شایعه ممکن است بازی GTA 6 تا سال 2025 منتشر نشود

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
به‌تازگی شایعه جدیدی از بازی GTA 6 منتشر شده که اطلاعاتی از ساختار بازی، تاریخ عرضه احتمالی آن و چندین موارد دیگر را فاش می‌سازد. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
لوگوی بازی GTA

بازی GTA V همچنان بعد از گذشت حدود 8 سال یک عنوان محبوب و بزرگ است که تاکنون بیش از 145 میلیون فروخته و به‌نظر نمی‌رسد که به این زودی‌ها فروش آن متوقف شود. اما عرضه شدن یک نسخه جدید جی تی ای در آینده امری اجتناب‌ناپذیر است. اینبار اینسایدر شناخته‌شده صنعت بازی‌ها، تام هندرسون اطلاعاتی را از GTA 6 لو داده که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

او که سابقه معتبری در افشای اطلاعات بازی‌های سری Battlefield و Call of Duty را دارد، مدعی شده که نسخه جدید GTA در وایس سیتی جریان خواهد داشت. اما بر خلاف دیگر شایعات که به ستینگ دهه 80 میلادی اشاره داشتند، او می‌گوید که بازی در زمان مدرن حال روایت می‌شود. به‌گفته او دلیل انتخاب کردن ستینگ مدرن، این بوده که بخش آنلاین بازی محدودتی نداشته باشد و آزادی بیشتری را در اختیار بازیکنان قرار دهد.

در خصوص زمان انتشار، هندرسون می‌گوید که ممکن است عرضه GTA 6 را تا سال 2024 یا حتی 2025 نبینیم. یکی از دلایل عقب افتادن تاریخ عرضه، این است که بازی قرار است تا تنها بر روی رایانه‌های شخصی، پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس|اس عرضه شود و تماما نسل بعدی است. بنابراین سازندگان می‌خواهند تا هنگامی که بازار کنسول‌های جدید رشد بیشتری داشت، بازی را عرضه کنند. از طرف دیگر، گویا شرکت Rockstar در تلاش است تا از وارد کردن فشار شدید به کارمندان خود جلوگیری کند و این موضوع نیز تاریخ عرضه را تحت تأثیر قرار داده.

هندرسون همچنین اطلاعات دیگری مانند گسترش یافتن نقشه بخش آنلاین بازی با انتشار هر DLC را به‌اشتراک گذاشت. او این ویژگی را با تغییر یافتن فصل‌های Fortnite که پس از مدتی تحولاتی را در نقشه به‌وجود می‌آورد، مقایسه کرد. این اینسایدر نیز همانند آنچه که از قبل شنیده بودیم، مدعی شده بازی دارای چند شخصیت قابل بازی خواهد بود و یکی از آن‌ها، برای اولین بار در تاریخ سری یک شخصیت مونث است.

در پایان مثل همیشه باید گفت که این اطلاعات غیر رسمی هستند و با توجه به اینکه مدت زیادی تا عرضه بازی باقی مانده، ممکن است تغییرات گوناگونی در روند ساخت آن صورت بگیرد. اما شما در مورد این شایعه چه فکر می‌کنید؟ به‌نظر شما ساخت GTA 6 تا سال 2025 زمان خواهد برد؟ نظرات خود را با ما به‌اشتراک بگذارید.​

راکستار تاحالا بازیهاش پروتاگونیست زن نداشته، پس یجورایی وقتش هست داشته باشه ولی مطمئن نیستم تو دنیای GTA چطوری یه شخصیت زن میتونه بهش پرداخته بشه.
امیدوارم اگر هم بخواد شخصیت زن داشته باشه بخاطر فشار میدیا و جو فمنیست و اینا نباشه تا الانش که راکستار خوب تونسته جلوی این جو بایسته
البته شخصیت Sadie Adler حقیقتا یکی از بهترین شخصیت های زن گیمینگ بود بهش میخورد پروتاگونیست بذارنش
بهرحال:
یه لیک از شخصیت Rose تو GTA 6 چند وقت پیش اومد، بخونید اگر شخصیت زنش قراره اینطور باشه من شدیدا استقبال میکنم ?
??
Grand Theft Auto 6

GTA IV دقیقا همون شماره ای بود که من هیچ وقت نتونستم تجربه اش کنم ، الان ولی خیلی مشتاقم حقیقتا . اسم Nico Bellic کاملا توی ذهنم نقش بسته از زمانی که نقد بازی رو توی مجله بازی رایانه خونده بودم و بشدت یادمه نویسنده ازش تعریف کرده بود .

