منتشر شدن عکس جدیدی از سوی کوجیما از اسنیک درپی انتقاد ها

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

pxc33

کاربر سایت
منتشر شدن عکس جدیدی از سوی کوجیما ازبیگ باس درپی انتقاد ها

در سالگرد 25سالگی سری متال گیر سالید بود که کوجیما بازی Metal Gear Solid: Ground Zeroesرا معرفی کرد وتریلری از بازی به نمایش در آمد که نشان میداد مو ها و ریش های اسنیک خاکستری است،در بین هواداران بازی این سوال به وجود آمد آیا اسنیک این‌قدر پیر شده است که رنگ موهای سر و صورت او به خاکستری تبدیل شده است؟!
Metal-Gear-Solid-Ground-Zeroes-Details-Trailer-570x356.jpg

استاد کوجیما توئیتر خود در پاسخ به هواداران بازی گفت که این تغییر رنگ تنها یک خطای دید است و دلیل این‌که ما در بسیاری از صحنه‌های بازی که به نمایش درآمد از بازی اسنیک را با موهای نزدیک به خاکستری می‌بینیم، یک متد جدید در نورپردازی بازی است. در آن موقع شب، با وجود این متد، رنگ موها به غلط خاکستری دیده می‌شد.
اما این حرف ها مورد قبول طرفداران این بازی واقع نشد تا این که امروز استاد کوجیما به یکی از اعضای تیم ساخت بازی گفت که یک تصویر از اسنیک بدون نورپردازی جدید رندر کند. تصویر اسنیک بدون نور پردازی جدید به این شکل است:

تصویر بالا، همان حالت معروف بازی Ground Zeroes از اسنیک است که بدون Night Vision رندر شده است.
منبع

آخرین ویرایش:
آخه این حرفها چیه میزنید؟ تا الان داستان بازی رو کامل نوشتن تموم شده، مراحل ساختش هم حتما کلی جلو رفته و این داستانه که تعیین میکنه رنگ موی فلان کاراکتر چه رنگی باشه.
الان یعنی کوجیما واکنش ها رو دید گفت اوه اوه ملت ناراضین بیگ باس پیر شده کلا داستان رو عوض کنیم ببریم تو جوونیای بیگ باس، بازی رو هم از اول میسازیم خیالی نیست. یا اینکه میخواسته بگه بیگ باس زیاد حرص خورده شکسته شده و دچار پیری زود رس شده؟!

بهنام جان حالا کاری نداریم در کل (رفاقتی)
ولی یه رنگ مو عوض کردن اونقدر big deal نیست که به خاطرش ما فن ها اون مقلطه های قرمز رنگ بالا رو راه بندازیم :d
حالا یک مقدار تغییر رنگ مو (بر فرض عوض کردنش توسط کوجیما) قرار نیست لطمه بزنه به بازی که بخواد داستان عوض کنه و بازی رو از اول بسازه (در بدترین حالتی که قراره یک کُد تعریف شده واسه رنگ مو رو عوض کنه و در تمام طول بازی رنگش عوض بشه)
حالا همه فهمیدن قهوه ایه، دیگه بحثش واسه چیه؟ :d

ملت جوان و گرامی
آخه رنگ مو چه ربطی به داستان و سناریو داره؟!
مثلا نمیشه این آقا (که من نمیدونم کیه دقیقا :d) به جای اینکه تو 50 سالگی موهاش سفید بشه، تو 80 سالگی سفید بشه؟!
تم موها رنگ روشن مایل به خاکستری دارن و کوجیما عوضشون کرده. این مساله هم که رنگ رو عوض کرده چیزه بدی نیست که اینقده عصبانی میشید!!!
اونوقت میگن جایگاه پیشنهادات و انتقادات و دموکـراسی کجاست؟! :d

اول داستان بازی رو می نویسن و طراحی های اولیه رو انجام میدن، بعد میرن سراغ ساخت مراحل. اول که بازی رو نمیسازن بعد داستان رو بهش بچسبونن :biggrin1:
هیچوقت نمیان به خاطر حرف مردم اون ایده ای که تو ذهنشونه از بیخ و بُن عوض کنن. اونم به این سرعت!

اکثرا هم از زنگ موی بیگ باس ناراضی نبودن، فقط گیج شده بودن چرا تو آرت موهاش قهوه ایه ولی تو تریلر خاکستریه.

من ME باز نیستم ولی تا اونجا که میدونم نیومدن پایان رو به کل تغییر بدن که همه 100% راضی باشن.

با دو پرده تیره کردن یک موی سر که دیگه از بیخ و بن عوض کردن بازی نیست..

در کل شاید کوجیما اشتباه کرده شاید هم اون قسمتی که نشون دادن یک تیکه از بازی هست که بیگ باس رو تو سال 1990 نشون میده..

