مقایسه گرافیکی L.A. Noire بین PS3 VS X360

کدام نسخه بهتر است..؟

• XBOX 360

رای‌ها: 77 27.0%
  • PS3

رای‌ها: 178 62.5%
  • مساوی

رای‌ها: 30 10.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    285
این نظر شخصی من است ! ولی گفتم که تو PS3 بازی چندین برابر بهتر از 360 است !
نظر شخصی شما چیه آخه؟ بگید ما هم بفهمیم.

مثل این میمونه که بگم نظر شخصی من این هست که پیکان از بوگاتی بهتره. میگن دلیلت چیه باید دلیل بیارم دیگه. نظر شخصی باید منطقی باشه نه که همینجوری بگیم این جزئیاتش بیشتره. ما که چیزی نمی بینیم. شما نشون بدید ما هم توجه بشیم.

منتظر جزئیات هستم.

اگر توجه کنید جزئیات و Draw Distance و کیفیت بافت ها کاملا در PS3 بهتر است.این اولین بازی مولتی هست که من می بینم روی PS3 بهتر از 360 بوده.دلیل آن هم به خاطر لید پلتفرم بودن PS3 باید باشه.

اصلا فهمیدی چی گفتی؟
وقتی یه چیزی مشخصه چرا یه عده باید الکی رای دیگه ای بدن؟ بد نیست بعضی وقتا چشمامون رو باز کنیم شاید حقیقت اون چیزی نیست که بهش اعتقاد داریم!
شما تا وقتی تو عالم خودتی نبایدم منظور منو بفهمی این همه صغری ((صغرا)) کبری کردم که مقایسه کردن کاریست بس مزخرف باز میاد میگه
شما به اون ماشینه یا قسمتهای زیر پل دقت کنی میبینی خیلی از بافتها رو اصلا 360 نداره!

آخرین ویرایش:
تابلو PS3 بهتره

ps3 تو drew distance خیلی بهتره نورپردازیه بهتری داره+ بافتهای بهتر!
کلا خیلی بهتر از 360 بود حداقل تو این بازی!
اون 3 نفری که به 360 رای دادن یا اینقدر بچن که عشق 360 کورشون کرده یا کلا عکسارو ندیدن:دی
اونایی که به 360 رای دادن مشکلشون دقیقا همون مشکله کسایی هست که تو این همه بازیه مولتی پلتفرمی که 360 بهتر بود باز به PS3 رای دادن

تعصب ...؟ تصاویر گویای همه چیز هست ...
فک کنم منظور ایشون کسانی هستند که به هیچ چیز نگاه نکردن و کلا همینجوری از روی تعصب میگن PS3 بهتره!!!
ولی به نظر من فرق اونچنان زیادی نداشت که مثلا من بگم عجب غلطی کردم X360 خریدم کاش PS3 میخریدم و...:d

ولی به نظر من فرق اونچنان زیادی نداشت که مثلا من بگم عجب غلطی کردم X360 خریدم کاش PS3 میخریدم و...:d
اتفاقا در این مورد تفاوت محسوسه . همونطوری که دوستان در پستهاشون هم اشاره کردند Draw Distance و جزئیات و بافت ها در نسخه PS3 واضحه که بهتره . کما اینکه IGN هم به گرافیک نسخه PS3 امتیاز 8.0 و به گرافیک نسخه 360 امتیاز 7.5 داده که مزید بر علته!

برتری در نسخه PS3 که کاملاً محسوسه و نیاز به بحث نداره. به جز موارد اندک که نورپردازی XBOX بهتر بوده. کلاً تو بازی هایی که حجم زیاده و مجبورن فشرده تر کنند روی XBOX یه مقدار افت می کنه مثل Fnal Fantasy. اگر هر دو روی مدیای یکسان بودند اون موقع شاید Xbox بهتر بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or