jjavad75 خان FIFA 13 که اومد منم حالتو میپرسم.
همه میدونن pes هرچی تلاش کنه به پای FIFA نمیرسه پس بذار زورشو بزنه.
یه جوری میگه pes 13 که بیاد حالتو میپرسم انگار میخوان چه تحول بزرگی توش بدن؟! , میخوان یه افتضاح دیگه بیرون بدن. هر سال بدتر از سال قبل میشه.طرفدارای pes هم خودشون به این موضوع اشاره کردن و اکثرشون FIFA باز شدن, بابا یکم منطقی باشید و بیخودی فن بازی در نیارید
اووووه... فعلاً چیزی که هست رو راجع بهش حرف بزن رفیق... خداییش PES که تا چند سال پیش گرافیکش در حد بازی های Sega و Micro بود... GamePlay و چیزای دیگه بماند...
من از ابتدای ورود این بازی ها به دنیای بازی های رایانه ای هر دوتاشون رو حرفه ای بازی کردم واقعا باید بگم اصلا pes در حد گوشه ای از fifa نیست و این اختلاف روز به روز بیشتر شده تا جایی که اکثر سایت ها فروش 26 برابر بیشتر از pes رو برای fifa تایید کردن، مشکلات pes زیاده ..اکثر اسم بازیکن ها اشتباه هست خیلی از تیم های خوب اروپایی رو نداره خیلی از قیافه ها مربوط به بازیکن ها نیست و چهره سازی به گرفتن عکس از صورت و تکسچر کردن تازه اونم واسه بعضی بازیکن های معروف محدود می شه ولی در مقابل می بینیم که فیفا هوشمندانه کار کرده لیگ دست دوم ترکیه هم با دقت انتخاب شده و طراحی ،چه برسه به تیم های سطح اول ،وقتی تیمی رو در فیفا انتخاب می کنید وقتی گل می زنید احساس می کنید دقیقا سبک بازیتون خواه نا خواه شده همون تیم واقعی،من هر دوی این بازی ها رو انجام دادم و فقط در کل می تونم بگم بزرگترین ضربه ای که pes داره می خوره عدم سرمایه گذاری مناسب konami هست ،خیلی از سایت ها از کونامی بدلیل نخریدن حق پخش و به تصویر کشیدن خیلی از باشگاه های دنیا شکایت کردن
من تقریبا از سال 2000 فیفا و پرو رو بازی می کردم ...
فیفا 2002 که هنوز که هنوزه همون سی دی قدیمیش رو دارم یه شاهکار بود واقعا ...
وقتی پی اس 5 اومده بود مدتی فقط و فقط اون رو میزدم ولی کلا مدتی از دنیای فوتبال رایانه ای خداحافظی کردم ...
سال قبل به اسرار یکی از دوستان پی اس 11 رو نصب کردم و بازی می کردم ... یکی دیگه از دوستام فیفا 11 رو داد و وقتی اون رو بازی کردم فهمیدم فوتبال چیه ...
بی صبرانه منتظر نسخه فیفا 12 بودم و بعد از بازی کردن فیفا الان هر کار می کنم دیگه نمیتونم پی اس بازی کنم ...
اصلا واقعا کسی که فیفا بازی کنه دیگه پی اس رو میبوسه میذاره کنار ..
بهترین شبیه ساز فوتبال بی تردید ... وقتی کنترل بازیکن دستته انگار خودت جای اونی .. وقتی شوت میزنی واقعا انگار خودتی!
در کل به عنوان یه آدمی که قلا پی اس باز هم بودم الان به هیچ وجه پی اس رو در سطح فیفا نمیدونم ...
امسال هم با کمال میل نسخه اصلی فیفا 13 رو میگیرم تا از بخش انلاینش لذت ببرم.
دوستان هرکس نظری داره ومنم نظرخودمومیگم:
اقامااصلاازفوتبال واینجورچیزابدمون میومدواصلاتواین7-8سالی که دارم بارایانه و2-3سالی که باایکس باکس بازی میکنم اصلاطرف فوتبال نرفته بودم
وخیلی هم ازفوتبال بدم میومدتااینکه:
یکی ازذوستام یه نسخه فیفا12اوردتاباهم بازی کنیم منم درجوابش گفتم فوتبال اصلابه گروه خونی من نمیخوره واینا....
ولی اون اصرارکردکه حتماامتحانش کنم وخلاصه بااصراردوستم بازیش کردم ...
وحالاکه نگاه میکنم میبینم این فیفا12بدجوری من روبه خودش کشونده ودارم هرروزبازیش میکنم وانگارکه بهترین بازیه که تاحالادیدم
حتی pes2012هم نتونست من روبه اندازه فیفاراضی کنه
هرکی یه نظری داره اینم نظروتجربه شخصی من بود
ببخشیدیکم طولانی شد
با سلام
می خواستم بگم که فیفا و پیس هر دو خوبن ولی ....
هیچ چیز جای 99 رو تو سونی 1 نمی تونه پر کنه . خصوصا ضربه ایستگاهی های روبرتو کارلوس و شوتای ادریانو.
باورتون نشه ولی الان یه 10 سالی میشه که 99 بازی می کنم.
در ضمن محیط بازی فیفا خوبه ولی تو مستر و کاپ و بازی تک نفره پیس از فیفا می زنه جلو.
man tarafdare pes hastam.........10 sale pes bazi mikonam va 2sale fifa..........amma har do fifa va pes 2012 eyb hayi darn.....pes:1-toop ke miyofte daste yeki hala hata cassilas bashe hama ro driblle mikone....va omran nemishe gereftesh 2- in bazi ghesmatiye....age ghesmat bashe gol bokhori yaro az laye 10000000000000nafar pa mish heaad mizane mire too gol vali agar ghesmat nabashe agar daghighe e 10000000bar ba 100000000000ta messi hamle koni gol namishe .....1000000000bar mikhore tirak .....fifa:1-paskarie fazayitima....agha toop miyofte daste aftabe sazi gharchak tiki taka ro mikhoran daghighee 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000pas be ham midan chi beshe toopo begiri.........hala bodo donbale toop2-shekle mzakhraf va engar bartaraf nashodanie shoot ha ke 10000000000000000000000metr moonde taraf pash berese be toop shoot mikone albate az door be nazar miad......engar bazikona mastan .
من عاشق بخش تک نفره ی پی اسم!!!!!!!!
بیشتر به واقعیت میخوره.تو فیفا یه پاس گل میدی قدرتت میره بالا ولی پی اس مثل واقعیت کم کم افزایش پیدا میکنه!!!!!!!!!!