منتظر خبر های جدید از Castlevania باشید

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
20120403castelvanialos.jpg

تهیه کننده آخرین شماره و در واقع ریبوت بازی زیبای Castelvania با عنوان Lord of Shadows، امروز در تویتر خود این چنین نوشت:

"امروز و فردا من در سرزمین دراکولا خواهم بود. من اینجا چکار میکنم؟ خواهید دید!"

اینطور که پیداست خبر جدیدی از سری castleavnia منتشر خواهد شد اما Cox (تهیه کننده) از دادن اطلاعات بیشتر صرف نظر کرد. با توجه به فروش و محبوبیت آخرین شماره از این سری، انتظار می رود شماره جدیدی از این سری بازی ها در دست ساخت باشد، چرا که چندی پیش نیز، شرکت سازنده LOSH یعنی Mercury Steam از همکاری دوباره خود با کونامی خبر داده بود.

از آنجایی که Cox قبلا هم برای اولین بار دست به معرفی DLC های Lord of shadows زده بود، پس صحت این خبر چندان دور از انتظار نیست.

منم دارم میگم دیگه :دی ! مگیم بازی ، فنی ضعیفه ===> نمره پایین هم می گیره .
مبارزات LoS و نینجا گایدن بهیچ وجه ذلت بار نیست و بلکه خیلی هم لذت بخشه . بستگی داره با چه دیدی نگاه کنی . دلم میخواد بازی ازم آزمون سخت بگیره ، اما ابزارش هم بده تا باهاش چلنج کنم . خب ، تو دوس داری صحنه های زیبا با دکمه هایی که فشار میدی خلق کنی ، گاو بازی میکنی . البته یه چیزی بگم ، گاو از 1 تا 3 قشنگ دگرگون [و آسون] شد . مبارزات توی کسلوانیا و DMC3 و Bayonetta و نینجا گایدن بلک با ضربات تو فرم میگیرن و به خودی خود خامن ، ولی توی گاو 3 خودشون فرم دارن ، تو فقط پیاده میکنیشون .
خب دقیقا مشکلش اینه که ابزارش رو بهت نمیده! یه غلت زدن میده که تا آخر باید استفاده کنی. خود من با اینکه بازی سختی بود نسبتا ولی خیلی گیر نمیکردم ولی دیگه انقدر از سیستم بزن در رو (2 تا ضربه ، جاخالی. 2 تا ضربه ، جاخالی) استفاده کرده بودم که دیگه واقعا خستم کرده بود از وسطای بازی. به خصوص که غلت زدن هم با آنالوگ سمت راست نبود.
کیوان پای بازی های دیگه رو وسط نکش :دی
اصلا من نه به DMC کار دارم ، نه بایونتا و نه NG. تو همون بایونتا و DMC عین آب خوردن کمبو میزنم (به خصوص بایونتا)
گاو از یک تا 3 یه مقدار آسون شد ولی در عوض سیستم مبارزاتش عالی تر شد. همون سیستم تعویض سلاح گاو3 کافیه تا بتونی خداد تا کمبو بزنی!
اساس مکانیزم دفاع کردن گاو3 ، به جاخالی دادن (Dodging) خلاصه میشه ، اما توی کسلوانیا اینجوری نیست . بین بلاک کردن و جاخالی دادن متناوب هست .
بعد اصلا این طوری نیست که نتونی چند ضرب بزنی ! کومبوی اول رو میزنی ، جاخالی میدی ، دفاع میکی ، کومبوی دوم رو میزنی . عین همه بازی ها :دی !
اتفاقا به نظر من بر عکسه. تو کسلوانیا چون اکثرا ضرباتی که دشمنا میزنن سنگین هست و بلاکش هم ضعیف هست بلاک کردن فایده نداره ولی تو گاو چون میشه سنگین ترین ضربه ها رو هم بلاک کرد و کانتر اتک خیلی خوبی هم اجرا میکنه زیاد استفاده میشه.
(چقد اخلاف نظر داریم :دی)
فقط امیدوارم اگه بتونن بازیرو بیارن رو 60 فریم کولاک کردن
تقریبا غیر ممکنه. اینا نسخه ی اول رو رو 25 فریم فیکس کردن (از خودم در نیاوردم تو یکی دوتا نقد خوندم :دی) باز هم کلی افت فریم داشت. خیلی هنر کنن فریم رو بیارن رو 30 با افت فریم نه چندان کم...

به خاطر اینکه به مرور به دلیل روند تکراری گیم پلیش جذابیتش رو خیلی زود از دست میده .
اتفاقا برعکس هرچی جلوتر میری جذاب تر و قشنگ تر میشه فقط اولاش یکم خسته کننده هست وگرنه از تیکه مخصوصا خون آشام ها به بعد که بازی عالی میشه :d

بازیش خوب بود نه بیشتر
اگه امسال بیاد به نظر من بهتر از devil may cry نمیشه (البته نظر من اینه چون به نظرم enslaved بهتر از نسخه قبلی ایم بازی بود.)
ولی اینکه این بازی رو با خدای جنگ3 مقایسه کنیم درست مثل مقایسه resistance3 با هیلو ریچ یا3 هست.

به نظر من که بازی اگه امسال عرضه شه یکی از کاندیدای اصلی GOTY آخر سال خواهد بود. همونطور که یکی از دوستان گفت نسخه قبلی فقط یه قدم با شاهکار بودن فاصله داشت.100 البته تبلیغات بسیار ضعیف کونامی هم باعث شد تا اونجور که باید این بازی به حق خودش نرسه.
بازی که بتونه توی همون نسخه اول، خودش رو در مقام مقایسه با God Of War قرار بده دیگه تکلیفش معلومه که چه شاهکاریه!:d به نظر من که تو بعضی زمینه ها از جمله داستان،طراحی معماها و Level design از گاو3 سرتر بود.طراحی هنری بازی هم که در اوج خودش بود.بعد تموم کردن بازی ساعت ها محو تماشای artworkهای بازی بودم....
همون نسخه قبلی رو فقط یه دستی رو سر و روش بکشن شاهد یکی از بهترین بازی های این نسل خواهیم بود!>:d

دیوانه کننده بود :| مخصوصا جوی که اون آشپزه میومد یا قسمتی که باید پرده هارو میکشیدی داشت :|

Meisam
کل بازی یه طرف CG آخرش یه طرف :| 99% عمرت بر فناست :|

دقیقاً عاشق اون قسمت شدم که باید پرده ها رو میکشیدی توی پروفایل کیوان هم گفتم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or