الان ریمستری چیزی ازش وجود داره بشه تهیه کرد ؟

من با اینکه بازی GTA در نوع خودش بی همتاست ولی اصلا خوشم نمیاد و تا شماره ۴ بیشتر نرفتم . توی این سبک مافیا و بازی با حال و هوای LA Noire خیلی بیشتر ترجیح می دهم . الان بیشتر منتظر رد دد ۳ و ریمیک رد دد ۱ ( حداقل ریمستر رد دد ۱) هستم .
چطور تونستی 5 رو بازی نکنی؟!
1624971386049.png
فان ترین gta همین نسخه است که امیدوارم تبدیل به خاطره بشه نه اینکه هر ماه رتبه اول فروش شدنش رو تو تاپیک آمار بازی ببینیم :D
خودم میدونم این آرزویی بیش نیست چون از چند ماه بعد با نسخه enhanced and expanded دوباره هرماه پرفروشترین بازی تو جدوله

• Smile
  • Like
Reactions: Ali.jangi and kamyy
راکستار تاحالا بازیهاش پروتاگونیست زن نداشته، پس یجورایی وقتش هست داشته باشه ولی مطمئن نیستم تو دنیای GTA چطوری یه شخصیت زن میتونه بهش پرداخته بشه.
امیدوارم اگر هم بخواد شخصیت زن داشته باشه بخاطر فشار میدیا و جو فمنیست و اینا نباشه تا الانش که راکستار خوب تونسته جلوی این جو بایسته
البته شخصیت Sadie Adler حقیقتا یکی از بهترین شخصیت های زن گیمینگ بود بهش میخورد پروتاگونیست بذارنش
بهرحال:
یه لیک از شخصیت Rose تو GTA 6 چند وقت پیش اومد، بخونید اگر شخصیت زنش قراره اینطور باشه من شدیدا استقبال میکنم ?
??
Grand Theft Auto 6
با شخصیت زن چجوری میشه رفت به اون کلاب صورتی؟ :D
sadie شخصیت پردازیش عالی بود، خودش اصلا میتونست یه داستان جدا باشه، از کجا اومد و به کجا رسید... فوق العاده بود

من با اینکه بازی GTA در نوع خودش بی همتاست ولی اصلا خوشم نمیاد و تا شماره ۴ بیشتر نرفتم . توی این سبک مافیا و بازی با حال و هوای LA Noire خیلی بیشتر ترجیح می دهم . الان بیشتر منتظر رد دد ۳ و ریمیک رد دد ۱ ( حداقل ریمستر رد دد ۱) هستم .
منتظر rdr3 هستی؟! بنظرم قید این بازی رو روی نسل جدید هم بزن حتی! حالا حالا ها خبری از نسخه ی سوم رد دد نیست وقتی دهنشون سر نسخه ی دوم صاف شده و تو نسل قبل تنها بازیشون بود. نسخه ی سوم بنظر من حتی ساخته نمیشه و اگر هم بشه نسل 10 خواهد بود. راکستار تو این نسل gta 6 رو بده شاهکار کرده و همون هم برای دوشیدن کل نسل کافیه.

• Sad
Reactions: kamyy
منتظر rdr3 هستی؟! بنظرم قید این بازی رو روی نسل جدید هم بزن حتی! حالا حالا ها خبری از نسخه ی سوم رد دد نیست وقتی دهنشون سر نسخه ی دوم صاف شده و تو نسل قبل تنها بازیشون بود. نسخه ی سوم بنظر من حتی ساخته نمیشه و اگر هم بشه نسل 10 خواهد بود. راکستار تو این نسل gta 6 رو بده شاهکار کرده و همون هم برای دوشیدن کل نسل کافیه.
پس با این حساب عمر من فکر نکنم قد بده . البته رد دد ۳ رویاپردازی شخصیم هست . حس می کنم ساخته نشه .

• Like
Reactions: jdepp
View attachment 214852
فان ترین gta همین نسخه است که امیدوارم تبدیل به خاطره بشه نه اینکه هر ماه رتبه اول فروش شدنش رو تو تاپیک آمار بازی ببینیم :D
خودم میدونم این آرزویی بیش نیست چون از چند ماه بعد با نسخه enhanced and expanded دوباره هرماه پرفروشترین بازی تو جدوله
دقیقا همین فان بودنش برام جالب نیست . توی این سن دنبال بازی دارک و جدی با داستان قوی هستم . جی تی آی همیشه فان و اعمال مسخره بازی بولد هست . شماره ۴ خیلی دوست داشتم ( البته در اون زمان) . بهترین ساخته های راک استار مکس پین ۳ و رد دد ۲ هست . شاهکارند. ( رد دد ۱ انقلابی بود در ژانر خودش).

