شایعه ممکن است بازی GTA 6 تا سال 2025 منتشر نشود

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
به‌تازگی شایعه جدیدی از بازی GTA 6 منتشر شده که اطلاعاتی از ساختار بازی، تاریخ عرضه احتمالی آن و چندین موارد دیگر را فاش می‌سازد. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
لوگوی بازی GTA

بازی GTA V همچنان بعد از گذشت حدود 8 سال یک عنوان محبوب و بزرگ است که تاکنون بیش از 145 میلیون فروخته و به‌نظر نمی‌رسد که به این زودی‌ها فروش آن متوقف شود. اما عرضه شدن یک نسخه جدید جی تی ای در آینده امری اجتناب‌ناپذیر است. اینبار اینسایدر شناخته‌شده صنعت بازی‌ها، تام هندرسون اطلاعاتی را از GTA 6 لو داده که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

او که سابقه معتبری در افشای اطلاعات بازی‌های سری Battlefield و Call of Duty را دارد، مدعی شده که نسخه جدید GTA در وایس سیتی جریان خواهد داشت. اما بر خلاف دیگر شایعات که به ستینگ دهه 80 میلادی اشاره داشتند، او می‌گوید که بازی در زمان مدرن حال روایت می‌شود. به‌گفته او دلیل انتخاب کردن ستینگ مدرن، این بوده که بخش آنلاین بازی محدودتی نداشته باشد و آزادی بیشتری را در اختیار بازیکنان قرار دهد.

در خصوص زمان انتشار، هندرسون می‌گوید که ممکن است عرضه GTA 6 را تا سال 2024 یا حتی 2025 نبینیم. یکی از دلایل عقب افتادن تاریخ عرضه، این است که بازی قرار است تا تنها بر روی رایانه‌های شخصی، پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس|اس عرضه شود و تماما نسل بعدی است. بنابراین سازندگان می‌خواهند تا هنگامی که بازار کنسول‌های جدید رشد بیشتری داشت، بازی را عرضه کنند. از طرف دیگر، گویا شرکت Rockstar در تلاش است تا از وارد کردن فشار شدید به کارمندان خود جلوگیری کند و این موضوع نیز تاریخ عرضه را تحت تأثیر قرار داده.

هندرسون همچنین اطلاعات دیگری مانند گسترش یافتن نقشه بخش آنلاین بازی با انتشار هر DLC را به‌اشتراک گذاشت. او این ویژگی را با تغییر یافتن فصل‌های Fortnite که پس از مدتی تحولاتی را در نقشه به‌وجود می‌آورد، مقایسه کرد. این اینسایدر نیز همانند آنچه که از قبل شنیده بودیم، مدعی شده بازی دارای چند شخصیت قابل بازی خواهد بود و یکی از آن‌ها، برای اولین بار در تاریخ سری یک شخصیت مونث است.

در پایان مثل همیشه باید گفت که این اطلاعات غیر رسمی هستند و با توجه به اینکه مدت زیادی تا عرضه بازی باقی مانده، ممکن است تغییرات گوناگونی در روند ساخت آن صورت بگیرد. اما شما در مورد این شایعه چه فکر می‌کنید؟ به‌نظر شما ساخت GTA 6 تا سال 2025 زمان خواهد برد؟ نظرات خود را با ما به‌اشتراک بگذارید.​

آخه بابا 2025؟؟؟ممکنه بمیریم که.رو دلمون میمونه یه بازی شاخ از راک استار.اگه جی تی ای قراره 2025 بیاد پس رد دد بعدی فکر کنم 2040 هم نیاد!
من 40 رو رد میکنم.یعنی با 42 سال سن میشه نشست و جی تی ای زد؟امیدوارم بشه!

آخه بابا 2025؟؟؟ممکنه بمیریم که.رو دلمون میمونه یه بازی شاخ از راک استار.اگه جی تی ای قراره 2025 بیاد پس رد دد بعدی فکر کنم 2040 هم نیاد!
من 40 رو رد میکنم.یعنی با 42 سال سن میشه نشست و جی تی ای زد؟امیدوارم بشه!
من دلم رد دد ۳ می خواهد . ولی با این روند فکر نکنم عمر قد بده

• Like
Reactions: rabin88
من دلم رد دد ۳ می خواهد . ولی با این روند فکر نکنم عمر قد بده
دقیقا منم واقعا دلم میخواد یه رد دد جدید بدن بیرون ولی بعید میدونم دیگه به ما بخوره.اگرم بیاد احتمالا من 50 ساله میشم و اصلا شور و شوق بازی کردن دیگه ندارم!!!

