید. همینجا اعلام میکنم اگه دوبلور بازی دوباره هیتر بود بنده یکی یدونه MG 1 رو براتون دانلود میکنم رو دیسک میفرستم ( :)) )
یک سئوال ! دوبلور بتمن آرخام سیتی چیه اسمش ؟ داشتم دیشب بازی میکردمش . بهش میخوره که صدای اسنیکو اجرا کنه :دی کلفته صداش و میتونه خسته تر بنظر بیاد :دی

دوستان خوب گوش کنید. همینجا اعلام میکنم اگه دوبلور بازی دوباره هیتر بود بنده یکی یدونه MG 1 رو براتون دانلود میکنم رو دیسک میفرستم ( :)) )
یک سئوال ! دوبلور بتمن آرخام سیتی چیه اسمش ؟ داشتم دیشب بازی میکردمش . بهش میخوره که صدای اسنیکو اجرا کنه :دی کلفته صداش و میتونه خسته تر بنظر بیاد :دی
صداپیشه بتمن/بروس وین در بازیها و انیمیشن ها از 20 سال قبل آقای Kevin Conroy عزیز هست. که همه عشاق بتمن به این صدا عادت کردن , ولی توی arkham origins ایشون بجای بتمن صحبت نمیکنن و بجاش راجر کریگ اسمیت (سونیک,اتزیو ادیتوره, کریس ردفیلد اویل6) صحبت میکنه , بجای صداپیشه جوکر هم ترو بیکر صحبت میکنه!:| البته مثل اینکه پروژه بتمن دیگه ای هم در کار هست , چون تو مصاحبه گفته چند ماهه توی یه پروژه ای هست . احتمالا برای نسل بعد هست و بتمنی که راک استدی داره میسازه!
[h=1][/h]

شاید SNAKE اتفاقی براش افتاده و ماسکی، جلو حنجره ای چیزی گذاشته، یا سرطانی مرطانی چیزی گرفته که نیاز بوده صداش عوض بشه! :d
بی دلیل که این کارو نمیکنن ;)

شاید SNAKE اتفاقی براش افتاده و ماسکی، جلو حنجره ای چیزی گذاشته، یا سرطانی مرطانی چیزی گرفته که نیاز بوده صداش عوض بشه! :d
بی دلیل که این کارو نمیکنن ;)
طبق بیماری زود پیری که اسنیک داشته و عملی که روی DNA اسنیک تو MGSV انجام میگیره این شخصیت به سن واقعیش برمیگرده و همه چیش دوباره جذاب و جوان میشه اگه امضامو ببینی خیلی چیزارو میتونی متوجه شی و اینکه منتظر یه مقاله بی نظیر از پیشنمایش MGS V باشید یکی از طولانی ترین پیش نمایش ها هست

آپدیت*
نوئیت David Hayter بعد از توئیت کونامی و کوجیما پروداکشن

I'm so excited for E3! I just hope I don't lose my voice. ;-)

( مسخره کردن مارو ؟! :| )
David Hayter Twitter
ای جونم.....شک نکنید هیتره صدای Big Boss به 4 دلیل + همین توئیت آخر:
1-چه دلیلی میتونه داشته باشه که کوجیما بیخیال هیتر شه بعده این همه سال همکاری حتّی ازش نخواد بیان با هم صحبت کنن 2 کلمه؟!با عقل جور در نمیاد حالا اگه میگفتن صحبت شده توافق حاصل نشده باز معقول تر بود!
2-استاد میگه به این دلیل صدا عوض شده چون با MGS جدیدی رو به رو هستیم;پس چرا صدا پیشه ژاپنی همونه؟!
3-توئیت هیتر قبل یا حدودی بعده اولین تریلر در مورد اینکه اگر دیگه صداپیشه Snake نباشه عکس العمل طرفدارا چیه خودش گویایه اینه که داشتن یه پیش ذهنیتی برا طرفدارا ایجاد میکردن
4-بیانیه هیتر در اولین روز آپریل
جدا از همه اینا خوده کوجیما از ما طرفدارا بیشتر عاشق بازیش و شخصیتایه که ساخته;من فکر میکنم برا خودشم سخت باشه صدایه کسی دیگه جز هیترٌ به عنوان صدای Snake بشنوه هر چند من خودم بعده اون آخرین مصاحبه ویدیویی هیتر همه چیو تموم شده میدونستم و داشتم خودمو آماده میکردم برای صدایه کسه دیگه ای......
به هر حال من فکر میکنم اینکارا برا نشون دادن میزان بزرگی و با ارزش بودن این بازی و شخصیتاش بخصوص Big Boss و Solid Snake نزد طرفداراش بوده هر چند شاید به مذاق بعضی از طرفدارا و غیر طرفدارا خوش نیاد اینکارا

طبق بیماری زود پیری که اسنیک داشته و عملی که روی DNA اسنیک تو MGSV انجام میگیره این شخصیت به سن واقعیش برمیگرده و همه چیش دوباره جذاب و جوان میشه اگه امضامو ببینی خیلی چیزارو میتونی متوجه شی و اینکه منتظر یه مقاله بی نظیر از پیشنمایش MGS V باشید یکی از طولانی ترین پیش نمایش ها هست

شما اشتباه می کنی کلاً از BASE داستان رو متوجه نشدی
اگرم هم می خواید پیش نمایش بنویسید اول با داستان آشنا بشید که هم خودتون گمراه نشید هم دیگران رو گمراه نکنید

شما اشتباه می کنی کلاً از BASE داستان رو متوجه نشدی
اگرم هم می خواید پیش نمایش بنویسید اول با داستان آشنا بشید که هم خودتون گمراه نشید هم دیگران رو گمراه نکنید

وای منظور ه منو درست نفهمیدید اصلن من منظورم چیز دیگریست حالا طبق اون پیش نمایش که با چند ت از دوستان کاراش داره انجام میشه خیلی چیز هارو میفهمید منتظر باشید دوستان خوبم:d

اون چیزی که ماندگاره ، صداست . وقتی صدای یه شخصیت و بگیری ، یعنی تمام شخصیت پردازی و تمام چیزی که مدتها بازیباز باهاش رابطه داشته و همزاد پنداری کرده رو گرفتی و وقتی اینارو بگیری یعنی اون کاراکتر دیگه هیچ ارزشی نداره.

تروی بیکر دوبلور بوکر دویته ؟
ها:d
تو TLOU هم صداگذار جوئله!تو RE6 هم اون جیک بود!خیلی رو بورسه کلا این روزا:|:d!

اگه ندادن به نولان نورث من همینجا حاظرم هرکاری که بخواین بکنم :biggrin1: !
اون صدای آخر تریلر یه ته صدایی هم شبیه نولان نورث داشت!بعید نیست همین باشه،گفتن صداگذار جدید تو یه سری انیمیشن هم صداگذاری کرده؛نورث هم تو انیمیشن Young Justice صداگذار سوپربویه!
ولی نورث و اسنیک؟کجاش به هم میان این دوتا:d:|؟صدای شنگول Nate تو آنچارتد کجا،تیکه های نیشدار و لحن نسبتا تاریک حرف زدن اسنیک کجا!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or