مقایسه گرافیکی RAGE ما بین دو کنسول 360 و PS3

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک از نظر گرافیکی بهتر میباشد ؟

• PS3

رای‌ها: 40 28.6%
  • 360

رای‌ها: 76 54.3%
  • فرقی ندارد

رای‌ها: 24 17.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    140
تصاویر خیلی مشکوکه :d در اکثر بازی های مولتی پلتفرم AA و کنتراست و شارپ بودن تو X360 بهتر بوده !(کسی عکسارو دستکاری کرده:d)

خوب خوراک من مقایسه ی کنسولی:d
با توجه به عکسها و بقیه ی موارد(فیلم نقد ...)
کنتراست و شارپ بودن PS3 کاملا واضخه و حتی تکسچر ها تو PS3 جالبترن(بخاطر کنتراسته)
و اما AA یه مشکلی که همیشه بوده و کاریش نمی شه کرد و X360 هم مدیون اون چیپ گرافیکی که به اتو بازی رو با هر رزولوشنی UPSCALE می کنه به 1080p .
و دیر لود شدن تکسچر ها می تونه بخاطر نصب شدن کامل بازی روی هارد 360 باشه.
کلا PS3 جالب تره.(برای من):d
------------------------------
جالبه همه AA پلی3 رو می بینن اما کنتراست خوب PS3 نه!

آخرین ویرایش:
والا این چیزی که من میبینم البته از روی این تصاویر چون بازی که هنوز به دستمون نرسیده ولی خوب با توجه به تصاویر کیفیت نسخه ی ps3 بهتره

تو ps3 به طور وحشتناکی رزولوشن پایینه اصلا فکر نمی کردم کارمک با این همه دبدبه و کبکبه نتونه انجبنشو با PS3 مچ کننه باز هم میگم لذت این بازی فقط رو PC به حد الا میرسه و کارمک از کنسول باید بکشه بیرون (چرا نمرات PS3 از XBOX بالاتر شد؟؟؟؟؟؟؟)

دوستان هر جفت عکسا یکیه هیچ کدوم AA نداره فقط تو عکس به ظاهر ps3 کنتراست رو بردن بالا لبه ها بیشتر دیده میشه و تو ذوق میزنه همین

تو ps3 به طور وحشتناکی رزولوشن پایینه اصلا فکر نمی کردم کارمک با این همه دبدبه و کبکبه نتونه انجبنشو با PS3 مچ کننه باز هم میگم لذت این بازی فقط رو PC به حد الا میرسه و کارمک از کنسول باید بکشه بیرون (چرا نمرات PS3 از XBOX بالاتر شد؟؟؟؟؟؟؟)
رزولوشن بازی هیچ ربطی به آقای کارمک نداره. این GPU که تو X360 هست بهترش می کنه .(در واقع رزولوشن اصلی روی PS3 هست)
دوستان هر جفت عکسا یکیه هیچ کدوم AA نداره فقط تو عکس به ظاهر ps3 کنتراست رو بردن بالا لبه ها بیشتر دیده میشه و تو ذوق میزنه همین
نه جانه من یذره دقت کن تعداد ضلع های گوشه های تصاویر مال PS3 کمتره X360 هست.

تو اين تصاوير مشخص تو بعضي لوكيشن ها رزولوشن PS3 اومده پايين. قبلا هم كفته بودن رزولوشن بازي بصورت دايناميك براي ثبات فريم مياد پايين.
دوتاشون هم AA ندارند

رزولوشن بازی هیچ ربطی به آقای کارمک نداره. این GPU که تو X360 هست بهترش می کنه .(در واقع رزولوشن اصلی روی PS3 هست)

نه جانه من یذره دقت کن تعداد ضلع های گوشه های تصاویر مال PS3 کمتره X360 هست.

اگه قرار به UPSCALE باشه UPSCALE = تار شدن و ماتی در صورتی که اینجا بر عکسه!!!!

---------- نوشته در 07:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:38 PM ارسال شده بود ----------

یه چیز عجب تو عکسهای PS3 وجود هاشورهای محو تو عکسهاست به این شکل <<<< ؟!!!!!!!

به نظر من توی دو نسخه نبود aa توی ذوق میزنه البته توی تریلرها معلوم نبود ولی اینجا خیلی تو چشم میزنه انگار رزلوشن روی 480p هستش ولی در کل نسخه 360 بهتر میزنه

هر دو نسخه اصلا aa ندارن خیلی توی ذوق میزنه! فقط نسخه PS3 شارپ تره و کنتراستش بالاتره که با تنظیمات tv میشه این تفاوت رو هم برای نسخه 360 رفع کرد .
به نظر من که تفاوتی ندارن .

یعنی در مورد نسخه ps3 واژه ایی جز افتضاح بنظرم نمی رسه !!! تو یکی از عکس ها به قدری دندون و شکستگی تو ذوق میزنه که انگار تصویر رو برفکی کردن !!!
همه جا باید ماهیت خودتون رو نشون بدید؟
اگر هر کدوم از نسخه ها از اون یکی برتر یا بدتر باشه حداقل توی این عکسها که جز مشکل aa برای هر دو نسخه چیز مهمی به چشم نمیاد .

توی نظر سنجی lens of truth هم 40 درصد که اکثریت هم هست به تفاوت نداشتن هر دو نسخه رای دادن .
http://www.lensoftruth.com/head2head-rage-screenshot-comparison/2/

آخرین ویرایش:
هر دو نسخه اصلا aa ندارن خیلی توی ذوق میزنه! فقط نسخه PS3 شارپ تره و کنتراستش بالاتره که با تنظیمات tv میشه این تفاوت رو هم برای نسخه 360 رفع کرد .
به نظر من که تفاوتی ندارن .

همه جا باید ماهیت خودتون رو نشون بدید؟
اگر هر کدوم از نسخه ها از اون یکی برتر یا بدتر باشه حداقل توی این عکسها که جز مشکل aa برای هر دو نسخه چیز مهمی به چشم نمیاد .

توی نظر سنجی lens of truth هم 40 درصد که اکثریت هم هست به تفاوت نداشتن هر دو نسخه رای دادن .
http://www.lensoftruth.com/head2head-rage-screenshot-comparison/2/
شما یاد بگیر اول خودت رو به سطحی برسونی(البته اگه فن بودن کورکورانه اجازه بده ) که کوچکترین مسائل رو که تو نگاه اول هم قابل تشخیص و تبعیض هست رو حاشا نکنی بعد بیا به ماهیت دیگران گیره بده ok ؟ اگه تفاوت نمی بینی دیگه مشکل من نیست !!

حالا میدونید چیش جالبه، حتی تو عکس های lens هم( که تو مقایسه منصفانه زبان زن خاص عامِ LOL) ؛ باز برتری نسخه 360 واضح ـه .....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or