بابا مگه من چی گفتم.... گفتم باید تا موقع انتشار بازی صبر کرد.... آخرشم نوشتم این مقایسه بیشتر جنبه سرگرمی دارهپس این مقایسه از پایه خرابه و ایراد داره!
در ضمن عجله نکنید و بذارید بازی ریلیز بشه بعد میشه مقایسه کرد. نه با این عکسهائی که از زوایایه متفاوت هست و اصلا معلوم نیست هر کدوم تو چه زمانی گرفته شدن.
اگه همين عکس رو براي جا بجا مي کردن و مي گفتند که نسخه ps3 اولي هست و نسخه 360 دومي هست بازم مي گفتيد اين عکس ها الکي هست ؟
اخه یکم فکر کنید بازی که بهترین گرافیک رو تو e3 داشته باشه باید این عکس هاش باشه؟! حالا چه ps3 چه xbox360 ؟!
ببین بهتره صفحه ی قبل رو خوب با دقت بخونی بعد این حرف ها رو بزنیاگه درست دقت کنین میبینین که تو عکسها یکم تفاوت ظاهر هم وجود داره مثلا درخت! و خیلی چیزهای دیگه. توی نسخه Ps3 دود تیرها معلومه ولی تو 360 هیچ چیز معلوم نیست! تو 360 دود سیاه کاملا معلومه! والا نمیدونم ولی انگار حوصله نکردن رو 360 کار کنن!
من خودم 360 دارم ولی نمیدونم چرا گرافیک Ps3 بهتره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در کل خدا کنه که درستش کنن!!!!
امروز پس از عرضه شدن عکسهایی مربوط به تفاوت این بازی در این دو کنسول رو نت و جنجالی که پشت سر اون به راه افتاد ( یکیش سایت خودمون) .
Infinity Ward تصمیم گرفت که بیاد درباره این عکسها به طور کامل صحبت کنه و تمام ابهاماتی که به وجود امده بود را از بین ببره . پس با هم میخوانیم :
در مدت ساخت پروژه ی این بازی تصمیم بر این شد که تفاوت این بازی در دو کنسول 360 و PS3 رو با قرار دادن عکسهایی از این دو نسخه متفاوت بازی بر روی اینترنت به معرض نمایش بزاریم . همانطور که شما در این عکسها مشاهده کردید به طور یقین متوجه تفاوت در visual styles این بازی در این دو کنسول شدید . چیزی که ممتاز و واضح است در نسخه 360 رنگ بندی بازی متمایل به رنگ ابی میباشد و به طور کلی رنگ بندی بی حس و خسته ای رو در این نسخه شاهد هستیم . اما در PS3 همه چیز متفاوت هست . در نسخه PS3 رنگ بندی کاملا مناسب و روشن هست !
شما تفاوت های دیگری رو هم در این دو تا عکس مشاهده میکنید مثلا :
دیوار های شکسته , پنجره ها و ... که توسط طراحان متخصص ما طراحی شده اند در عکس نسخه بازی مربوط به کنسول PS3 به خوبی به کار رفته اند و بهتر و واضح تر قابل مشاهده هستند و مشخص هست که این نسخه دارای جزییات بیشتری نسبت به نسخه ی کنسول 360 میباشد . به طور کلی نسخه PS3 در جزییات به کار رفته شده یکی دو درجه بهتر از نسخه 360 میباشد . همچنین این شرکت اشاره کرد که identical geometry و textures به طور کاملا مساوی در تمامی پلتفرم ها استفاده خوهد شد ! در پایان نیز اشاره کرد :
مطمئنا این عکسها دستخوش تغییرات فراوانی خواهند شد .
موفق باشید .
راستی لینک خبر ----> منبع
( سایت معتبر N4G به نقل از سایت رسمی gamers-creed.com این خبر را بر روی سایت خودش قرار داده )
این متنو خودت تنهایی ترجمه کردی یا کمکم داشتی؟:laughing:
اخه کی همچین حرفهایی زدن این حرفها رو از کجا اوردی اخه طور خدا اون متن معنیش این میبشه؟ من که دیگه خسته شدم از بس اون متنو توضیح دادم
برای نمونه نگفته عکس ps3 یکی دو درجه بهتره بلکه گفته اون عکس یکی دو درجه روش بیشتر جزییات کار شده و هنوز روی عکس 360 اون جزییات کار نشده چون قدیمی تره
بابا صفحه قبل اشکان خلاصه متن رو نوشته بخاطر خدا برین چند بار اونو بخونید
پ.ن:شما که انگلیسیتون اینقدر ضعیفه مجبورین که متن رو برای بقیه ترجمه کنید:laughing:
من جایی ندیدم که گفته باشه عکس 360 نسبت به عکس PS3 قدیمیتره استاد. چون اصلا جایی ننوشته که من دیده باشم
. گفته شده در نسخه PS3 جزییات بیشتری کار شده و به همین علت این نسخه جزییات بیشتری نسبت به نسخه 360 داره . شما مجبور نیستی این قدر غصه بخوری ...
the older 360 shot has a distinct blueish tint, while the more recent PS3 shot shows the more appropriate middle eastern feeling lighting
یکم دقت کن:
اون older یعنی قدیمی تر و recent یعنی جدیدتر افتاد؟
پ.ن:بجای بحث کردن بهتره ادم یکم دقت بیشتر بکنه و فنبوی بازی در نیاره واسه من فرق نداره کدوم نسخه بهتر باشه ولی دوست ندارم اطلاعات غلط بدست بچه ها برسه اگه ماجرا برعکس هم بود من باز truth رو میگفتم![]()
( سایت معتبر N4G به نقل از سایت رسمی gamers-creed.com این خبر را بر روی سایت خودش قرار داده )