مقایسه gta iv بین دو کنسول xbox360 و ps3

Gartall

کاربر سایت
خوب مثل اینکه کسی قرار نیست زحمت بکشه بین این دو بازی مقایسه انجام بده .
سایت gamersyde زحمتش را کشیده خوب از این سایت که عکسهاش را دیگه نمیشه کش رفت اپلود هم نمیتونم بکنم با این چند روزه اینترنت زغالی که دارم اگه کسی خواست بره این سایت ببینه و یا زحمتش را بکشه .
ولی تو تصاویری که من دیدم واقعا هیچ تفاوتی بینشون نیست و کاملا مساوی هستند .
در وسط عکسها یه خط وجو داره که تصویر دو نسخه را جدا میکنه اینو برای این گفتم که به قدری گرافیک بازی مساوی هستند نمیتونید اون خط وسط را تشخیص بدید پس توجه کنید !
اینم لینک :
http://www.gamersyde.com/gallery_8319_en.html

کلا من میگم این بحث هیچ وقت به نتیجه نمیرسه چون که شما هی دلیل بیار که فلان بازی داره بهتر اجرا میشه اون میزاره به حساب اینکه فن بوی هستی در هالی که شاید شما فقط قصدت این باشه که اصل موضوع را بگی البته در این موارد خود اون فرد میدونه داره طرف داری میکنه ولی یک جوری سعی میکنه نوشته هاشو بنویسه و ی پافشاری کنه رو حرفش و بگه نه فن بازی نیست در حالی که اگر بگرده و واقعا بتونه یک دلیل درست را با مدرک کافی ارائه کنه حله ولی چون فن هست به خودش اجازه نمیده ;)

من فقط ورژن 360 رو بازی کردم ولی توی این ویدئو که game trailers گذاشته افکتهای انفجار و دود توی نسخه 360 و Ps3 کاملا متفاوت هستن.من مطمئم نیستم کدوم بهتره ولی متفاوت هستن.البته اون چیزی که من واقعا رو 360 دیدم در مقایسه با اونی که تو این ویدئو در PS3 هست زیاد تفاوت نداره ولی زیاد مطمئن نیستم لطفا اگر کسی دوتا ورژن رو داره یکم توضیح بده.

آفا کسی تو تاپیک نیست که دوتا ورزژن بازی رو دیده باشه در این مورد توضیح بده؟

خوب این چندتا مقایسه را هم ببینید بد نیست .

این تصاویر که لینک میکنم مربوط به سایت videogamer هست .
کلی در مورد بازی توضیح داده که میتونید برید اینجا بخونید در مورد همه چیز .
http://www.videogamer.com/features/article/29-04-2008-389-4.html
...
جالب اینجاست که تو این یکی لینکی که دوستمون گذاشته هم یه ویدئو هست که انفجارها متفاوت یه نظر میان!!ولی هیچ سایتی راجب این تفاوت تو افکتهای دود و انفجار ننوشته!!! در حالی که یعضی از سایتها تعداد چمنهای روی زمینم مقایسه کرده بودن.
اگه کسی چیزی در این باره میدونه بگه تا بریم زودتر این کشف مهم رو به ثبت برسونیم :biggrin1:

آخرین ویرایش:
این رو فقط میخواستم بگم و بحث رو تموم کنم
رزولوشن بازي در نسخه PS3 هم تا 1080p هم upscale ميشه
فقط کافيه در تنظيمات تيک مربوط به 720p و 1080i رو برداريم تا بازي روي 1080p اجرا بشه
این لینک هم برای اثبات حرفم :
http://talkplaystation.com/how-to-ru...o-iv-at-1080p/
در ضمن aa در هر دو نسخه يکسانه

در ضمن aa در هر دو نسخه يکسانه
من نمیدونم شاید هم باشه،ولی اگه مدرکی یا دلیلی دال بر این حرفت نداشته باشی دیگه پستی تو این فروم نده.اگه هم داری که رو کن،مشکلی نیست.

بعد اونوقت این موضوع رو خودت تشخیص دادی یا کسی بهت گفته یا از سایتی چیزی دیدی؟! , روش تشخیص رو بگو شاید ما هم یاد گرفتیم!
/:)
شما اگه حرفی داری لطفا درست بگو
من نمیدونم شاید هم باشه،ولی اگه مدرکی یا دلیلی دال بر این حرفت نداشته باشی دیگه پستی تو این فروم نده.اگه هم داری که رو کن،مشکلی نیست.

من هم نسخه 360 و هم نسخه PS3 رو بازی کردم و مقایسه کردم و aa در هر دو نسخه یکسانه
من برای اثبات این حرفم مدرکی ندارم ولی توی این تاپیک یکی صفحه های قبل عکس هر دو نسخه رو گذاشته بود البته از روی عکس زیاد نمیشه تشخیص داد
ولی بعضی سایتها گفتن که نسخه 360 2xaa هست و نسخه PS3 0xaa این حرفشون یه کمی عجیبه

آره اگه تیک 720p رو بردارین تا 1080 هم میره رو ps3

من خودم که فعلا دارم xbox شو بازی میکنم. اونقدا هم که می گن مشکل دیر load کردن یا .... نداره
چون بازی طولانی و .... ترجیح می دادم رو ps3 بگیرم اما گرونه:cheesygri
اما مقایسه کردم کنار دوستان :
اجسام در 360 گرد تر هستند و کلا گوشه های نوک تیز کم تره (aa)
اما ps3 ش یه جورایی شفاف تره . البته یادم نیست شاید به دلیل تغییر آب و هوا بود.
اما سایه ها در 360 خیلی بهتر بود.

