مقایسه گرافیکی RAGE ما بین دو کنسول 360 و PS3

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک از نظر گرافیکی بهتر میباشد ؟

• PS3

رای‌ها: 40 28.6%
  • 360

رای‌ها: 76 54.3%
  • فرقی ندارد

رای‌ها: 24 17.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    140
شما یاد بگیر اول خودت رو به سطحی برسونی(البته اگه فن بودن کورکورانه اجازه بده ) که کوچکترین مسائل رو که تو نگاه اول هم قابل تشخیص و تبعیض هست رو حاشا نکنی بعد بیا به ماهیت دیگران گیره بده ok ؟ اگه تفاوت نمی بینی دیگه مشکل من نیست !!

حالا میدونید چیش جالبه، حتی تو عکس های lens هم( که تو مقایسه منصفانه زبان زن خاص عامِ LOL) ؛ باز برتری نسخه 360 واضح ـه .....
یعنی جداً اینکه هر دو نسخه aa ندارن و کنتراست اون یکی کمتره یا بیشتر اینقدر برای شما غیر قابل تحمله؟ والا چی بگم ولی آره از نگاه یه x360 فنبوی کلا تمامی بازیهای مالتی پلتفرم فقط و فقط نسخه های 360 ـش بهتره .
تفاوت رو فقط شما احساس میکنی نه اون 790 نفر(الان شدن 41 درصد) که تو نظر سنجی LOT گفتن هر دو نسخه برابرن!!

آره دوست عزیز برابرن منم از این به بعد بجای چشمام نظر سنجی Lens ملاک قرار میدم ، خوش باشید.
I don't give a damn about what you think
farewell

آخرین ویرایش:
یعنی جداً اینکه هر دو نسخه aa ندارن و کنتراست اون یکی کمتره یا بیشتر اینقدر برای شما غیر قابل تحمله؟ والا چی بگم ولی آره از نگاه یه x360 فنبوی کلا تمامی بازیهای مالتی پلتفرم فقط و فقط نسخه های 360 ـش بهتره .
تفاوت رو فقط شما احساس میکنی نه اون 790 نفر(الان شدن 41 درصد) که تو نظر سنجی LOT گفتن هر دو نسخه برابرن!!
آره دوست عزیز برابرن منم از این به بعد بجای چشمام نظر سنجی Lens ملاک قرار میدم ، خوش باشید.

AA که جفتشون ندارن اصلا و در یک سطح هستند ... اما تکسچرهای دور برای 360 وضوح بیشتری دارند ، Texture های نزدیک برابرند ... کنتراست هم که اصلا چیز خاصی نیست ... بیشترین تفاوت توی Texture Loading ه ، 360 خیلی خیلی کم Texture Loading داره ولی PS3 بعضی جاها تقریبا با هر چرخش دوربین این مشکل رو میبینید ( البته اینجا هم خیلی حاد نیست قضیه ولی از 360 خیلی بیشتره ) ... مورد بعدی هم Screen Tearing هست که 360 اصلا نداره PS3 یه ذره بعضی جاها داره .

والا بهترین گرافیک بهترین گرافیک که میکردید اینه.الایزینگ داره بیداد میکنه تو جفتشون.الان یه چیزی میگم دوستان کنثولی باز شربت شهادت مینوشن و میپرن وسط ولی اگر بهترین گرافیکتون اینه وای به حال بقیه.بدنه ماشین که کلا فکر کنم یه Polygon بیشتر نباشه:d
ولی تو عکس ها که یه افتضاح بیشتر نیستن:d به قول دوستمون باید میگفتیم کدوم افتضاح تره! انشاالله نسخه PC هم میاد مقایسه میکنیم
میترسم اونوقت هم جریانی مثل جریان کرایسیس پیش بیاد که دوستان میگفتن کنثول بهتر از PC ه

والا بهترین گرافیک بهترین گرافیک که میکردید اینه.الایزینگ داره بیداد میکنه تو جفتشون.الان یه چیزی میگم دوستان کنثولی باز شربت شهادت مینوشن و میپرن وسط ولی اگر بهترین گرافیکتون اینه وای به حال بقیه.بدنه ماشین که کلا فکر کنم یه Polygon بیشتر نباشه:d
ولی تو عکس ها که یه افتضاح بیشتر نیستن:d به قول دوستمون باید میگفتیم کدوم افتضاح تره! انشاالله نسخه PC هم میاد مقایسه میکنیم
میترسم اونوقت هم جریانی مثل جریان کرایسیس پیش بیاد که دوستان میگفتن کنثول بهتر از PC ه

من ماندم که چجوری این گرافیک از IGNنمره 10 گرفته؟؟؟ :|
اون ماشین که خودش یک فاجعه هست برای بازی سال2011!

