منتشر شدن عکس جدیدی از سوی کوجیما از اسنیک درپی انتقاد ها

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

pxc33

کاربر سایت
منتشر شدن عکس جدیدی از سوی کوجیما ازبیگ باس درپی انتقاد ها

در سالگرد 25سالگی سری متال گیر سالید بود که کوجیما بازی Metal Gear Solid: Ground Zeroesرا معرفی کرد وتریلری از بازی به نمایش در آمد که نشان میداد مو ها و ریش های اسنیک خاکستری است،در بین هواداران بازی این سوال به وجود آمد آیا اسنیک این‌قدر پیر شده است که رنگ موهای سر و صورت او به خاکستری تبدیل شده است؟!
Metal-Gear-Solid-Ground-Zeroes-Details-Trailer-570x356.jpg

استاد کوجیما توئیتر خود در پاسخ به هواداران بازی گفت که این تغییر رنگ تنها یک خطای دید است و دلیل این‌که ما در بسیاری از صحنه‌های بازی که به نمایش درآمد از بازی اسنیک را با موهای نزدیک به خاکستری می‌بینیم، یک متد جدید در نورپردازی بازی است. در آن موقع شب، با وجود این متد، رنگ موها به غلط خاکستری دیده می‌شد.
اما این حرف ها مورد قبول طرفداران این بازی واقع نشد تا این که امروز استاد کوجیما به یکی از اعضای تیم ساخت بازی گفت که یک تصویر از اسنیک بدون نورپردازی جدید رندر کند. تصویر اسنیک بدون نور پردازی جدید به این شکل است:

تصویر بالا، همان حالت معروف بازی Ground Zeroes از اسنیک است که بدون Night Vision رندر شده است.
منبع

آخرین ویرایش:
یعنی من تا حالا آریا رو اینقدر تو حالت عصبی از کوره در رفته ندیده بودم :دی البته عصبی از نظری که هرچقدر با سند و مدرک نشون میده که موها قهوه ای دو نفر پیدا میشن میگن نه تو کوری و ما درست میبینیم :|

تورو به جوووووون هرکی دوست دارید برید صفحه دوم پست آریا رو ببینید. تورو به هرکی میپرستید برید ویدئوی کامل (که شامل گیم پلی 3 دقیقه ای هست) رو دانلود کنید بشینید ببینید و اینقدر زوم نکنید روی اون صحنه که NV بر میداره از رو چشمش. اینطوری که زوم میکنید خدا نکرده ما احساس میکنیم اصلا 3 دقیقه بعدی رو ندید و به زور دارید میگید که ماها اشتباه میگیم!!!

دیگه با عکسی که آریا گذاشت و خودم هم رفتم دوباره دیدم انتظار داشتم بحث تموم بشه اما مثل اینکه بعضی ها موفق شدن که ثابت کنن کوجیما تو داستان اشتباه کرده و الان داره خرابکاریشو جمع و جور میکنه :|

آقا اصلا با ویدئوی شما میریم جلو و زوم میکنیم روی اون صحنه. الان من که اون قسمت رو دوباره دیدم، باز هم موهاش قهوه ای ـه که هیچ کس دقت نکرده. وقتی دستش رو میبره که NV رو در بیاره سایه میفته روی موهاش و رنگ موهاش دیده میشه. اینم عکسش. دیگه اینیکی ویدئو رو که دارید؟ برید ببینید اینقدر با اعصاب نازنین ما بازی نکنید :دی

عکسش هم فول سایز میذارم چون شاید بعضی ها نخوان به زحمت بیفتن و عکس رو بزرگ کنن :| ای جماااااااااااعت قهوه اییییییهههههه :دی

lqw0hz6u4dkjtvvovovk.jpg

آخرین ویرایش:
فردین جان من یکی که حواسم نبود به عکسایی که از قبل اومده بودن
اشاره ـم هم در این حد بود که گفتم حالا اگه بخواد یه کم رنگ موها رو تغییر بدن دستشون بازه

و مساله مهم که هنوزم روش هستم اینه که اون موهایی که تو عکس میبینیم که قهوه ای سوخته هستن، به هیچ عنوان امکان نداره طی یک سری فعل و انفعالات و تغییر شرایط محیط به همچین رنگی که توی ویدیو دیده میشه تبدیل بشه، مگه اینکه جنس موها از کریستال باشه که نور از وسط تار مو رد بشه و همچین تشعشعی بوجود بیاد که مو اینقدر روشن و نزدیک به سفید دیده بشه!!!!!!!

