مقایسه گرافیک Bayonetta بین PS3 و X360 (با روایت تصویر)

ترجیح میدی که Bayonetta را رو کدوم کنسول بازی کنید ؟

• PS3

رای‌ها: 30 42.9%
  • X360

رای‌ها: 40 57.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    70
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
این که ضایع هست!!!
داره جیغ میزنه که تو بیشتر عکسها نسخه ی 360 بهتره!!!!با این که من یه جورهایی فن ps3 هستم ولی این دفعه واقعا نمیتونم ازش دفاع کنم!!!!!

!!!! خب این که خیلی تابلوئه X360 بهتره ، من نمیفهم اکثرا چجوری اینقدر با اعتماد بنفس میگید PS3 بهتره ...
اتفاقا همون بافت ها باعث برتری 360 شده ....

به قول داداشم این زنیکه بچه بود فقط خیار میخورد که انقدر دراز شده؟:laughing:
در کل گرافیکش زیاد جالب نیست.خودم شخصا DMC4 رو PC با گرافیک خیلی بیشتری بازی کردم.اصلا این bayonetta مفهومی به اسم anti aliasing توش معنی نداره.ولی حالا که بحث مقایسه هست به نطرم بعضی عکس ها X360 بهتره بعضی هم PS3.PS3 سه ذره روشنتره در نتیجه دید بهتری میده ولی نورپردازی X360 بهتره و در کل این گیم پلی فوق العادشه که بازی رو قشنگ کرده.(از روی بازی کردن دموش میگم)

!!!! خب این که خیلی تابلوئه X360 بهتره ، من نمیفهم اکثرا چجوری اینقدر با اعتماد بنفس میگید PS3 بهتره ...
اتفاقا همون بافت ها باعث برتری 360 شده ....

دقیقا تایید میشه حرفات. اصلا نسخه PS3 کیلو چند بابا. همش فیکه. نسخه 360 خداست!!!! PS3 بره کشکشو بسابه.

به خدا تو یه بازی مثه Pure که نسخه PS3 بهتر بود همه اذعان داشتن بهتر بود یا مثلاً Iron Man که نسخه ی PS3 نسخه ی X360 رو مچاله کرد همه قبول داشتن ولی نمی دونم این بازی جریانش چیه!!
نسخه ی Xbox کلاً رنگ و لعاب بهتری داره از لحاظ سایه زنی و نورپردازی هم بهتره بعد قضیه چیه که بعضی از دوستان با قاطعیت میگن نسخه ی دیگه بهتره؟
اصلاً من به این عکسا کار ندارم ولی آیا کپی برابر اصل میشه؟البته منظورم رایت DVD یا CD نبود بلکه پورت یه سری اطلاعات به دست انسان بود!!

من تازه امروز بازی رو زدم . خیلی حال میده . من که رو X360 زدم !!!

راستی یه سوال : مرحله هاشون تو دو کنسول فرق داره !!!

بابا اصلا نسخه ها قابل قیاس نیستند!نور پردازی نسخه 360 فوق العادست.نسخه PS3 که کلا سیاهه به خصوص عکس اول این قضیه مشهوده!کیفیت بافت ها هم اصلا قابل قیاس نیست!معلومه نسخه 360 به راحتی برتری داره.
افکتهایی که توی نسخه X360 رو از عکس کاملا میشه تشخیص داد به خصوص اینکه ابرها حجم دارند.
ثونی هم نتونسته کیفیت خوبی به بازی بده انگار.....

اونیکه تاپیک رو زده بود اول گفت ps3بعد رفت عکسارو دید گفت 360:biggrin1:
من میگم 360 خیلی بهتر و عالیتر هست

به همه شما درست میفرمایید و این عکس ها همه بوق هستند... یکم اون چشماتون رو باز کنید و با دقت تر نگاه کنید بعد بگید رنگ تو کودم بهتره.... هر چند بحث در یا مورد بی فایده هستش.

فقط کمی به اون فلز های روی لباس ها دقت کنید. بقیه پیش کش...

نه فردین این چند مورد فیک هست بقیش درسته!اصلا پول دادن برای نسخه PS3 مثل ریختن پول تو جوقه!
ثونی هنوز باید سماق بمکه!

نه اینکه یه بازیه انحصاری خیلی شاخه که همگی دارین دست و پا میشکنین واسش:دی بازی اون قدر گرافیک شاخی نداره که برتریش باعث افتخار اون کنسول بشه چه این بازی چه بازیهای مشابه پس این بحث ها رو بی خیال بشین...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or