مقایسه گرافیکی RAGE ما بین دو کنسول 360 و PS3

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک از نظر گرافیکی بهتر میباشد ؟

• PS3

رای‌ها: 40 28.6%
  • 360

رای‌ها: 76 54.3%
  • فرقی ندارد

رای‌ها: 24 17.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    140

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
خوب سایت nowgamer به مقایسه گرافیکی بازی RAGE مابین دوکنسول 360 , PS3 پداخته که در زیر مشاهده میکنید .

[TABLE="class: boxTableforms"]
[TR]
[TD="class: heading, colspan: 2"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

یعنی در مورد نسخه ps3 واژه ایی جز افتضاح بنظرم نمی رسه !!! تو یکی از عکس ها به قدری دندون و شکستگی تو ذوق میزنه که انگار تصویر رو برفکی کردن !!!
55360004832415432538.jpg

لامصب حیف شد :( کارمک ـم نتونست با یه انجین MP قدرت واقعی اژدها نمایش بده !!!

رنگ و کنتراست ps3 بهتره، اما تو ps3 اکثر تکسچر ها دندونه داره از همه بدتر آبجکتها دیرتر لود میشن نسبت به x360 ، شده یه چیز تو مایه های COD : BO. با توجه با راحت بودن جان کارمک با PC و شباهت بیش از حد کد های X360 به pc . الان برتریت X360 خیلی طبیعی ـست.

یعنی در مورد نسخه ps3 واژه ایی جز افتضاح بنظرم نمی رسه !!! تو یکی از عکس ها به قدری دندون و شکستگی تو ذوق میزنه که انگار تصویر رو برفکی کردن !!!
55360004832415432538.jpg

لامصب کارمک ـم نتونست با یه انجین MP قدرت واقعی اژدها نمایش بده !!!
دقیقا!

واضحه که نسخه XBOX 360 قابل تحمل تره. ورژن PS3 هیچ بویی از Anti-Alias نبرده و یه تیکه هایی از تصویر من رو یاد بازی های قدیمی کامپیوتر که با رزولوشن 320 در 240 اجرا می کردیم می اندازه! :blink:

بابا کجا وحشتناک معلومه 360 بهتره ؟! اتفاقا به نظر من تو تصاویر نسخه ps3 شارپتر وکنتراست بهتری داره باعث شده جزئیات بیشتر نشون داده بشه .
حالا بعی صحنه ها را میبینید تکچرش کمه به خاطر دیر لود شدنه تکسچرها هست پس با یه عکس قضاوت نمیشه کرد بقیه عکسها چی ؟!
در کل من به این تصاویر اعتقادی ندارم چون چندتا سایت دیده بودم دقیقا این قضیه را برعکس نشون میاد یعنی 360 شارپ تر بود . صبر کنید df مقایسه کنه .

آخرین ویرایش:
بنده به عنوان یه بی طرف تنها تفاوت رو تو AA میبینم تو نسخه PS3 چیزی به اسم AA انگار اصلا وجود نداره بیش از اندازه ضایع هست:d

اینکه فقط کنتراست بالاتره! خیلی راحت میتونید کنتراست TV یا Monitor تون رو دستی ببرید بالا ! البته فکر کنم کسی که این مقایسه رو گذاشته همین کارو کرده.

البته اگه بیشتر دقت کنید AA نسخه 360 هم بهتره.

لامصب حیف شد :( کارمک ـم نتونست با یه انجین MP قدرت واقعی اژدها نمایش بده !!!
=))
متاسفانه رو نسخه ps3 چیزی به نام aa وجود نداره
لابد انتظارم دارن نسخه ps3 فروش عالی هم داشنه باشه)x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or