ویرایش: ویدیو رو دوباره دیدم، موها به اندازه عکس قهوه ای هستن ولی به نظرم باید یه کم رو موتور کار کنن، چون واقعا زیادی روشن میشه موها موقعی که نور میتابه بهشون :d

آخرین ویرایش:
حالا که بحث رنگ مو تموم شد و به سلامتی همگی سر قهوه ایی بودنش به توافق رسیدن ، من لازم دونستم یه نکته ایی رو یادآوری کنم :دی بعد از خوندن پست های این تاپیک و تاپیک های مرتبط به MGS:GZ متوجه شدم که تعدادی از دوستان نمیدونند اسنیک ها چه تفاوتی با همدیگه دارن ، برای همین تصمیم گرفتم یه مطلب اسنیک شناسی خیلی کوتاه و ابتدایی ( با کمترین اسپویل ) بنویسم تا همه راحت این اسنیک ها رو از هم تشخیص بدن :دی

البته خیلی بهتر میشد اگه MGS باز های حرفه ایی اینکار رو انجام میدادن نه تازه کاری مثل من :دی برای همین اگه اشکالی توی مطلب پایین بود MGS فنای قدیمی بگن تا اصلاحشون کنم ;)

اینم چگونگی تشخیص اسنیک ها از همدیگه :
-----------------------------------------------------------------------------
طریق تشخیص و تفکیک مارها ( اسنیک ها ) از همدیگه :دی

ابتدا لازمه بدونید که اسنیک اسم یه شخص خاص نیست و یه Codename ـه ، هر کدوم از این اشخاص که پایینتر معرفیشون میکنم یه اسم واقعی هم دارند ولی چون توی بازی اکثرا از Codename هاشون استفاده میشه برای همین زیاد به این موضوع نمیپردازم

اما بریم سروقت معرفی شخصیت ها ، اولین سوالی که باید بهش جواب بدیم اینه که کلا توی سری MGS چندتا اسنیک داریم ؟ خب تا جایی که من اطلاع دارم تا الان ما توی سری MGS چهار شخصیت با کدنیم اسنیک داشتیم ( اگه رایدن رو هم حساب کنیم میشه 5 تا ولی چون کدنیمش تغییر کرده و بیشتر با اسم رایدن میشناسیمش اینجا حسابش نکردم )

خب الان که میدنیم اسنیک یه کدنیمه و در مجموع 4 شخصیت از اون استفاده میکنند میرسیم به معرفی این شخصیت ها :

2011_10_31_164547_20111031164544.jpg

1. N@ked Snake : نیکد اسنیک که یکی از معروف ترین شخصیت های این سری هم هست در واقع همون Big Boss معروفه که اسم اصلیش هم جکه ، جک در طی ماموریتی که در MGS3 بهش محول میشه این کدنیم رو بدست میاره و بعد از پایان بازی ( بخاطر اتفاقاتی که میوفته و نمیخوام براتون اسپویلش کنم ) لقب Big Boss بهش اعطا میشه ، تشخیص دادن N@ked Snake یا همون Big Boss کار راحتیه چون چشم راستش رو از دست داده و همیشه یه چشم بند روی اون چشمش هست
==================================================================================
Solid_Snake.jpg

2. Solid Snake : سالید اسنیک شخصیت اصلی سری Metal Gear حساب میشه ، از همون MG1 کدنیم اسنیک رو داشت و شخصیتی افسانه ایی و معروف در دنیای Metal Gear حساب میشه ، توی سری MGS سالید رو بیشتر با همون کدنیمش که اسنیکه صدا میکنند و درواقع کسیه که بیشتر از همه از نام اسنیک براش استفاده میشه ، طریقه تشخصیش هم نسبتا راحته ، همون چهره بیگ باس رو داره ولی چشم هاش سالمه ، در ضمن خیلی از بیگ باس جوونتر هم هست ( این شباهتش به بیگ باس دلیل داره که نمیخوام اسپویلش کنم )
====================================================================================
Metal%20Gear%20Solid%20The%20Twin%20Snakes%20%285%29.jpg

3. Liquid Snake : بیشتر با اسم لیکویید میشناسنش و کمتر پیش میاد بهش بگن اسنیک ، طریقه تشخیصش هم که خیلی راحته چون رنگ موهاش کاملا با بقیه فرق داره
===================================================================================

Solidus_snake_on_AG.jpg

4. Solidus Snake : سالیداس هم که تشخیص دادنش خیلی راحته ، کلا به بقیه زیاد شباهت نداره درضمن در طی اتفاقاتی در MGS2 چشم چپش رو از دست میده و از این طریق هم میشه شناختش
==========================================================================================

خب دیگه الان فکر کنم دوستان همگی بتونند به راحتی اسنیک ها رو از هم تشخیص بدن :دی فقط ذکر 2 نکته این وسط حیاتیه

