مقایسه گرافیک بازی Call Of Duty 4 بین نسخه PS3 , X360 (تصویر رسمی از IN)

rezaigi2004

کاربر سایت
X360

360big.jpg

PS3

ps3big.jpg

امروز پس از عرضه شدن عکسهایی مربوط به تفاوت این بازی در این دو کنسول رو نت و جنجالی که پشت سر اون به راه افتاد ( یکیش سایت خودمون ;) ) .
Infinity Ward تصمیم گرفت که بیاد درباره این عکسها به طور کامل صحبت کنه و تمام ابهاماتی که به وجود امده بود را از بین ببره . پس با هم میخوانیم :
در مدت ساخت پروژه ی این بازی تصمیم بر این شد که تفاوت این بازی در دو کنسول 360 و PS3 رو با قرار دادن عکسهایی از این دو نسخه متفاوت بازی بر روی اینترنت به معرض نمایش بزاریم . ( با توجه به اینکه عکسهای بازی نسخه ی 360 نسبت به عکسهای بازی نسخه PS3 قدیمیتر هستند ) همانطور که شما در این عکسها مشاهده کردید به طور یقین متوجه تفاوت در visual styles این بازی در این دو کنسول شدید . چیزی که ممتاز و واضح است در نسخه 360 رنگ بندی بازی متمایل به رنگ ابی میباشد و به طور کلی رنگ بندی بی حس و خسته ای رو در این نسخه شاهد هستیم . اما در PS3 همه چیز متفاوت هست . در نسخه PS3 رنگ بندی کاملا مناسب و روشن هست !
شما تفاوت های دیگری رو هم در این دو تا عکس مشاهده میکنید مثلا :
دیوار های شکسته , پنجره ها و ... که توسط طراحان متخصص ما طراحی شده اند در عکس نسخه بازی مربوط به کنسول PS3 به خوبی به کار رفته اند و بهتر و واضح تر قابل مشاهده هستند و مشخص هست که این نسخه دارای جزییات بیشتری نسبت به نسخه ی کنسول 360 میباشد . به طور کلی نسخه PS3 در جزییات به کار رفته شده یکی دو درجه بهتر از نسخه 360 میباشد . همچنین این شرکت اشاره کرد که identical geometry و textures به طور کاملا مساوی در تمامی پلتفرم ها استفاده خوهد شد ! در پایان نیز اشاره کرد :
مطمئنا این عکسها دستخوش تغییرات فراوانی خواهند شد .
موفق باشید .
راستی لینک خبر ----> منبع
( سایت معتبر N4G به نقل از سایت رسمی gamers-creed.com این خبر را بر روی سایت خودش قرار داده )

سلام.
یه چیزو بگم واقعا امیدوارم ناراحت نشی و به دل نگیری. چون از رو غرض نمیگم.
یه جاهاییشو خیلی اشتباه ترجمه کردی که باعث شده منظور نوشته کلا عوض بشه.
حالا اگه وقت شد ترجمه دقیقشو میذارم ببینی چقدر فرق میکنه.
مثلا همون جمله اول
During development we frequently tweak the color balances in the levels to achieve the look and feel that we’re shooting for. What you’re seeing in these two videos are two completely different visual styles for the level that were tried
That’s why the older 360 shot has a distinct blueish tint, while the more recent PS3 shot shows the more appropriate middle eastern feeling lighting.

ترجمه دقیق:
در حین پیشرفت در ساخت بازی ما مکررا بالانس رنگبندی در مراحل رو تنظیم میکردیم تا به جلوه و احساسی که مد نظر هست برسیم. چیزی که شما میبینید در این دو ویدئو کاملا دو سبک متفاوت تصویری هست برای مرحله ای که داشتیم امتحان میکردیم.
بهمین دلیل عسهای قدیمیتر 360 حالت آبی رنگ متمایزی داره. در حالیکه عکسهای جدیدتر PS3 بطور مناسبتر احساس خاورمیانه ایه نور پردازی رو نشون میده.

حالا ترجمه شما:

در مدت ساخت پروژه ی این بازی تصمیم بر این شد که تفاوت این بازی در دو کنسول 360 و PS3 رو با قرار دادن عکسهایی از این دو نسخه متفاوت بازی بر روی اینترنت به معرض نمایش بزاریم . ( با توجه به اینکه عکسهای بازی نسخه ی 360 نسبت به عکسهای بازی نسخه PS3 قدیمیتر هستند ) همانطور که شما در این عکسها مشاهده کردید به طور یقین متوجه تفاوت در visual styles این بازی در این دو کنسول شدید . چیزی که ممتاز و واضح است در نسخه 360 رنگ بندی بازی متمایل به رنگ ابی میباشد و به طور کلی رنگ بندی بی حس و خسته ای رو در این نسخه شاهد هستیم . اما در PS3 همه چیز متفاوت هست . در نسخه PS3 رنگ بندی کاملا مناسب و روشن هست !

خودتون قضاوت کنین.

در مدت ساخت پروژه ی این بازی تصمیم بر این شد که تفاوت این بازی در دو کنسول 360 و PS3 رو با قرار دادن عکسهایی از این دو نسخه متفاوت بازی بر روی اینترنت به معرض نمایش بزاریم

میشه بگی این جمله رو از کجا آوردی؟

سلام.
یه چیزو بگم واقعا امیدوارم ناراحت نشی و به دل نگیری. چون از رو غرض نمیگم.
یه جاهاییشو خیلی اشتباه ترجمه کردی که باعث شده منظور نوشته کلا عوض بشه.
حالا اگه وقت شد ترجمه دقیقشو میذارم ببینی چقدر فرق میکنه.
مثلا همون جمله اول
During development we frequently tweak the color balances in the levels to achieve the look and feel that we’re shooting for. What you’re seeing in these two videos are two completely different visual styles for the level that were tried
That’s why the older 360 shot has a distinct blueish tint, while the more recent PS3 shot shows the more appropriate middle eastern feeling lighting.