دارم جی تی آی ۵ نصب بکنم از بیکاری بی بازی . ببینم چطوریاست

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: S0lid Snake
در مورد این بحث شیردوشی و این صحبت ها من یه چیزی بگم عزیزان
اولا اینکه نقش تیک تو رو نمیشه نادیده گرفت بهرحال اونها ناشر بازی هستند
دوم اینکه اگر راکستار مثلا زیادی به بخش GTA Online اهمیت میده دلیلی بر این نیست که همه اون بیش از ۳۰۰۰ نفری که دارن تو راکستار کار میکنن دارن فقط روی بخش انلاین کار میکنن . مطمئنا یه تیم جدا از اول وظیفه ساپورت این بخش رو بر عهده داشته و تیمهای اصلی مشغول ساخت بازی بودن مگر اینکه بیاییم بگیم تو این سالها گرفتن خوردن و خوابیدن که اصلا همچین چیزی تو راکستار نشدنیه و قبل از ۲۰۱۹ کرانچ شدید بوده تو راکستار و از بعد از رددد۲ یه کمی اوضاع به گفته شرایر بهتر شده و کارکنان بهشون اجازه داده شده گوشی شخصی بیارن تو محیط کار و این جور آزادی ها
و نکته آخر و مهم ترین حرفم اینه که اینکه ساخت بازیها توسط راکستار انقدر طولانی و کم شده علتش فقط توقع بالای گیمر ها و حساسیت بالای خود راکستار هست
مسلما گیمرها توقع ندارن بازی بعدی راکستار یه کپی از نسخه های قبلی باشه اونها توقع دارن یه بازی با جزئیات بسیار بیشتر، عظیم تر و واقع گرایانه تر ببینن. فضا برای راکستار جوریه که متای زیر ۹۰ برای راکستار چه از نظر گیمرها و چه از نظر خود راکستار یعنی شکست
پس بنظرم هرچقدر ساخت بازیشون بیشتر طول بکشه مطمئن میشیم که کیفیت بازی از هر نظر بالاست
@jdepp
@Bellic

در مورد این بحث شیردوشی و این صحبت ها من یه چیزی بگم عزیزان
اولا اینکه نقش تیک تو رو نمیشه نادیده گرفت بهرحال اونها ناشر بازی هستند
دوم اینکه اگر راکستار مثلا زیادی به بخش GTA Online اهمیت میده دلیلی بر این نیست که همه اون بیش از ۳۰۰۰ نفری که دارن تو راکستار کار میکنن دارن فقط روی بخش انلاین کار میکنن . مطمئنا یه تیم جدا از اول وظیفه ساپورت این بخش رو بر عهده داشته و تیمهای اصلی مشغول ساخت بازی بودن مگر اینکه بیاییم بگیم تو این سالها گرفتن خوردن و خوابیدن که اصلا همچین چیزی تو راکستار نشدنیه و قبل از ۲۰۱۹ کرانچ شدید بوده تو راکستار و از بعد از رددد۲ یه کمی اوضاع به گفته شرایر بهتر شده و کارکنان بهشون اجازه داده شده گوشی شخصی بیارن تو محیط کار و این جور آزادی ها
و نکته آخر و مهم ترین حرفم اینه که اینکه ساخت بازیها توسط راکستار انقدر طولانی و کم شده علتش فقط توقع بالای گیمر ها و حساسیت بالای خود راکستار هست
مسلما گیمرها توقع ندارن بازی بعدی راکستار یه کپی از نسخه های قبلی باشه اونها توقع دارن یه بازی با جزئیات بسیار بیشتر، عظیم تر و واقع گرایانه تر ببینن. فضا برای راکستار جوریه که متای زیر ۹۰ برای راکستار چه از نظر گیمرها و چه از نظر خود راکستار یعنی شکست
پس بنظرم هرچقدر ساخت بازیشون بیشتر طول بکشه مطمئن میشیم که کیفیت بازی از هر نظر بالاست
@jdepp
@Bellic
دقیقا منم با این مورد که دیر به دیر عرضه کنن مشکلی ندارم و نظرمم همینه که بخاطر کیفیت کارشون و انقلابی بودن عناوین خیلی دیر بازی میدن بیرون واسه همین گفتم rdr3 برای اینکه بخواد دوباره یه نوآوری باشه باید یه نسل بگذره و مکانیزم های جدیدی تو بازیها شکل بگیره تا راکستار بزنه رو دست اونا، وگرنه الان باید همونا رو دوباره عرضه کنه.
و در مورد GTA بنظرم هم کرونا و هم اندکی عرضه ی نسل جدید بخش آنلاین GTA V که بنظر میرسه دوباره روش سرمایه گذاری کردن و روی فروشش حساب باز کردن و هم بخاطر کیفیت GTA 6 دلایل دیر عرضه شدنش میتونن باشن.