1. Old Snake همون Solid Snake ـه که پیر شده و این هم تصویرش ( پس یه وقت این رو با سالیداس اشتباه نگیرید )
2400.jpg

2. توی MGS3 اوایل بازی چشم راست بیگ باس هنوز سالم بود برای همین یه وقت عکس های Big Boss رو با سالید اشتباه نگیرید ، اون عکس هایی که توشون اسنیک چشمش سالمه و تکنولوژی پیشرفته هم داره مربوط به Solid Snake ـه ، ولی اونایی که توشون اسنیک توی محیط های جنگلیه و تکنولوژی هم پیشرفته نیست در واقع مربوط به بیگ باس یا همون N@ked Snake ـه

مثلا این عکس پایینی الان بیگ باسه
i_21483.jpg

============================================================================

امیدوارم تونسته باشم درست و واضح توضیح بدم ، دوباره هم میگم سعی کردم مطلب هیچگونه اسپویلی از داستان بازی نداشته باشه ، پس شرمنده اگه یکم گنگه :دی

آخرین ویرایش:
یک بازی انحصاری ، مولتی شده چرا باید به من فشار وارد کنه..؟

جواب این سئوال یک میلیون دلار جایزه داره..
هاه. یادم نمیاد این بازی بجز شماره 4 انحصار جایی شده باشه، متال گیر های قبلی روی پی سی هم بودن یه سری هاش. جو میدن ملت. سر یه رنگ مو 4 صفحه بحث میکنن ملت، بعد میگن چرا مشکلات عصبی تو ایران بیداد میکنه

هاه. یادم نمیاد این بازی بجز شماره 4 انحصار جایی شده باشه، متال گیر های قبلی روی پی سی هم بودن یه سری هاش. جو میدن ملت. سر یه رنگ مو 4 صفحه بحث میکنن ملت، بعد میگن چرا مشکلات عصبی تو ایران بیداد میکنه
خب بهشون باید حق داد. فن یه شبه هستن اینا. نمیدونن MGS 1 روی PC و Game Boy Color و Game Cube ام عرضه شد یا همین MGS 2 در دوعدد DVD با کلی کانتنت واسه XBOX و PC (منظور Metal Gear Solid 2: Substance که خب، روی ps2 ام بود :دی) اومد یا MGS 3: SE که علاوه بر ps2،ـ 3DS و Xbox360 رو ام فتح کرد. زیاد جدی نگیر :دی.

بابا این خطای دیده ، این شخص (واقعا کیه؟ :-/) ، کچله :| ، روی سرش هم کلاه گیس هست ، کسی مشکلی داره ؟ میتونی در چند دقیقه ، یک موی دیگه رو بر روی سرش بزاره . :>
اول هم داستان رو مینویسن ، بر طبق اون ، بازیگر ها رو انتخاب میکنن ، بعدش بهشون دیالوگ ها رو میدن و موشن کپچر و ساخت مراحل و... شروع میشه . #:-s

داری اشتباه میکنی !

1000% بیگ باسه !1 هوز نمیتونی تفاوتشون رو تشخصی بدی !

===========================

به عکسهای زیر و نقاط قرمز خوب دقت کنید :

cuyfumwni6amb13h62b3.jpg

نور از پشت سر خورده به موهای بیگ باس و رنگ مو سفید شده . دقیقا مثل واقعیت .
موهای بالای سرش هم تیره هست ، چون نور کمه !

اگر مو قهوه ای باشه ، هیچ وقت نباید سفید نشون بده مو ها رو .

اما در این صحنه به فلش پایین نگاه کنید . نور از کدوم سمت میاد .
خوب رنگ مو اصلا قهوه ای نیست . خاکستری هست .

به زاویه تابش نور ، موهای پشت سر ، و ریش ها توجه کنید :
رنگ اصلی خاکستریه . اما فلش بالای سمت چپ صفحه رو ببینید ! موها رو قهوه ای نشون میده ! به خاطر شدت نور و ترکیب نور ( سفید و زرد ) با رنگ خاکستریه که قوه ای شده .

ukytkarnzuvcb76v8cii.jpg

بازم به زاویه تابش نور دقت کنید :

تو تمام زوایا مو ها و ریش ها خاکستری هستن که دیللش ، سن بیگ باسه ! موهای پشت سرش به خاطر برخورد نور سفید شده . اگر قهوه ای باشه که اصلا سفید نمیشه ! باید چیزی شبیه به سیاه بشه .

