من پستم را درست کردمps3 بهتره. اونم برای خالی نبودن عریضه کم داده که صدای این طرفی ها درنیاد:d
IGN هم درست داده
من پستم را درست کردمps3 بهتره. اونم برای خالی نبودن عریضه کم داده که صدای این طرفی ها درنیاد:d
این نظر شخصی من است ! ولی گفتم که تو PS3 بازی چندین برابر بهتر از 360 است !این جزئیات که میگی میشه پرسم کجاشه؟! عکس بذار و نشون بده اگه امکانش هست.
نظر شخصی شما چیه آخه؟ بگید ما هم بفهمیم.این نظر شخصی من است ! ولی گفتم که تو PS3 بازی چندین برابر بهتر از 360 است !
شما تا وقتی تو عالم خودتی نبایدم منظور منو بفهمی این همه صغری ((صغرا)) کبری کردم که مقایسه کردن کاریست بس مزخرف باز میاد میگهاصلا فهمیدی چی گفتی؟
وقتی یه چیزی مشخصه چرا یه عده باید الکی رای دیگه ای بدن؟ بد نیست بعضی وقتا چشمامون رو باز کنیم شاید حقیقت اون چیزی نیست که بهش اعتقاد داریم!
شما به اون ماشینه یا قسمتهای زیر پل دقت کنی میبینی خیلی از بافتها رو اصلا 360 نداره!
واسه اونایی که از روی تعصب میگن ps3 بهتر متاسفم
اونایی که به 360 رای دادن مشکلشون دقیقا همون مشکله کسایی هست که تو این همه بازیه مولتی پلتفرمی که 360 بهتر بود باز به PS3 رای دادنps3 تو drew distance خیلی بهتره نورپردازیه بهتری داره+ بافتهای بهتر!
کلا خیلی بهتر از 360 بود حداقل تو این بازی!
اون 3 نفری که به 360 رای دادن یا اینقدر بچن که عشق 360 کورشون کرده یا کلا عکسارو ندیدن
فک کنم منظور ایشون کسانی هستند که به هیچ چیز نگاه نکردن و کلا همینجوری از روی تعصب میگن PS3 بهتره!!!تعصب ...؟ تصاویر گویای همه چیز هست ...
اتفاقا در این مورد تفاوت محسوسه . همونطوری که دوستان در پستهاشون هم اشاره کردند Draw Distance و جزئیات و بافت ها در نسخه PS3 واضحه که بهتره . کما اینکه IGN هم به گرافیک نسخه PS3 امتیاز 8.0 و به گرافیک نسخه 360 امتیاز 7.5 داده که مزید بر علته!ولی به نظر من فرق اونچنان زیادی نداشت که مثلا من بگم عجب غلطی کردم X360 خریدم کاش PS3 میخریدم و...:d
خوشم میاد هیچکس پست منو نخونده !در عکس هایی که تو این لینک هست در اکثر جاها نسخه ی ps3 گرافیک بهتری داره اما تو این لینکی که من قبلش دیدم بودم برعکسه ! :
http://reflexorbit.com/2011/05/16/worlds-first-la-noire-ps3-vs-xbox-360-screenshot-comparison/