• Like
Reactions: Tommy Vercetty
دیدم که همه میگن راکستار داره GTA5 رو میدوشه, ولی حقیقت اینه که اینا کار T2 و مدیریتش هست :-".

حقم باید بهشون داد, چرا بالای 100 میلیون دلار برای چندتا پروژه خرج کنی وقتی که میتونی با مد آنلاین یک بازی پول پارو کنی؟ :D

حالا GTA 6 که میاد ولی خیلی داره طول میکشه, اگه GTA Online نبود, این وسط یا یه مکس پین جدید , یه میدنایت کلاب یا حتی یک بولی 2 میدادن بیرون, شایدم یه چیز کوچک تر , دلم اسه همه این فرانچایزها تنگ شده و آرزوم بود که ایکاش مکس پین 3 Rockstar Vienna ساخته میشد.

View attachment 214852
آقا کسی هست که بنظرش san andreas بهترین و فان ترین نسخه سری باشه؟ :D
بنظرم سن آندریاس تو همه چی از 5 بهتر بود, از داستان و شخصیت پردازی گرفته, تا تنوع محیطی و ساید اکتیویتی ها :D
مپ SA خیلی کوچک تر از 5 ولی بخاطر اینکه 3تا شهر همیشه فکر میکنی که بزرگ تر.

شخصیت اصلی های 5 بجز ترور هیچ کدومشون باحال نبودن, CJ یک سر و گردن از هردوی مایکل و فرانکلین بالاتر بود, درصد شخصی سازی شدن شخصیتش چیز عجیبی بود برا زمان خودش, واقعا حیف شد که این چیزا رو در 5 ندیدیم و خیلی چیزا که واسش در نظر گرفته بودن به آنلاین منتقل شد :|.

دیدم که همه میگن راکستار داره GTA5 رو میدوشه, ولی حقیقت اینه که اینا کار T2 و مدیریتش هست :-".

حقم باید بهشون داد, چرا بالای 100 میلیون دلار برای چندتا پروژه خرج کنی وقتی که میتونی با مد آنلاین یک بازی پول پارو کنی؟ :D

حالا GTA 6 که میاد ولی خیلی داره طول میکشه, اگه GTA Online نبود, این وسط یا یه مکس پین جدید , یه میدنایت کلاب یا حتی یک بولی 2 میدادن بیرون, شایدم یه چیز کوچک تر , دلم اسه همه این فرانچایزها تنگ شده و آرزوم بود که ایکاش مکس پین 3 Rockstar Vienna ساخته میشد.

آقا کسی هست که بنظرش san andreas بهترین و فان ترین نسخه سری باشه؟ :D
بنظرم سن آندریاس تو همه چی از 5 بهتر بود, از داستان و شخصیت پردازی گرفته, تا تنوع محیطی و ساید اکتیویتی ها :D
مپ SA خیلی کوچک تر از 5 ولی بخاطر اینکه 3تا شهر همیشه فکر میکنی که بزرگ تر.

شخصیت اصلی های 5 بجز ترور هیچ کدومشون باحال نبودن, CJ یک سر و گردن از هردوی مایکل و فرانکلین بالاتر بود, درصد شخصی سازی شدن شخصیتش چیز عجیبی بود برا زمان خودش, واقعا حیف شد که این چیزا رو در 5 ندیدیم و خیلی چیزا که واسش در نظر گرفته بودن به آنلاین منتقل شد :|.
واقعا منم دلم میخواد راکستار ای پی های دیگشو دوباره زنده کنه
حالا خبرخوب اینکه هر چی شخصی سازی و اتومبیل و اسلحه تو مود انلاین هست قراره تو سینگل پلیر GTAV EE که پنج ماه دیگه میاد اضافه بشه ببینیم چی هستن که اینا انقدر تعریف میکنن من غیر از همون سال اول ریلیز GTA V انلاینشو دیگه بازی نکردم

راک استار بازی هاش رو تا به کمال و غایت توانایی اون نسل نرسونه خروجی نمیده- من خیلی فن gta نیستم ولی RDR2 الان هنوز با بازی های نسل جدید که هیچ برابری میکنه از خیلی هاشون برتره از لحاظ تکنیکی و هنری و طراحی پیچیده گیم پلی جالبه اینا بر پایه هسته های جگوار 10 سال پیش طراحی شده ببینید با zen مدرن چی میسازند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or