مقایسه PES 2012 با FIFA 12 (طرفداران هر دو سری بشتابید)

اونایی که از چهره بازیکنا تو فیفا بد میگن بشینن یکی از بازیکنا را با عکس واقعی اون مقایسه کنن حتی تعداد موهای صورتشون با هم فرق نداره

این یک چیز بسیار واضح و مبرهن هستش
بیشتر pc بازها Pes رو بازی میکنن چون فکر میکنن هنوز فیفا اون فیفای ضعیف قدیمه و اکثر دوستان نسخه های جدید فیفا رو اصلا بازی نکردن
اما کسانی که کنسول بازی میکنن میدونن که تو نسل جدید فیفا کاملا خودش رو غالب کرد و برنده مطلق بود (این نظر من نیست نظر سایتها و منتقدینه)
البته باز به سلیقه ربط داره
من خودم اصلا pes بازی نمیکنم چون به شدت arcade و از واقعیت به دوره
ولی فیفا از نظر من کاملا یک شبیه ساز فوتباله

خوب گرافيك فيفا به اونصورت ابتكار نداشته واينا .....يعني تغييرات اساسي نداشته قيافه ها رو بي خي اصلا حس و حال PES يه چي ديگس/خوب فيفا خوبياي خودشم داره ولي بنظر خودم اگه از نظرمحبوبيت باشه بنظرم PES محبوبتره! والا منو داداشم هميشه هر دورو ميخريم ولي اول PES ميره رو سيستمو/اعتراف كنيد كه محبوبتره

خوب گرافيك فيفا به اونصورت ابتكار نداشته واينا .....يعني تغييرات اساسي نداشته قيافه ها رو بي خي اصلا حس و حال PES يه چي ديگس/خوب فيفا خوبياي خودشم داره ولي بنظر خودم اگه از نظرمحبوبيت باشه بنظرم PES محبوبتره! والا منو داداشم هميشه هر دورو ميخريم ولي اول PES ميره رو سيستمو/اعتراف كنيد كه محبوبتره

اره تو ایران مخصوصا pc بازهای نسل 2006 به بعد و کسانی که بازی را با پلی استیشن شروع کردن بیشترشون پیس بازی میکنند اما این برای ایران و برای کسانی هست که مزه ی فیفای xbox , ps3 نچشیده بودند و انلاین هم بازی نمیکنند وگرنه امار فروش و شلوغی سرورهای انلاین دوتا شرکت نشون میده کدام تو جهان محبوب تره

اره تو ایران مخصوصا pc بازهای نسل 2006 به بعد و کسانی که بازی را با پلی استیشن شروع کردن بیشترشون پیس بازی میکنند اما این برای ایران و برای کسانی هست که مزه ی فیفای xbox , ps3 نچشیده بودند و انلاین هم بازی نمیکنند وگرنه امار فروش و شلوغی سرورهای انلاین دوتا شرکت نشون میده کدام تو جهان محبوب تره
اره خوب اينم هست ولي حقيقتش من انلاين نزدم ولي نميگم فيفا بده ولي اخه تغييراتي توش ديدي؟ شايد جزئي /يادمه فيفا 08 بود كه با عشق و حال زدم و 06 هم همين ولي يجورايي زده شدم،خوب شايدم چون به PES عادت كردم /هووم ولي خودم شخصا طرفدار بازياي فوتبال خيابونيم/فيفا و PES رو باكس و 3 خيلي حال ميدن

pes حالمونو گرفت این چه بازیه به خدا 11بهتره این چیه اصلا انتظار اینو نداشتم pes اینقدرگند بزنه فقط منوش خوبه دیگه هیچ بعدشم فیفا خیلی بهتره من خودم ازطرفدارای پروپاقرص pes بودم ولی با این 12حالمو گرفت فیفا بهتره

بعضی از آدما که فکر میکنند فیفا هنوز فیفای قدیم هست میان کلی پی ای اس بازی میکنن بعد که فیفا 12 میاد میرن نصب میکنن هنوز یک بازی میکنن پاکش میکنن میگن زشت بود
فکر میکنید بخاطر چی؟!؟
بخاطر اینکه درجه ی سختی فیفا خیلی بیشتر از پی ای اس هست مثلا من روی تاپ پلیر هر بازی 4 تا به بالا میزدم ولی با اینکه پارسال صبح تا شب فیفا میزدم (فیفا 11) هیچ وقت نتونستم به اون درجه برسم

نمیشه بگی پی ای اس بدرد نمیخوره نمیشه گذشته رو فراموش کرد که چطوری اون زمان دهن فیفا رو ... کرد اما اگه بخوایم الان بسنجیم بله
فیفا محبوب تر شده پیش مردم البته نه برای کسانی که فقط فیفا 12 بازی کردند برای کسانی که فیفا 11 رو بازی کردن که با کار اولین فیفای خوب تاریخ آشنا شدن چون درجه ی سختی فیفا 11 خیل یکمتر از فیفا 12 هست.
منم الان طرفدار فیفا هستم البته پی ای اس هم بیاد بازی میکنم

خوب درجه سخت بودنش كه اره سخته شديد/ترجيح ميدم پي اي اس بزنم تا فيفا / نه بخاطر سختي كلا چون بيشتربا تيماي اروپايي حال ميكنم ميزنم/عزيزم اينكه گفتي فيفا محبوبه نظرشخصيت بود. صاب تاپيك يه نظرسنجي ميزد يه امار كوچولو ميگرفتيم

حقیقتش من pes بازی می کردم ولی از سال 2011 دیگه رو به فیفا آوردم ... دیگه واقعا pes اعصابم رو خورد کرده بود!
فیفا گیم پلیش برا من خیلی بهتره و کلا اون المان هایی که من دوست دارم تو فیفا وجود داره ...

دوستان گل لطفا اینقدر این PES رو نکوبید!اصلا اینکه میاد و میگید که فیفا بهتره کار اشتباهیه! چون PES در سبک آرکیده و فیفا در سبک شبیه ساز! PES شرکت سازندش شرقیه و فیفا شرکت سازندش غربیه! در فیفا توجه به ظاهر و رنگ و لعاب و امکانات بازی بیشتره ولی در PES تمام نو آوری و اتفاق و لذت فقط داخل مستطیل سبز هستش به خاطر همین کونامی به لایسانس ها زیاد توجه نمیکنه چون فقط داره یه سبکی میزنه که از فوتبال فقط لذت برد نه شبیه ساز فوتبال! به خاطر همین این دو بازی دارای دو سبک متفاوت هستن و بنده شخصا با PES خیلی حال میکنم!:d​
[/QUOTE]
خوب شما که نظراتت اینه چرا اصلا تاپیک زدی؟

اولا شماها ميگيد فيفا درجه سختيش بيشتره صحيح!فيفا 010 يا 12 ? اينم بگم بنظرم فيفا قبلا شايد يكم سخت بود ولي الان بنظرم PES مشكلترشده باشه،الان داداشم داره عين*****فيفا ميزنه! بش ميگم باو بيا پي اس بزن ميگه: باو ولمون كن سخته ادم نااميد ميشه/از نظرگرافيكيم كه عاليه و از فيفام بهتره و اينا......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or