ترجمه دقیق:
در حین پیشرفت در ساخت بازی ما مکررا بالانس رنگبندی در مراحل رو تنظیم میکردیم تا به جلوه و احساسی که مد نظر هست برسیم. چیزی که شما میبینید در این دو ویدئو کاملا دو سبک متفاوت تصویری هست برای مرحله ای که داشتیم امتحان میکردیم.
بهمین دلیل عسهای قدیمیتر 360 حالت آبی رنگ متمایزی داره. در حالیکه عکسهای جدیدتر PS3 بطور مناسبتر احساس خاورمیانه ایه نور پردازی رو نشون میده.

حالا ترجمه شما:

خودتون قضاوت کنین.

میشه بگی این جمله رو از کجا آوردی؟

من اون دو جمله اول رو از رو متن انگیلیسی این سایت ترجمه نکردم . از جایی که درباره رنگ امیزی این دو نسخه صحبت شده بود ترجمه کردم که فکر میکنم درست باشه ;) .

در نسخه 360 رنگ بندی بازی متمایل به رنگ ابی میباشد و به طور کلی رنگ بندی بی حس و خسته ای رو در این نسخه شاهد هستیم . اما در PS3 همه چیز متفاوت هست . در نسخه PS3 رنگ بندی کاملا مناسب و روشن هست !

لطفا دیگه این بحث رو ادامه ندید . اشتباه کردم در ترجمه کردن و این رو هم قبول دارم . از این به بعد هم سعی میکنم تو سایت پست ندم تا بچه ها اشتباهی چیزی رو متوجه نشند .
از همگی ممنونم .
خدا نگهدار ...

آخرین ویرایش:
واقعا این بحث داره الکی کش پیدا می کنه. مهدی جان هم از ترجمش فقط قصد آگاه کردن بچه ها رو داشته حالا بعضی قسمتاشو سهوا درست دقت نکرده و اشتباه کرده فکر نمی کنم درست باشه که دیگه چند نقر هی بخوان اینو متذکر بشن. از ترجمه دقیق تر حمید جان هم تشکر می کنم.

فقط یه مطلب دیگه برای اینکه هنوز انگار این موضوع برای بعضی ها مشخص نشده بزارم که فکر می کنم خیلی معتبر تر از منابع بالا باشه:
این صحبت یکی از developer های خود بازیه که امروز سر این دوتا عکس در تاییدیه مطالب قبلی، در فروم اصلی بازی بیان کرده:

nah - take a good look at those 2 pics...that assets are completely different in the detail of the buildings in the background...we've said before the game is exactly the same on both machines...these are 2 different builds of the game.​

ترجمه:
قشنگ به 2 تا عکس نگاه کنید... ایندو عکس کاملا در زمینه جزییات ساختمان ها در بکگراند با یکدیگر تفاوت دارند... ما قبلا گفته بودیم که بازی دقیقا برای روی هر دو ماشین (منظورش دو تا کنسوله) یکسان خواهد بود... این دو عکس دو ورژن مختلف از بازی هستند.

لینک: (باید تو سایت عضو شید تا ببینید)
http://charlieoscardelta.com/board/viewtopic.php?t=17360&postdays=0&postorder=asc&start=75

من اون دو جمله اول رو از رو متن انگیلیسی این سایت ترجمه نکردم . از جایی که درباره رنگ امیزی این دو نسخه صحبت شده بود ترجمه کردم که فکر میکنم درست باشه ;) .

در نسخه 360 رنگ بندی بازی متمایل به رنگ ابی میباشد و به طور کلی رنگ بندی بی حس و خسته ای رو در این نسخه شاهد هستیم . اما در PS3 همه چیز متفاوت هست . در نسخه PS3 رنگ بندی کاملا مناسب و روشن هست !

لطفا دیگه این بحث رو ادامه ندید . اشتباه کردم در ترجمه کردن و این رو هم قبول دارم . از این به بعد هم سعی میکنم تو سایت پست ندم تا بچه ها اشتباهی چیزی رو متوجه نشند .
از همگی ممنونم .
خدا نگهدار ...

سلام. این جمله منو خوندی؟
واقعا امیدوارم ناراحت نشی و به دل نگیری. چون از رو غرض نمیگم.
ما اینجا بحث دوستانه میکنیم. این جور بحثها همیشه پیش میاد ولی قصد و غرضی نیست.

بعد هم سعی میکنم تو سایت پست ندم تا بچه ها اشتباهی چیزی رو متوجه نشند .
امیدوارم جدی نگفته باشی و پستهاتو بازم ببینیم. من به شخصه کوچیک همه بچه های باحال بازیسنتر هستم.

آخرین ویرایش:
من که تو این عکس ها از نظر تکسچر تفاوتی نمی بینم... ولی به نظر میاد زمان در داخل باز ها یکی نباشه... انگار تو نسخه ی 360 یک عصر ابری هست... ولی تو نسخه ی ps3 انگار یک عصر کاملا آفتابی رمانتیک هست :biggrin1: ...
بهر حال...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or