این یه امر شخصیه که هر کس از کیی از این دو سری رو بازی ولی به نظر من برای فهمیدن خوب یا بد بودن یه بازی باید مخصوصا فوتبال باید مدتی با اون سر کنی تا این موضوع رو بفهمی!من طرفدار سرسخت pes هستم و تا چند روز پیش از فیفا متنفر بودم.
ولی با فیفا 12 نظرم کاملا عوض شد و میتونم بگم خداحافظ سوکر
سوکر رسما نابود شد.
چرا اگه منظرت حالت ماتی تصویره اون یه افکت گرافیکیه که میشه با یه پچ کوچولو رفعش کرد!سلام به نفر بالایی موسس تاپیک
من طرفدار سری PES هستم.ولی باید اعتراف کنم که امسال این بازی از نظر گرافیک من رو ناامید کرد.
وقتی دوربین رو در حالت wide قرار میدی انگار صفحه بازی تار میشه
ولی از نظر گیم پلی یه پیشرفت هایی میبینم.
چند تا قسمت جدید مثل football life هم به بازی اضافه شده که میشه
کمی باهاش سرگرم شد.درکل امسال من راضی نبودم.منتظرم اپدیت های
جدید بیایند تا شاید بازی کمی بهتر بشه
من خودم به شخصه از اون اول با PES حال میکردم و الان هم درسته دچار ضعف هایی هستش ولی بازم قبولش دارم!همیشه pes بازی میکردم اما با fifa12 کاملا نظرم عوض شده,pes واقعا مزخرف بود نسخه 12ش
اینم نظر شماست!سلام
اخه تور خدا pes بازیه ادم راجبش نظر بدهاگه مجانی پخشش کنن نمگیرمش
چی بگم !!!!! ولی ما با همون دو میدانی خیلی حال میکینم!کلا FIFA و PES دیگه نباید مقایسه بشن چون سبکاشون فرق داره ! FIFA شبیه ساز فوتباله , PES شبیه ساز دو میدانی , چطوری میشه مقایسشون کرد ؟!
در مورد FIFA هم باید بگم با وجود اینکه هرروز بازیش میکنم اما نسخه ی 12ش حالمو بهم میزنه ! پر از باگ و اعصاب خوردیه ! با شماره ی قبلی زندگی کردم ولی این یکی خیلی مسخرست ! الان که فکر میکنم میبینم دلیل اینکه FIFA خیلی از PES جلو افتاده اینه که PES خیلی آشغال شده نه اینکه FIFA خیلی عالیه !
به هر حال تا 10 سال دیگه با این وضعیت نمیتونیم یه فوتبال شبه واقعی ببینیم چون Konami بازیشو برده تو سبک FUN و فیفا هم که با این موتور مضحکش حسابی گند زده ...
بد کاری کردی این تاپیک رو زدی این تاپیک رو کسی باید میزد که بی طرف میبود الان از قیافت معلومه طرفدار PES هستیاینم نظر شماست!
---------- نوشته در 01:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:13 AM ارسال شده بود ----------
دوستان گل لطفا اینقدر این PES رو نکوبید!اصلا اینکه میاد و میگید که فیفا بهتره کار اشتباهیه! چون PES در سبک آرکیده و فیفا در سبک شبیه ساز! PES شرکت سازندش شرقیه و فیفا شرکت سازندش غربیه! در فیفا توجه به ظاهر و رنگ و لعاب و امکانات بازی بیشتره ولی در PES تمام نو آوری و اتفاق و لذت فقط داخل مستطیل سبز هستش به خاطر همین کونامی به لایسانس ها زیاد توجه نمیکنه چون فقط داره یه سبکی میزنه که از فوتبال فقط لذت برد نه شبیه ساز فوتبال! به خاطر همین این دو بازی دارای دو سبک متفاوت هستن و بنده شخصا با PES خیلی حال میکنم!:d
دوست گلم درسته من طرفدار PES هستم ولی اگه کسی به جز منم این تاپیک رو میزد یا طرفدار PES بود یا طرفدار فیفا ! بعدش من که طرفداری متعصبانه نکردم فقط این تاپیک رو زدم واسه نظرات طرفداران هر دو سری!:dبد کاری کردی این تاپیک رو زدی این تاپیک رو کسی باید میزد که بی طرف میبود الان از قیافت معلومه طرفدار PES هستی
ولی از نظر من امسال PES و فیفا خوب بودن اما PES مستر لیگو خراب کرده بود خوشم نیومد