والا یک میلیون دلار ما هم جایزه میدیم بدونیم درباره بازی که ازش چیزی نمیدونی و حسنی مبارک با الد سنیک مقایسه میکنی چرا نظر میدی

به قول فردین نصف فن های این بازی نمیدونن BIG BOSS شخصیت اصلیه یا غول مرحله آخر بعد تو گیر دادی به من که هیچی از MGS نمیدونی..؟ من هیچ کاری نکرده باشم حداقل میدونم Soild Snake پدر ییگ باس نیست..:d

بهنام جان حالا کاری نداریم در کل (رفاقتی)
ولی یه رنگ مو عوض کردن اونقدر big deal نیست که به خاطرش ما فن ها اون مقلطه های قرمز رنگ بالا رو راه بندازیم :d
حالا یک مقدار تغییر رنگ مو (بر فرض عوض کردنش توسط کوجیما) قرار نیست لطمه بزنه به بازی که بخواد داستان عوض کنه و بازی رو از اول بسازه (در بدترین حالتی که قراره یک کُد تعریف شده واسه رنگ مو رو عوض کنه و در تمام طول بازی رنگش عوض بشه)
حالا همه فهمیدن قهوه ایه، دیگه بحثش واسه چیه؟ :d
آخه کوروش خان مسئله فقط رنگ مو نیست که :دی

اگه رنگ مو سفید باشه یعنی پیر تره و سنش زیادتره، اگر هم قهوه ای باشه یعنی هنوز جوونه. بنا بر این کلا خط داستانی عوض میشه، اتفاقاتی که تو داستان قرار بوده بیوفته چون زمانش تغییر میکنه باید تغییر کنن. شخصیت های دیگه باید از نظر ظاهری و باطنی (:دی) کلی تغییر بکنن تا همه چی باهم جور در بیاد.
نمیدونم گرفتی منظور رو یا نه :دی

آخه رنگ مو چه ربطی به داستان و سناریو داره؟!
رنگ مو به داستان ربطی نداره، ولی اینکه قرار باشه دلیل رنگ مو این باشه که در طول بازی شاهد تغییر بازه زمانی باشیم، خب مسلما به داستان ربط پیدا میکنه :دی امیدوارم منظورم رو خوب بیان کرده باشم :دی
==
در کل این تغییر رنگ مو که کاملا مشخصه قضیش همون نورپردازی هست، بقیه بحث ها دیگه میشه به حاشیه رفتن :دی

آخرین ویرایش:
تم موها رنگ روشن مایل به خاکستری دارن و کوجیما عوضشون کرده. این مساله هم که رنگ رو عوض کرده چیزه بدی نیست که اینقده عصبانی میشید!!!
الان دقیقا پست آریا که از تریلر عکس گرفته چه نقشی رو تو این تاپیک بازی میکنه؟مگه اولین عکس رسمی بازی موها قهوه ای نبود؟

واقعا در عجبم این گیمرا به چه چیزایی گیر میدن .اصلا فرض کنیم موهای اسنیک خاکستری شده .مگه عیبی داره .تازه به نظر من اینجوری با ابهت تره .شبیه ژنرال های با تجربه جنگه که هنوز هم که هنوزه ،خودشو بازنشسته نمیکنه . حالا گیمرا موندن به فکر اینکه اسنیک مگه چقدر پیر شده که موهاش خاکستری شده !!!!! انگار آدم واقعیه ،نگرانن که امروز فردا بمیره .

یه عده دیگه هم که کنجکاون ،باید یه کم صبر کنن . بازی تازه معرفی شده.توی بعضی فروم ها هم که میزنن توی سر و کله هم که Big Boss شخصیت اوله یا Solid Snake!!!!!!

بدبخت کوجیما .تا انتشار بازی ،یه بلایی سر خودش نیاره خوبه!!!!!

آخرین ویرایش:
رنگ مو به داستان ربطی نداره، ولی اینکه قرار باشه دلیل رنگ مو این باشه که در طول بازی شاهد تغییر بازه زمانی باشیم، خب مسلما به داستان ربط پیدا میکنه :دی امیدوارم منظورم رو خوب بیان کرده باشم :دی

خب منم جوابو توی متن دادم!
شاید اصلا تو 100 سالگی موهاش سفید بشه؟! باید ببینیم توی چه سنی میخوان روایت کنن تا بشه نتیجه گیری کرد
یکی از آشناهامون 75 سالشه و موهاش از منم تیره تره :d

کلا میگم این تغییر رنگ مو زیاد چلنج ساز نیست واسشون

من حتمن بهتون پیشنهاد میکنم یک کم درباره تغییر رنگ مو براساس نورپردزای دقت کنید حتمن. اونم به خصوص وقتی مو خیس میشه و براق میشه و وقتی نور بهش میخوره به شکل خاصی بازتاب میشه به دلیل براقی اونم موهای صاف مثل مو های اسنیک یا بیگ باس خودمون . . .
من خواهش میکنم تحقیق کنید. از روی باد معده نظر دادن ضرر داره :دی.

