مقایسه گرافیک Dante's Inferno بین PS3 و X360 (با روایت تصویر)

کدام تصویر بهتر است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    92
  • نظرسنجی بسته شده است .
البته ارش جان منظور من تقلید نبود چون اگه DD بازی دیده باشی می دونی محیطش خیلی جالبه و حداقل این مودرش تقلید نیست. بیشتر منظورم این بود که متاسفانه خیلی از بچه ها ثبات ندارند. کافی یکی بگه خوبه 20 نفر بعدیش هم میگند خوبه. بعدش کافی یک نفر بگه بده دقیقا 20 نفر بعدی هم تایید می کنند.

نوید جان ، این بازی هیچ چیز جدیدی برای ارائه نداره و برداشته پلات God of War رو کپی کرده ، شخصیت رو هم کرده یه جنجگوی خوشتیپ و یه دختر با مش و میزامپیلی هم گذاشته بقلش اسمشو گذاشته بازی !
آره قبول دارم بازي نصف بيشترش تقليد هستش اما خُب به نظر من اين تقليد تونسته كمكش كنه چون از يه بازي ـه بزرگ تقليد كرده ! هميشه كه تقليد بد نيست . اما قبول كن بازي تو محيط جهنم خيلي ميتونه جذاب باشه . من خودم دمو رو بازي كردم خيلي عالي بود واقعا خوشم اومد .

خدا رو شکر برای فروش صحنه هایی از سینه بانوان رو هم اضافه کردند تا دوستان Teenager بازی را با کمال خرسندی تهیه کنند . Pr0n و ... بماند .
:biggrin1:

کافی یکی بگه خوبه 20 نفر بعدیش هم میگند خوبه. بعدش کافی یک نفر بگه بده دقیقا 20 نفر بعدی هم تایید می کنند.
ميدوني كسري جان بعضي وقت ها بعضي ها فكر ميكنن يه بازي كه زيادي مخالف و منتقد داره نبايد ازش تعريف كنن ! در نتيجه يا ازون بازي انتقاد ميكنن ( حتي انتقادهاي بي اساس ) يا اينكه كلا هيچي نميگن ! و يا برعكس اگه يه بازي زيادي خوب باشه و تو اين سايت طرفدار زياد داشته باشه اگه يكي يه انتقاد به جا هم داشته باشه اونو مطرح نميكنه تا بقيه رو سرش خراب نشن . پس در نتيجه فقط بَه بَه و چَه چَه ميكنه !

البته ارش جان منظور من تقلید نبود چون اگه DD بازی دیده باشی می دونی محیطش خیلی جالبه و حداقل این مودرش تقلید نیست. بیشتر منظورم این بود که متاسفانه خیلی از بچه ها ثبات ندارند. کافی یکی بگه خوبه 20 نفر بعدیش هم میگند خوبه. بعدش کافی یک نفر بگه بده دقیقا 20 نفر بعدی هم تایید می کنند.
کاملا درسته کسری جان . دمو رو بازی کردم ، چندین بار تا بتونم یه جوری بازی رو هضم کنم و باهاش کنار بیام ولی واقعا وسعت تقلیدی که کرده انقدر زیاد و عظیم ِ که جای فکر کردن راجع به هیچکدوم از المان های بازی رو به آدم نمیده .
راجع به ثبات هم کاملا باهات هم عقیدم . البته اینم بگم برای طرفداران بازی احترام زیادی قائلم ولی چه خوب میشد که طرفداری رو از یه چشممون ببینیم و واقعیت از رو چشم دیگرمون .

من الانم میگم این بازی یک بازی متوسط بیشتر نیست.خداییش نیما یک حرف توی عمرش درست گفته باشه همینه.
خدایی دموی این بازی رو با GOW III مقایسه کنید!!!اگه IGN بهش 9 بده رسما نمیدونم میخواد به GOW III چند بده؟
در هر صورت کلا یک متوسط در بهترین حالت خوبه!بیشتر از 8 بده ......

کلا از روی تریلر هایی که از گیم پلی بازی نشون میداد، به نظرم بازی مضخرفی مخصوصا حرکاتش خیلی خشکه و بنظرم به یه تار کله بدون موی کریتوس نمیرسه. حالا چطور میخواد gow رقابت کنه برام عجیبه!:-"

آخرین ویرایش:
کسرا منو اینطوری نبین:دی جدا اون حرفی که زدم حقیقت محضه! من الان دارم gow2 رو روی ps3 بازی میکنم واقعا تکسچر این بازی در حد همین gow2 هست که یه بازی ps2 هست!ولی خود دانته خوب طراحی شده!

دوستانی که به گرشاسپ گیردادن ببینن !

خدا وکیلی سگش به این شرف داره .

حداقل از لحاظ گرافیک . گیم پلی رو که من ندیدیم .