/:)
شما اگه حرفی داری لطفا درست بگو

من هم نسخه 360 و هم نسخه PS3 رو بازی کردم و مقایسه کردم و aa در هر دو نسخه یکسانه
من برای اثبات این حرفم مدرکی ندارم ولی توی این تاپیک یکی صفحه های قبل عکس هر دو نسخه رو گذاشته بود البته از روی عکس زیاد نمیشه تشخیص داد
ولی بعضی سایتها گفتن که نسخه 360 2xaa هست و نسخه PS3 0xaa این حرفشون یه کمی عجیبه

داداش شما اگه رو 1080 بازی کنی اگه بری به آجرهایی که روی زمین افتاده یا لامپ ها یا
عکس های تو اتاقش رو دیواره بری جلو خوب دقت کنی میبینی که جا هایی که خم شده عکس تو ps3 شکسته به نظر میاد .
اما کلا آزار دهنده نیست.

آره اگه تیک 720p رو بردارین تا 1080 هم میره رو ps3

من خودم که فعلا دارم xbox شو بازی میکنم. اونقدا هم که می گن مشکل دیر load کردن یا .... نداره
چون بازی طولانی و .... ترجیح می دادم رو ps3 بگیرم اما گرونه:cheesygri
اما مقایسه کردم کنار دوستان :
اجسام در 360 گرد تر هستند و کلا گوشه های نوک تیز کم تره (aa)
اما ps3 ش یه جورایی شفاف تره . البته یادم نیست شاید به دلیل تغییر آب و هوا بود.
اما سایه ها در 360 خیلی بهتر بود.

شما اصلا نمیدونی AA چی هست !!! فقط یه چیزی به چشمت خورده اینجا ، گفتی منم یه چیزی بگم !

اینی که میگی تعداد Polygon هاست که به هیچ وجه در هیچ بازی ای بین این دو کنسول تفاوت نداره !!

سایت www.Eurogamer.net یک مقایسه کامل چهار صفحه ای بین دو ورژن انجام داده که من به طور خیلی خلاصه بعضی از چیزارو اینجا نقل و قول میکنم:

در ضمینه رزولوشن نوشته که 360 در اصل در رزولوشن 1280x720 اجرا میشه ولی PS3 در رزولوشن 1152x640 که 20% از 360 کمتره و به صورت نرم افزاری به روزلوشن 720p آپ اسکیل میشه در ادامه نوشته که جفت کنسولها از Post-processing زیادی برای برای جلوه های بصری استفاده میکنن ولی تو PS3 از بلور بیشتری استفاده شده تا موقع Upscale شدن لبه ها نرم تر به نظر بیاد.و به طور خلاصه با اینکه از نظر تکنیکی 360 بهتر بوده ولی این بلور تو PS3 نتیجه خوبی داشته ولی بعضی جزئیات و تو پس زمینه از بین برده.
بعد نوشته عقل سالم حکم میکنه انفجارها تو PS3 یکم بهتر یه نظر میان.. ولی Draw distance تو هر دوتا نسخه تقریبا مثل همه.
نور پردازی یکسان بوده ... ولی سایه ها تو 360 کمی لرزش داشتن.
Texture ها تو 360 کمی بهتره و..
در حالت 1080p بک مقدار 360 جزییات بهتری داشته و نتیجه تو PS3 بد بوده...
فریم ریت تو 360 به طور محسوس بهتر بوده.نتیجه تستهای دقیق:​

Test One: Game Intro
x360: 31.627fps
PS3: 26.504fps
Test Two: Clean Getaway
x360: 28.624fps
PS3: 23.989fps
Test Three: Final Destination
x360: 35.662fps
PS3: 29.523fps
Test Four: Station Face-Off
x360: 26.015fps
PS3: 25.803fps
Test Five: Rigged to Blow
x360: 26.507fps
PS3: 23.781fps
Test Six: Ivan the Not So Terrible
x360: 33.713fps
PS3: 28.313fps

منیع:​

آخرین ویرایش:
مشكل اين بحثتون اينه كه سر چيزايي بحث ميكنين كه محسوس نيستن، تفاوت 4 fps اونم بين 28 تا 33 مگه چقدره؟
يا وقت زيادي دارين يا دلتون ميخواد بحث الكي بكنين، يادتون ميره كه اصل لذت بردن از بازيه، دلت ميخواد GTA بازي كني؟ بخر، بازي كن، ولش كن.
اين بحثا هيچ فايده اي نداره چون اگه اثبات بشه يكي از اين كنسول ها بهتره (رجوع شود به "ممد، بالاخره ..." تو امضاي من)، باز كه نميرين اونيكي رو هم بخرين. همتون هم حداقل يكي از اين كنسول ها رو دارين، پس ديگه اين بحثا چيه؟ خود Micro$oft و S0ny نميان همديگرو با Chainsaw تيكه پاره كنن، شماها كاسه داغتر از آش شدين؟

حالا خوبه PS3 كپي خور هم نشده و همين جلوي برابري دو كنسول رو در نظر يه خريدار ميگيره، اگه كپي خور بود كه هيچ.

مگه قديما كه (حامد و يه سري ديگه يادشنونه) Turtles IV روي Genesis و SNES اومد، كسي اومد شروع به قلم فرسايي كنه كه كدوم بهتره؟ ضمن اين حرف كه تفاوت ها واقعا زياد بودن.

كلي بازي مشترك هردو دارن و از روي بازي هاي Exclusive هم قشنگ ميشه تصميم گرفت كه كدوم كنسول بدردت ميخوره، پس بخرش، بازيتو بكن، and let go.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or