مقایسه PES 2012 با FIFA 12 (طرفداران هر دو سری بشتابید)

m2relax

کاربر سایت
سلام دوستان گلم (چه PES باز و چه فیفا باز) دیدم جای این تاپیک این جا خیلی خالیه! اولا یه خواهش از طرفداران هر دو سری:لطفا لطفا لطفا از توهین بپرهیزید و فقط به بیان نقاط قوت و ضعف بازی محبوب خود بپردازین. دوما نظرات خوبتون رو سریع بفرستین تا تاپیک بره بالا!
با تشکر از همتون;)>:d

سلام به نفر بالایی موسس تاپیک

من طرفدار سری PES هستم.ولی باید اعتراف کنم که امسال این بازی از نظر گرافیک من رو ناامید کرد.
وقتی دوربین رو در حالت wide قرار میدی انگار صفحه بازی تار میشه:(
ولی از نظر گیم پلی یه پیشرفت هایی میبینم.
چند تا قسمت جدید مثل football life هم به بازی اضافه شده که میشه
کمی باهاش سرگرم شد.درکل امسال من راضی نبودم.منتظرم اپدیت های
جدید بیایند تا شاید بازی کمی بهتر بشه

دوستان گلم قسمت جدیده PES یعنی قسمت 2012 امسال دچار تغییر و تحولاتی نسبت به پارسال شده که به هر چه بهتر شدن بازی کمک میکنن! گیم پلی در نسخه ی قبلی برای اولین بار بود که کنترل 360 درجه رو تجربه میکرد و به نظر من باعث شده بود پاس ها خیلی سخت بشن ! ولی امسال کونامی با بهبود کنترل 360 درجه باعث شد دیگه خاطره ی پاس های اشتباه نسخه ی قبلی از یاد برن!در زمینه ی گرافیک تغییر های خوبی شده از انیمیشن بازیکن ها گرفته تا حالت های مختلف چهره که باعث طبیعی شدن بازی شدن! امسال لیگ پرتغال هم به لایسانس های بازی اضافه شده که البته فکر نکنم واسه کسی مهم باشه چون تیم هاش خیلی معروف نیستن ولی با Data Pack 1.00 کونامی میشه همه ی نقل و انتقال ها و ترکیب ها رو اصلاح کرد! در زمینه ی صدا بازم مثل سال های قبل گزارشگر همان Jon Champion هستش البته برای گزارش انگلیسی! وامسال گزارشگر های فرنسوی و آلمانی و .... هم اضافه شده که من خودم از همه بیشتر گزارشگر فرانسوی رو دوست دارم چون خیلی با هیجان گزارش میکنه!آهنگ های منو ها هم دارای چند آهنگ جدید هستش که البته با استفاده ازپچ های PESEDIT میشه لست اونارو افزایش داد! از تغییرات خیلی جالب بازی میتوان به قسمت Football Life اشاره کرد که شامل Master League و Become A Legend و Club Boss میشه !مستر لیگ امسال خیلی تغییر کرده مثلا بعد از انتخاب تیم انیمیشن های زیبایی از معرفی در باشگاه و صحبت با بازیکنان و ..... اضافه شده!در زمینه ی مدیریت تیم هم تقریبا کامله از تاثیر روانی بر بازیکنان گرفته تا نظارت کامل بر تیم جوانان و نقل و انتقالاتو.. اضافه شده! و اما نکته ی قابل توجه اینکه امسال فیزیک بازی به طور قابل توجهی پیشرفت کرده به طوری که کوچکترین برخورد بر بازیکن تاثیر میگذارد! اما نقاط ضعف: 1.مثل هر سال لایسانس نبودن همه ی تیم ها (البته قابل رفع با پچ های موجود) 2.در بعضی مواقع کاهش یافتن فدرت فیزیک بازی 3. مشکل مربوط به تک به تک شدن با دروازه بان ها !
با تشکر امیدوارم مفید واقع بشه!:x

---------- نوشته در 12:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:05 PM ارسال شده بود ----------

من طرفدار سرسخت pes هستم و تا چند روز پیش از فیفا متنفر بودم.
ولی با فیفا 12 نظرم کاملا عوض شد و میتونم بگم خداحافظ سوکر
سوکر رسما نابود شد.
این یه امر شخصیه که هر کس از کیی از این دو سری رو بازی ولی به نظر من برای فهمیدن خوب یا بد بودن یه بازی باید مخصوصا فوتبال باید مدتی با اون سر کنی تا این موضوع رو بفهمی!

---------- نوشته در 12:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:09 PM ارسال شده بود ----------

سلام به نفر بالایی موسس تاپیک

من طرفدار سری PES هستم.ولی باید اعتراف کنم که امسال این بازی از نظر گرافیک من رو ناامید کرد.
وقتی دوربین رو در حالت wide قرار میدی انگار صفحه بازی تار میشه:(
ولی از نظر گیم پلی یه پیشرفت هایی میبینم.
چند تا قسمت جدید مثل football life هم به بازی اضافه شده که میشه
کمی باهاش سرگرم شد.درکل امسال من راضی نبودم.منتظرم اپدیت های
جدید بیایند تا شاید بازی کمی بهتر بشه
چرا اگه منظرت حالت ماتی تصویره اون یه افکت گرافیکیه که میشه با یه پچ کوچولو رفعش کرد!

---------- نوشته در 12:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:10 PM ارسال شده بود ----------

طرفداران فیفا لطفا شما هم بفرمایید نظر بدین اینجا جا واسه همه هستا!>:d

سلام
اخه تور خدا pes بازیه ادم راجبش نظر بدهاگه مجانی پخشش کنن نمگیرمش
اینم نظر شماست!

