مقایسه گرافیک Bayonetta بین PS3 و X360 (با روایت تصویر)

ترجیح میدی که Bayonetta را رو کدوم کنسول بازی کنید ؟

• PS3

رای‌ها: 30 42.9%
  • X360

رای‌ها: 40 57.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    70
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آخه چرا اینقدر فنبوی بازی در میارین ؟ فنبویی جولی دیدتون رو گرفته باور بکنین ! :biggrin1:

خب شما (مخصوصا فردین) به نور پردازی قسمت سینش نگا کن ... خداییش خیلی طبیعی تره .

این عکس که جای بحث باقی نمیزاره . به قسمتی که پشت دستکش هست نگاه بکنین . توی نسخه ی PS3 ساده ی ولی تو نسخه ی 360 بافتش دیده میشه .

در کل نورپردازی که کلا گند زده تو نسخه ی PS3 و فقط الکی روشنه .

یک بدی دیگه نسخه ی PS3 واضح بودن بیش از حدشه آخه آدم یکی رو که در حال حرکته رو اینقدر شفاف میبینه ؟ در همین عکس کیفیت رنگ پردازی هم که معلومه ... پس بیخودی نگین PS3 بهتره .

من تنها خوبی که تو نسخه ی PS3 دیدم این بود که صحنه های دور تار میشن و جلویی ها واضح که این طبیعی تره ولی 360 اینجوری نیست ولی در کل 360 بهتره اونم نه خیلی تقریبا میشه گفت مثل هم هستن .

به همه شما درست میفرمایید و این عکس ها همه بوق هستند... یکم اون چشماتون رو باز کنید و با دقت تر نگاه کنید بعد بگید رنگ تو کودم بهتره.... هر چند بحث در یا مورد بی فایده هستش.

فقط کمی به اون فلز های روی لباس ها دقت کنید. بقیه پیش کش...

گفتم تو بعضی از تصاویر نسخه 360 بنظر بهتر میاد و تو بعضیا نسخه PS3 و در کل تفاوت هم خیلی کمه. شما متاسفانه اومدی چند تا عکسو گلچین کردی و نظره کلی میدی. مثلا این عکس و نوشته هایه رویه لوله تفنگو نگاه کن مخصوصا لوله پایینی: بنظرت کدوم خوانا تره؟

در کل دوباره میگم تفاوته خاصی ندارن. بعضی از عکسها نسخه 360 بهتره و بعضیا هم PS3. اونم تازه با اختلافه خیلی ناچیز.

آخه چرا اینقدر فنبوی بازی در میارین ؟ فنبویی جولی دیدتون رو گرفته باور بکنین ! :biggrin1:
به هر کی هم انگ فن بویی بزنی به من یه نفر نمیتونی بزنی. حداقل دوستان این رو میدونن...

در ضمن در مورد عکسهایی که گذاشتی من کی در مورد نور پردازی حرفی زدم؟؟؟ بله حق کاملا با شماست...
در نور پردازی نسخه 360 واقعا سر تره... اما توی رنگ و لعاب اون عکس ها رو که گذاشتم رو به بچه هم نشون بدی میفهمه کودوم بهتره.

شما متاسفانه اومدی چند تا عکسو گلچین کردی و نظره کلی میدی. مثلا این عکس و نوشته هایه رویه لوله تفنگو نگاه کن مخصوصا لوله پایینی: بنظرت کدوم خوانا تره؟
الان خود شما اومدی این عکس رو گلچین کردی. بله این عکسی که گذاشتی مال 360 بهتره. ااما الان که از این عکس ها 90% ـشون نسخه PS3 رنگ و شفافیت بهتری داشتن. 360 اینقدر بلور داره که کم مونده بترکه.

به نظرم نمیشه درباره این عکس ها صحبت کرد! چون مثلا لباس بیونتا توی دو نسخه فرق داره یکی طوسی هست و اون یکی مشکی ولی توی این عکس :

http://www.postimage.org/image.php?v=gxMJ42A
اگر به اون فرمون نگاه کنید نسخه ی Xbox بهتر هست در حالی که اگر به کمربند این یارو اسمش یادم رفته نگاه کنید کاملا واضح که نسخه Ps3 بهتره.

الان خود شما اومدی این عکس رو گلچین کردی. بله این عکسی که گذاشتی مال 360 بهتره. ااما الان که از این عکس ها 90% ـشون نسخه PS3 رنگ و شفافیت بهتری داشتن. 360 اینقدر بلور داره که کم مونده بترکه.

من این عکسو مثال زدم و انتخاب کردم در جوابه حرفه شما و اینکه بگم تو بعضی از عکسها نسخه PS3 بهتر بنظر میاد و بعضیا هم نسخه 360. کلا فرقه چندانیم ندارن و نمیشه نتیجه گیری کرد کدوم بهتره. من مثله شما آلبومه عکسهایه برتره PS3 رو گلچین نکردم و درصد هم نگرفتم!
در هر صورت من که تفاوته خاصی نمیبینم با توجه به کله عکسها.

سلام

فی الواقع تنها عاملی که باعث میشه من بازی رو روی 360 انجام بدم اینه که سیبیل یارو توی xbox واضح تره:biggrin1:
جدا از شوخی اگه دقت کنین می بینید که بافت های شال در 360 واضح تر از ps3 هست.
اما مهمترین چیز اینه که این عنوان، بازی خیلی خوبیه و روی هر دو کنسول لذتش رو خواهید برد.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or