دیگه از گرشاسب بهتره-دیگه!پرش درجا نداره-اون وسط نکشید!گیم پلی فوق العاده قوی داره- رفتم چنتا ترلیر دیدم حال کردم-اون گرشاسب که انگار کونگفو پاندا-دابل جامپ میزنه برات:biggrin1:

دوستان میگن فقط تقلیده.شخصا دمو رو بازی نکردم و منتظر نسخه نهاییشم.ولی در مورد تقلید:به نظرتون fatal frame تقلید از SH نبود؟حالا کاری به سبکش ندارم که رابطش با این دوتا مثل رابطه ی هویج و دی جی پشمکه.ولی با چندتا ایده و نوآوری fatal frame تونست خودشو از SH جدا کنه و حتما هم این بازی نسبت به GOW نوآوری هایی داره وگرنه سازنده هاش آلزایمر ندارن که بدونن همچین بازی به اسم GOW ساخته شده.درکل به نظرم کسی که طرفدار این نوع بازی ها باشه این DI رو هم میخره.نمونش خودم
به نظرم پایینه یه ذره ی ناجیز بهتره ولی درکل جفتشون تو هپروت سیر میکنن:biggrin1:
مگه از همون موتور dead space استفاده نمیکنن ولی چرا انقدر شیش میزنه؟:biggrin1:

مگه از همون موتور dead space استفاده نمیکنن ولی چرا انقدر شیش میزنه؟:biggrin1:
چون باید روی 60 فریم اجراش کنن.سبک H&S نیازمند تحرک زیاده.
وقتی خیلی گرافیک رو زیاد کنید خوب افت فریم پیدا میکنید دیگه!
در مورد FF وSh هیچ ربطی نداره!هر کسی هر دو تاشو بازی کرده باشه احساس متفاوتی داره!هم نحوه کنترل و کلی چیزای دیگه.اما شما دموی این 2 تا رو بگیر بازی کن!وقتی DI رو بازی میکنی دقیقا احساس میکنی باغبون کریتوس داسشو برداشته به جای هرس کردن درختا داره غول هرس میکنه!
به قوله آرش حتی قسمت HP هم شبیه GOW کار شده!

چون باید روی 60 فریم اجراش کنن.سبک H&S نیازمند تحرک زیاده.
وقتی خیلی گرافیک رو زیاد کنید خوب افت فریم پیدا میکنید دیگه!
آها میخواستم به همین جا برسم:biggrin1:خب میمردن بازی رو واسه PC هم میدادن با گرافیک بهتر.که حداقل واسه گرافیک ضعیف کنسولیش میتونستن بهونه بیارن دیگه

این همیشگی نیست اگر اینطوری بود پس چرا forza3 روی 60فریم اجرا میشد ؟;)
چه ربطی داره:دی
خوب GOW III با اون گرافیک هم روی 60 فریم اجرا میشه!
ایشون میگن وقتی از موتور بازیی که تونسته گرافیک خوبی مثل DeadSpace داشته باشه استفاده کردن چرا با همون موتور نتونستند دوباره همچین گرافیکی ایجاد کنن!
البته من یادم نمیاد DS چند فریم بود و فکر نکنم 30 تا بیشتر باشه چون بیشتر هم نیاز نیست.
البته یک چیزی هم هست هر وقت بازیی میسازه این شرکت مذکور:دی ار ماه گرافیکش بهتر میشه!من که نفهمیدم چطوریه!یعنی اگه همین عکسهارو با عکس های ابتدایی که برای معرفی بازی بود و Ingame مقایسه کنید میبینید خیلی باز پیشرفت کرده!(هر چند هنوزم مثل اصغر راه میره:دی)
پ.ن:بازیهای ریسینگ باید 60 فریم اجرا بشه !
خب میمردن بازی رو واسه PC هم میدادن با گرافیک بهتر.که حداقل واسه گرافیک ضعیف کنسولیش میتونستن بهونه بیارن دیگه
این همه بازی با گرافیک بالا روی کنسول هست که 60 فریم اجرا میشه!آقا کرم از خوده درخته:دی
سازنده باید بتونه این کار رو بکنه چون وقتی بقیه میتونن از همون کنسولها این امکانات رو بیرون بکشن پس عیب از کنسول نیست!

چه ربطی داره:دی
خوب GOW III با اون گرافیک هم روی 60 فریم اجرا میشه!
ایشون میگن وقتی از موتور بازیی که تونسته گرافیک خوبی مثل DeadSpace داشته باشه استفاده کردن چرا با همون موتور نتونستند دوباره همچین گرافیکی ایجاد کنن!
البته من یادم نمیاد DS چند فریم بود و فکر نکنم 30 تا بیشتر باشه چون بیشتر هم نیاز نیست.
البته یک چیزی هم هست هر وقت بازیی میسازه این شرکت مذکور:دی ار ماه گرافیکش بهتر میشه!من که نفهمیدم چطوریه!یعنی اگه همین عکسهارو با عکس های ابتدایی که برای معرفی بازی بود و Ingame مقایسه کنید میبینید خیلی باز پیشرفت کرده!(هر چند هنوزم مثل اصغر راه میره:دی)
پ.ن:بازیهای ریسینگ باید 60 فریم اجرا بشه !

این همه بازی با گرافیک بالا روی کنسول هست که 60 فریم اجرا میشه!آقا کرم از خوده درخته:دی
سازنده باید بتونه این کار رو بکنه چون وقتی بقیه میتونن از همون کنسولها این امکانات رو بیرون بکشن پس عیب از کنسول نیست!
شما اگه خوب دقت کرده باشید میبینید که من اون حرف رو در جواب به کدوم جمله گفتم ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or