---------- نوشته در 01:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:13 AM ارسال شده بود ----------

دوستان گل لطفا اینقدر این PES رو نکوبید!اصلا اینکه میاد و میگید که فیفا بهتره کار اشتباهیه! چون PES در سبک آرکیده و فیفا در سبک شبیه ساز! PES شرکت سازندش شرقیه و فیفا شرکت سازندش غربیه! در فیفا توجه به ظاهر و رنگ و لعاب و امکانات بازی بیشتره ولی در PES تمام نو آوری و اتفاق و لذت فقط داخل مستطیل سبز هستش به خاطر همین کونامی به لایسانس ها زیاد توجه نمیکنه چون فقط داره یه سبکی میزنه که از فوتبال فقط لذت برد نه شبیه ساز فوتبال! به خاطر همین این دو بازی دارای دو سبک متفاوت هستن و بنده شخصا با PES خیلی حال میکنم!:d​

کلا FIFA و PES دیگه نباید مقایسه بشن چون سبکاشون فرق داره ! FIFA شبیه ساز فوتباله , PES شبیه ساز دو میدانی , چطوری میشه مقایسشون کرد ؟!
در مورد FIFA هم باید بگم با وجود اینکه هرروز بازیش میکنم اما نسخه ی 12ش حالمو بهم میزنه ! پر از باگ و اعصاب خوردیه ! با شماره ی قبلی زندگی کردم ولی این یکی خیلی مسخرست ! الان که فکر میکنم میبینم دلیل اینکه FIFA خیلی از PES جلو افتاده اینه که PES خیلی آشغال شده نه اینکه FIFA خیلی عالیه !
به هر حال تا 10 سال دیگه با این وضعیت نمیتونیم یه فوتبال شبه واقعی ببینیم چون Konami بازیشو برده تو سبک FUN و فیفا هم که با این موتور مضحکش حسابی گند زده ...

کلا FIFA و PES دیگه نباید مقایسه بشن چون سبکاشون فرق داره ! FIFA شبیه ساز فوتباله , PES شبیه ساز دو میدانی , چطوری میشه مقایسشون کرد ؟!
در مورد FIFA هم باید بگم با وجود اینکه هرروز بازیش میکنم اما نسخه ی 12ش حالمو بهم میزنه ! پر از باگ و اعصاب خوردیه ! با شماره ی قبلی زندگی کردم ولی این یکی خیلی مسخرست ! الان که فکر میکنم میبینم دلیل اینکه FIFA خیلی از PES جلو افتاده اینه که PES خیلی آشغال شده نه اینکه FIFA خیلی عالیه !
به هر حال تا 10 سال دیگه با این وضعیت نمیتونیم یه فوتبال شبه واقعی ببینیم چون Konami بازیشو برده تو سبک FUN و فیفا هم که با این موتور مضحکش حسابی گند زده ...
چی بگم !!!!! ولی ما با همون دو میدانی خیلی حال میکینم!;)

سلام بر همه گلزن ها و پلی میکرها :دی
یه چیز رو بی رو دربایستی به همه بگم...
فقط امیدوارم کسی ناراحت نشه و پیشاپیش عذر خواهی میکنم
درسته! این 2تا بازی سبکشون باهم فرق میکنه! ولی میخواین قبول کنید؛ میخواین قبول نکنید... این 2تا بازی امسال واقعاً نامید کننده بودن، هر جفتشون... اگه یه کمپانی دیگه مثه کپکام میومد فوتبال میزد مطمئناً این 2تا رو امسال اوت میکرد...
من خودم فوتبال رو خیلی دوست دارم و فن هم فیفا هستم هم پس؛ ولی امسال جفتشون خراب کردن، خراب!!! 100 افسوس... :(

اینم نظر شماست!

---------- نوشته در 01:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:13 AM ارسال شده بود ----------

دوستان گل لطفا اینقدر این PES رو نکوبید!اصلا اینکه میاد و میگید که فیفا بهتره کار اشتباهیه! چون PES در سبک آرکیده و فیفا در سبک شبیه ساز! PES شرکت سازندش شرقیه و فیفا شرکت سازندش غربیه! در فیفا توجه به ظاهر و رنگ و لعاب و امکانات بازی بیشتره ولی در PES تمام نو آوری و اتفاق و لذت فقط داخل مستطیل سبز هستش به خاطر همین کونامی به لایسانس ها زیاد توجه نمیکنه چون فقط داره یه سبکی میزنه که از فوتبال فقط لذت برد نه شبیه ساز فوتبال! به خاطر همین این دو بازی دارای دو سبک متفاوت هستن و بنده شخصا با PES خیلی حال میکنم!:d​
بد کاری کردی این تاپیک رو زدی این تاپیک رو کسی باید میزد که بی طرف میبود الان از قیافت معلومه طرفدار PES هستی
ولی از نظر من امسال PES و فیفا خوب بودن اما PES مستر لیگو خراب کرده بود خوشم نیومد

بد کاری کردی این تاپیک رو زدی این تاپیک رو کسی باید میزد که بی طرف میبود الان از قیافت معلومه طرفدار PES هستی
ولی از نظر من امسال PES و فیفا خوب بودن اما PES مستر لیگو خراب کرده بود خوشم نیومد
دوست گلم درسته من طرفدار PES هستم ولی اگه کسی به جز منم این تاپیک رو میزد یا طرفدار PES بود یا طرفدار فیفا ! بعدش من که طرفداری متعصبانه نکردم فقط این تاپیک رو زدم واسه نظرات طرفداران هر دو سری!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or