• Like
Reactions: kamyy
اگه 2025 هم اغراق باشه شاید تا 2024 دیگه بیاد ولی کلا زیاد به نزدیک بودن عرضه GTA 6 خوش بین نیستم

مخصوصا اینکه قراره تازه ریمستر GTA V رو عرضه کنن و همینطور جاه طلبی های راکستار تو ساخت بازی که باعث میشه توسعه بازیاشون سالها زمان ببره

• Like
ریمیک rdr1 با گرافیک نسخه دوم یا حتی بهتر اما راکستار اهل این داستانا نیست
امیدوارم این نسل حداقل 2 تا بازی رو بتونه عرضه کنه 8->

• Sad
دیدید گفتم این تام هندرسون مال این حرفا نیست
این ۲۰۲۵ از اولم فیک بنظر میرسید رسما همه رو اسگل خودش کرده این بشر واسه کلیک این کارو میکنه

View attachment 215187
آقا من هیچ ایده ای ندارم که اطلاعات طرف تا چه حد درسته یا غلط، اما چرا شما با این بنده خدا پدرکشتگی داری انقدر؟ :)) تو جوابش احتمالا داره به رسانه هایی گیر میده که مستقیم گفتن GTA بعدی رو تا 2025 نمیبینیم نه اینکه به ویدیوی خودش تیکه بندازه. :D

اتفاقا من ویدیو رو با دقت دیدم برای همین داخل تیتر از کلمه «ممکن» استفاده کردم. :D خودشم اولش میگه بعضی شایعات به زودتر از 2025 اشاره میکنن اما خب یکمی زود هست این تاریخ. در کل ترولی در کار نیست اصلا، فقط یا اطلاعاتش درسته یا غلط که با گذر زمان مشخص میشه.

GTA IV دقیقا همون شماره ای بود که من هیچ وقت نتونستم تجربه اش کنم ، الان ولی خیلی مشتاقم حقیقتا . اسم Nico Bellic کاملا توی ذهنم نقش بسته از زمانی که نقد بازی رو توی مجله بازی رایانه خونده بودم و بشدت یادمه نویسنده ازش تعریف کرده بود .

الان ریمستری چیزی ازش وجود داره بشه تهیه کرد ؟
حتما حتما توصیه می‌کنم که در اولین فرصت بری سر وقتش. برای من بهترین GTA، همین شماره چهارمش بود! دلایل هرکس برای انتخاب بهترین GTA متفاوته و اکثرا معیار انتخابشون فان بودن و در عین حال تنوع فعالیت‌هاییه که می‌تونی توش انجام بدی که خب از این بابت، GTA Vice City و GTA San Andreas و GTA V بهترینن؛ ولی دلیل من برای انتخاب GTA IV، داستان جدی و دارک بازیه، حتی قسمت‌های خنده‌دارش هم به شدت تلخ و سیاهه. داستان بازی، یه نگاه شدیداً انتقادی به موضوع American Dream داره و از اونجایی که درباره یه مهاجر روس توی خاک آمریکاست، سوژه به شدت تازه و بِکریه. از طرفی حس و حال تاریک Liberty City هم دقیقا یادآور تصویریه که اکثرمون از New York تو فیلم‌های امریکایی در ذهن داریم؛ یعنی در عین حال که شهرِ زیبا و جذابیه ولی آدما توش احساس تنهایی و انفصال از جامعه رو دارن!

متاسفانه همچین بازی فوق‌العاده‌ای، ریمستر نداره ولی به نظرم به لحاظ گرافیکی هنوز هم خیلی خوبه؛ مخصوصا روی PC با بالاترین تنظیمات. در ضمن فیزیک بازی (به خصوص فیزیک ماشینا)، تو کل سری بهترینه. خلاصه کاملا شایسته متای 98ـه.

تمااام...
این هم واکنش اینسایدر راکستار ?

@Ludens

View attachment 215192
اوکی! :D اگه اطلاعات این شایعه غلطن، خب غلطن :D من فقط دارم میگم طرف از روی مسخره کردن ملت نیومده یه چیزایی بگه، همین. اگه از 2025 زودتر بود که چه بهتر. :D

اوکی! :D اگه اطلاعات این شایعه غلطن، خب غلطن :D من فقط دارم میگم طرف از روی مسخره کردن ملت نیومده یه چیزایی بگه، همین. اگه از 2025 زودتر بود که چه بهتر. :D
نظر شخصیش رو گفته
خیلی ها میتونن نظر شخصیشون رو بگن
اما خیلی سایتها از همین واسه کلیک بیت استفاده میکنن
بهرحال BF2042 هم دیگه معرفی شده و هندرسون هم دوس نداره زیاد بیکار باشه

• Like
امیدوارم جی تی ای تا 2022 بیاد بیرون و یه ریمیک یا ریمستر از رد دد 1 هم بدن بیرون و حداقل تا 2025 یا 2026 یه رد دد جدید بدن بیرون.
یه حس عجیبی دارم وقتی هر بازی غیر از جی تی ای یا رد دد انجام میدم حس میکنم بازی واقعی نیست!!حیفه بخدا راک استار انقدر کم کاره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or