درضمن، من هنوز نهایت ناراحتی خودم رو از حضور بیگ باس اعلام میکنم. امیدوارم سالید اسنیک هم شده برای سلام و علیک هم تو بازی باشه :دی.

کسی به این مسئله اشاره کرده که چرا تو تریلر مینویسه Xof نه Fox؟ :دی؟ یا ویدیوئی که من دارم چپکیه؟ :|؟

خب منم جوابو توی متن دادم!
شاید اصلا تو 100 سالگی موهاش سفید بشه؟! باید ببینیم توی چه سنی میخوان روایت کنن تا بشه نتیجه گیری کرد
یکی از آشناهامون 75 سالشه و موهاش از منم تیره تره :d

کلا میگم این تغییر رنگ مو زیاد چلنج ساز نیست واسشون
منظورم رو دقیق متوجه نشدی :دی من میگم اگه یه جا موی Big Boss قهوه ای باشه و یه جای دیگه سفید یعنی اینکه مسلما سنش در طول بازی تغییر میکنه، و مثلا اگه قرار باشه کوجیما یهو پشیمون شده باشه و بخش سفید ماجرا رو حذف کنه یعنی اینکه داستان هم باید تغییر کنه که خب این از محالاته. به جون خودم نمی تونم دقیق توضیح بدم :دی

الان دقیقا پست آریا که از تریلر عکس گرفته چه نقشی رو تو این تاپیک بازی میکنه؟مگه اولین عکس رسمی بازی موها قهوه ای نبود؟
رضا ول کن ! :دی دیگه چیزی که مشخصه اینه که وقتی هنوز ویدئویی برای ما پخش نشده بود ، دو تا عکس رسمی از بازی منتشر شد. توی هر دو عکس هم موها قهوه ای بوده :

رنگ قهوه ای (شایدم مثلآ یشمی هست و من قهوه ای می بینم)

رنگ قهوه ای (اینم شاید آبی آسمونی باشه ؟!)

این دو تا عکس اومد و بعدش تازه ویدئو برای ما منتشر شد. یعنی قبل از اینکه ما ویدئو رو ببینیم و اصلآ کسی چیزی در مورد رنگ مو بگه ، رنگ مو توی دو تا عکس رسمی بازی قهوه ای بوده.
توی ویدئو هم خیلی جاها قهوه ای هست (عکس هم گذاشتم) و فقط بعضی جاها به خاطر نور اون شکلی میشه. خودمم قبل از اینکه کوجیما بگه ، اینجا گفته بودم احتمال داره به خاطر نور باشه ، یعنی چیزی هست که منطقی به نظر میاد وگرنه همین طوری از عالم معنویت به ذهن من نرسیده بود. حالا تا فردا هم عکس بذاریم و توضیح بدیم ، دوباره قضیه میرسه به اینکه کوجیما رنگ مو رو به خاطر اعتراض (؟؟!؟!) ملت عوض کرده و قبلش قهوه ای نبوده و چیز مهمی نیست و میشه به خاطر این تعویض رنگ (!) بخشیدش و ...

منظورم رو دقیق متوجه نشدی :دی من میگم اگه یه جا موی Big Boss قهوه ای باشه و یه جای دیگه سفید یعنی اینکه مسلما سنش در طول بازی تغییر میکنه، و مثلا اگه قرار باشه کوجیما یهو پشیمون شده باشه و بخش سفید ماجرا رو حذف کنه یعنی اینکه داستان هم باید تغییر کنه که خب این از محالاته. به جون خودم نمی تونم دقیق توضیح بدم :دی

خب میشه گذاشت پای اغراق FOX Engine، چون واقعا موی قهوه ای توی نور و بارون و هر جو دیگه ای که فکرش رو بکنی به این رنگ نمیرسه

حالا این وسط باز با همون تئوری قبلی مواجه شدیم! یه عده فکر میکنن هر چی کوجیما بسازه خداوندگار فکته و هر گونه سلیقه شخصی و انتقاد حرامه! :d

آخه اصلا این بحث از ریشه مسخرست وگرنه گیریم به احتمال 0.0000001% کوجیما به خاطر اعتراضی که اصلا وجود نداشته رنگ مو رو تغییر داده. به خاطر این کارش باید ازش تقدیر کرد که به سلیقه و خواست طرفدار ها احترام گذاشته نه اینکه بهش گیر بدیم :دی
البته در این صورت هم به دروغگویی متهم و سرانجام در دادگاه بازیسنتر محاکمه میشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or