من ماندم که چجوری این گرافیک از IGNنمره 10 گرفته؟؟؟ :|
اون ماشین که خودش یک فاجعه هست برای بازی سال2011!
چشم بصیرت داشته کسی که بازی نقد کرده و امتیاز داده!

هر دو بازی از نظر AA تعطیل هستن ولی نسخه PS3 خیلی بدتره کاملا تو ذوق میزنه اشتباه محضه به نظر من آدم این باری رو کنسول بره:d

جفتش در حد سوپر ماریو هست اما xbox شبیه Super mario galaxy 2 هست و PS3 شبیه نسخه ی اول ! :d
خداییش تو این عکسا که من بیستمین گرافیک کنسولی رو هم نمیبینم چه برسه به بهترین ... /:)

AA که جفتشون ندارن اصلا و در یک سطح هستند ... اما تکسچرهای دور برای 360 وضوح بیشتری دارند ، Texture های نزدیک برابرند ... کنتراست هم که اصلا چیز خاصی نیست ... بیشترین تفاوت توی Texture Loading ه ، 360 خیلی خیلی کم Texture Loading داره ولی PS3 بعضی جاها تقریبا با هر چرخش دوربین این مشکل رو میبینید ( البته اینجا هم خیلی حاد نیست قضیه ولی از 360 خیلی بیشتره ) ... مورد بعدی هم Screen Tearing هست که 360 اصلا نداره PS3 یه ذره بعضی جاها داره .
نیما تو این عکس هایی که lens گذاشته تنها تفاوت وضوح تکچسر هاست (تو عکس آخری که قابلیت زوم داره این مورد مشخصه ).

ولی تو اون عکس هایی که فرهاد گذاشته ،شکستگی و دندونه ها خیلی تو ذوق میزنه !

چشم بصیرت داشته کسی که بازی نقد کرده و امتیاز داده!

هر دو بازی از نظر AA تعطیل هستن ولی نسخه PS3 خیلی بدتره کاملا تو ذوق میزنه اشتباه محضه به نظر من آدم این باری رو کنسول بره:d

ببخشید دوست عزیز من نمیدونم اتتظارات شما از این نسل چقدر هست ؟؟؟ واقعا تفاوت فکر میکنید تا نسخه pc چقدر هست ؟؟؟ هر چند من قبول دارم که نسبت به تعاریفی که از این بازی شده بود در اون حد ظاهر نشد اما دیگه این همه تو سر بازی زدن نداره !!!! باور کنید !!!!! به هر حال ریج هم یک بازی مثل تمام بازیها !دوستان اگر عکسهای مربوط به نسخه pc رو هم میزاشتن خیلی بهتر میشد !
یکی بگه بازی کی میاد لینک شده نشده داستان چیه ؟؟؟

تو این عکس ها تکسچرها در نسخه 360 و نور پردازی در ps3 بهتره.
به عنوان یک بازی ow و همچنین 60 فریم این گرافیک خوب بنظر میرسه.
ولی در برابر سردمداران گرفیک کنسولی k3 و c2 زیاد جالب بنظر نمیرسه. . .

ببخشید دوست عزیز من نمیدونم اتتظارات شما از این نسل چقدر هست ؟؟؟ واقعا تفاوت فکر میکنید تا نسخه pc چقدر هست ؟؟؟ هر چند من قبول دارم که نسبت به تعاریفی که از این بازی شده بود در اون حد ظاهر نشد اما دیگه این همه تو سر بازی زدن نداره !!!! باور کنید !!!!! به هر حال ریج هم یک بازی مثل تمام بازیها !دوستان اگر عکسهای مربوط به نسخه pc رو هم میزاشتن خیلی بهتر میشد !
یکی بگه بازی کی میاد لینک شده نشده داستان چیه ؟؟؟
عزیز پیاده شو با هم بریم کی تو سر بازی زد؟ چرا یه سری از دوستان میخوان چشمشون رو واقعیت ها ببندن با این اسکرین های که تو این تاپیک گذاشته شده انتظار تعریف تمجید هم دارید؟ واقعا داغونه رو کنسول ها رو PC حداقل اختلاف Resolution و AA هست که خودش خیلیه! چرا به خودتون نارنجک میبندید میپرید تو تاپیک ها؟ مد جدیده انگار!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or