سلام.این بازی از کرایسیس 1 هم سنگین تر من رو رایانه ام فریمش رو high روی 5 فریم هم اجرا نمیشه.به نظره من x360 خیییییییییییییییییلی بهتره. برو رو یه کامبیوتر 400 تومنی منو بازی هم بالا نمی یاد
1.فوقش 480 تومنه دیگهاسم این برتری نیست تازه 360 هم دیگه 400 تومن نیست
با 700 تومن راحت می شه 30 فریم گرفت خیلی بهتر از 360 هم خواهد بود
دوست من اینم از اون حرفا بودشا...طرف سیستمش 1 پولش هستش به زور داره 20 فریم میگیره بعد شما میگی...
دوست من اینم از اون حرفا بودشا...طرف سیستمش 1 پولش هستش به زور داره 20 فریم میگیره بعد شما میگی...
1.فوقش 480 تومنه دیگه
2.من کامبیترم 9800 GX2 4 GB RAM بازم رو FULL HD و HIGH گیر داره کی گفته 30 فریم اونم با 700 تومن.از کرایسیس هم سنگین تره بابا.گرافیکش بالا هست ولی یه بخشی از قدرت گرافیک یه بازی اینکه بهینه سازی شده باشه مثه کرایسیس 2 ولی این بازی نسبت سیستمه مناسبش گرافیکش بالا نیست
ما 650 پول اپدیت سیستم دادیم بهترین گرافیک رو تازه بدون مانیتور lcd یا led دارم بازی میکنم بدون افت فریم ! تازه هم مادربورد، مودم ، با گرافیکم کلی گیگا است:dوقتی میتونم بازی رو بدون کوچکترین مشکل گرافیکی تو pc کنم چرا برم تو کسنول بزنماما برای سازنده بازی متاسفم که گول پولهای مایکرو رو خورد و انحصاری pc رو تقدیم به 360 ها هم کرد برای من خول فرق داره نمیرم این بازی رو روکسنول 6 سال پیش بازی کنمدوست من اینم از اون حرفا بودشا...طرف سیستمش 1 پولش هستش به زور داره 20 فریم میگیره بعد شما میگی...
ما 650 پول اپدیت سیستم دادیم بهترین گرافیک رو تازه بدون مانیتور lcd یا led دارم بازی میکنم بدون افت فریم ! تازه هم مادربورد، مودم ، با گرافیکم کلی گیگا است:dوقتی میتونم بازی رو بدون کوچکترین مشکل گرافیکی تو pc کنم چرا برم تو کسنول بزنماما برای سازنده بازی متاسفم که گول پولهای مایکرو رو خورد و انحصاری pc رو تقدیم به 360 ها هم کرد برای من خول فرق داره نمیرم این بازی رو روکسنول 6 سال پیش بازی کنم
سیستم های شما توان اجرای درست بازی رو تو pc نداره به من ربطی نداره:d در ضمن گراف من 450 است :d من چیزی رو امتحان نکنم با دربارش فکر نکنم حرف نمیزنم پس خرج بیشتر اجرای بهتر:d650 تومن پوله یک 480 هست... و بنده با ON کردن Sampling 30 فریم هم کم تر میگیرم... امتحانش ضرری نداره.
sampling یا ssao اصلا لزومی به on کردن تفاوتشو هیچ کس نمی فهمه مطمئنا 360 هم از این تکنیک ها بی بهره هست اینا رو خاموش کنید 30 فریم هم امکان نداره نگیرید
650 هم پول یک 580 هست نه 480