مقایسه گرافیک Dante's Inferno بین PS3 و X360 (با روایت تصویر)

کدام تصویر بهتر است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    92
  • نظرسنجی بسته شده است .
نه خوب منبع اصلی الهام گیری تیم سازنده و مخصوصا تیم هنری بازی توصیفات مو به مو نویسنده هست. مثلا ان مرحله رو دیدی که همه جا قرمزه و موجوداتی مثل کرم این ور ان ور وول میخورن؟ مثلا همه انها عینن از روی کتاب برداشته شدن...

دقت کن اینجا با تم و داستان کسی کار نداره، بحث سر طراحی محیط و معماری جهنم هست...

الله خیرو الصداقین و هو علی و العظیم!!
شمام بازی!!!!
طرف داره Dante`s Inferno رو با Forza 3 مقایسه میکنه شما پیداتون نمیشه بعد من میگم اگه سره بحث درباره موتور باشه نمیشه مقایسه کرد باید با اون بازی مقایسه بشه بعد.....
بنده عموما تمام بازیهای کنسولی رو بازی میکنم هر چند در حد یک ساعت!دموی این بازیم 3 روز پگیش بازی کردم جهت اطلاع بیشتر و تفحص میتونید به خیابان شریعتی زیر پل صدر مکانی ملقب به بولینگ ببلی!بروید بیشتر مواقع غروب بنده رو دسته به دست میبیند!
از این به بعد هم هر پستی که زدم و یک بازی 360 اسم بردم حتما لینکشو براتون پ.خ میکنم تا به زحمت برای یافتن و گوگل کردنش نیفتید:smile:

دیگه سینا آدم هیچی نمیگه قرار نیست دور برداری !به خاطر بعضیا آدم هیچی نمیگه!عجبا!

دفعه اول به خاطر خودت چیزی نبود دفعه بعد به خاطر ماکان دفعه بعدی کسی نمیمونه گزارش میشه دوباره بن بشی!شدیدا توصیه میکنم عمل drag and Drop رو ترک کنی.
و الله مع المومنین و الصابرین!!
حالا یکی یه چیزی بگه شما به عنوان یکی از کاربرای قدیمی سایت که نباید دنبالشو بگیری...
احداث(!)کننده ی تاپیک خواهشاً اعلام بفرمایید کدوم عکس متعلق به کدوم ویرایشه...
هرچند که به نظر من جفت عکسها متلق به یه نسخه اس!!
عکس های بالایی یکم تو نورپردازی بهترن...

و الله مع المومنین و الصابرین!!
حالا یکی یه چیزی بگه شما به عنوان یکی از کاربرای قدیمی سایت که نباید دنبالشو بگیری...
احداث(!)کننده ی تاپیک خواهشاً اعلام بفرمایید کدوم عکس متعلق به کدوم ویرایشه...
هرچند که به نظر من جفت عکسها متلق به یه نسخه اس!!
عکس های بالایی یکم تو نورپردازی بهترن...
صدق الله العلی و العظیم!
محمد خدایی پستارو خوندی!
بحث سر موتور این شرکت بود که قبلا بازیی مثل Dead Space رو عرضه کردند و حالا با همون موتور همچین گرافیکی!
من میگم تفاوت سبکها و ارجعیت سرعت توی سبک H&S باعث میشه کیفیت تکسچر هارو پایین تر بیارند تا به فریم بیشتری دست پیدا کنند .بعد ایشون گفتند خوب FMS3 با اون گرافیک 60 فریم میده!یعنی نگرفتند بحث درباره چیه!به قوله شما به عنوان عضو قدیمی سایت باید راهنماییشون کنم نه اینه ولش!
بعد میاید میگید فن بازی یک مثال زدم FMS3 موتور و انجینش فرق داره و همچنین سبکش و باید با GT5 مقایسه بشه همینطور که این بازی با GOW III باید مقایسه بشه که میشه فهمید کم کاری کردند.
آخر شمام نتیجه میگیرید من فنم!
عکس بالایی 360 و پایینی PS3 هستش.
پ.ن.2: میلاد تو هم بهتره اینجور بحث هارو اصلا نکنی چون تهش به این نتیجه میرسن که تو فن هستی و گرافیک فلان بازی از فلان بازی (این فلان ها هرکدوم نماینده چند بازی هستن!) خیلی بهتر هست!
آره واقعا به این نتیجه رسیدم هزار ننگ میچسبونن بهمون آخر!ماکان حالا تو فن PS3 بودی یا Wii?:دی
منم فعلا موندن توی پاسپورتم بنویسن فن کدوم بازی!آخه هر کی درباره هر بازیی صحبت کنه هم فنه بازیه هم فنه کنسوله!

آره واقعا به این نتیجه رسیدم هزار ننگ میچسبونن بهمون آخر!ماکان حالا تو فن PS3 بودی یا Wii

نمیدونم والا ان روز یکی بهم گفت تو فن Wii هستی!:biggrin1: آخه اینجا از هر بازی طرفداری کنی میشی فن ان کنسول!:biggrin1:

واقعا یه سوال حسابی من رو تو فکر برده!!!!میشه بگید چرا این سایت تو انجمن هاش
xbox
ps3
wii
و همه چی داره ولی pc نداره؟؟؟
یا چرا فقط بحث console vs console داره
پس pc vs console کجاست؟؟؟
ما عاشقای پی سی کجا باید بریم؟

واقعا یه سوال حسابی من رو تو فکر برده!!!!میشه بگید چرا این سایت تو انجمن هاش
xbox
ps3
wii
و همه چی داره ولی pc نداره؟؟؟
یا چرا فقط بحث console vs console داره
پس pc vs console کجاست؟؟؟
ما عاشقای پی سی کجا باید بریم؟
واسه اینکه pc واسه برنامه نویسی نقشه کشی و آهنگسازی و ... خلاصه واسه پول دراوردنه ولی console واسه سرگرمیه . علتش اینه

واسه اینکه pc واسه برنامه نویسی نقشه کشی و آهنگسازی و ... خلاصه واسه پول دراوردنه ولی console واسه سرگرمیه . علتش اینه
:laughing: شما با همون 360 بازی کن ما استفاده های نا مناسب از کامپیوترمون می کنیم!!!;)
بازی می کنیم

من فکر نکنم این بازی روی ps3 موفق بشه چون این کنسول بازیه بهتری توی این سبک داره که همه به سمت اون میرن...ولی فکر هم نمیکنم گرافیک نسخه نهایی در این حد باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or