پس رنگ موی اصلی بیگ باس خاکستری و ترکیبی از سفید هست ( که 100 البته این هم به نظرم به خاطر شرایط اون مرحله ، بارون ، تاریکی و نور نورافکن به وجود اومده )

داداش شما که هنوز نمیدونی این عکسا که گذاشتی عکسه کیه نظر کارشناسی هم میدی ؟

---------- نوشته در 10:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:28 AM ارسال شده بود ----------

یک بازی انحصاری ، مولتی شده چرا باید به من فشار وارد کنه..؟

جواب این سئوال یک میلیون دلار جایزه داره..:d

اولا که از بازی خیلی مونده و هنوز نصف کارم نیستن

بعد چرا نباید به انتقادها گوش نده مگه سازندگان ME3 به خاطر طرفدارها یک پایان دیگه نساختن..؟
اوه اوه آقا شما وعضت وخیمه !!! اصلا میدونی metal gear یا mass effect چند تا نقطه دارن ؟ جون ما جوک نگیم بسه .

ایراد از شما نیس ایراد از کوجیماست که پای هر کسی رو به بازی وا کرد . اینم میشه نتیجش . همه چی ول شده داره در مورد رنگ جورابه snake بحث میشه . بابا برین نسخه های قبلی رو بازی کنین یا حداقل داستانش رو بخونین واسه نسخه جدید آماده بشین .

کوجیما بعد از دیدن همچین انتقادایی مطمئنا پی میبره که همه چی پول نیس :دی

آخرین ویرایش:
دوباره دوستان زدن تو جاده خاکی

خود کوجیما آمده در مورد رنگ موی بیگ باس حرف زده بعد به ما گیر میدین که چرا در این مورد بحث میکنید..

هیچ عقل سلیمی موی خاکستری و سفید رو قهوه ای تصور نمیکنه مگر اینکه بعضی از مسائل فن بازی روش تاثیر گذاشته باشه

من نه فن این بازیم و نه قصد دارم اعصاب کسی رو خورد کنم

اما اصلا نفهمیدم سیستم نورپردازی چه ربطی به این حالت شدن داره! درسته در واقعیت هم این اتفاق میوفته اما نه به این شکل "خیلی هم برام اتفاق افتاده اما تو هیچکدوم کل ریش و پشم طرف خاکستری نشده"

عکسی که فردین گذاشته جالبه موها تا کمی بالاتر از گوش خاکستری رنگه یه دفعه قهوه ای میشه، در واقع این عکس نشون دهنده اینه که موهای صورت و سر این شخص قهوه ایه و کوجیما هم درست میگه ولی موتور نمیتونه (یا میتونه و چون بازی کامل نشده این شکلیه) واکنش مو به نور رو درست نشون بده و باعث تغییر رنگ اون میشه

من خودم طرفدار پر و پا قرص اين سري هستم و همه جا هم دفاع كردم
كاري هم به رنگ مو سن اسنيك هم ندارم
اما فقط يه سوال دارم
رنگ مو هيچي
اما اين چروك هاي فراوون روي صورت هم افكت نوره؟*

درود
بابا دیگه فقط مونده به موی این بنده خدا گیر بدید !

اون چیزی که ما تو گیم پلی از باز یدیدیم رسما تا الان و شاید ت چند سال دیگه بالاترین گرافیکی بود که پخش شد
فقط موندم با چه کارت گرافیکی داشت رندر می کرد این همه دایرکس11 و تکسچر و .....................
نظر من رو 2 تا 690 هست

هرچقدر با سند و مدرک نشون میده که موها قهوه ای دو نفر پیدا میشن میگن نه تو کوری و ما درست میبینیم
مگه تازه فهمیدی ؟! جدیدا باید تو این سایت ثابت کنی سیاه همون سیاهه و سفید نیست ! نمونه این پست :
دوباره دوستان زدن تو جاده خاکی

خود کوجیما آمده در مورد رنگ موی بیگ باس حرف زده بعد به ما گیر میدین که چرا در این مورد بحث میکنید..

هیچ عقل سلیمی موی خاکستری و سفید رو قهوه ای تصور نمیکنه مگر اینکه بعضی از مسائل فن بازی روش تاثیر گذاشته باشه
خود کوجیما آمده که بگه حرفه دوستان درسته نه جناب شما ! بعد از کلی توضیح از طرف دوستان مخصوصا اریا که ثابت کرد قبل تریلر عکسهایی که نشون دادند موها ها قهوه بوده اینا گیر دادند که نه مو سفیده ! خود کوجیما میگه از نورپردازی هست و از طرفی دوستان علنا ثابت کردند که موها ها قهوه ای هست و با نور سفید تر دیده میشه ولی اینجا شما همه را یه مشت کور فکر کردی که فقط خودت چشم داری ؟!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or