مقایسه تصویری GTA V با GTA San Andreas

این جی تی آی Vهمه ی چیزاش تکراریه و هیچ ایده ی نو یی روش صرف نشده.
همین ایده استفاده از سه شخصیت یا به قول معروف سه تا پروتاگونیست در بازی
انقلابیـه در صنعت گیـم
کل این نسل یه طرف و همین ایده یه طرف !
باقی قضایا هم بماند :d
Grand Theft Auto 5
is going to redefine
what an open-world game is and will be

آخرین ویرایش:
آقا هیچی سن اندریاس نمیشد بحثم تمام کنید.:d
اصلا سن اندریاس انقلاب بزرگی بود تو دنیای گیم.اصلا ایده خرید لباس سن اندریاس جز ناب ترین ایده های دنیای گیم بود:d
شما حساب کنید بازیش چی بود که هنوز هم که هنوزه داره با غول های بازی این نسل مقایسه میشه پس از گذشت 10 سال...
این جی تی آی Vهمه ی چیزاش تکراریه و هیچ ایده ی نو یی روش صرف نشده.

باشد خداوند شما را رستگار کند :d

همین ایده استفاده از سه شخصیت یا به قول معروف سه تا پروتاگونیست در بازی
انقلابیـه در صنعت گیـم
کل این نسل یه طرف و همین ایده یه طرف !
باقی قضایا هم بماند :d
Grand Theft Auto 5
is going to redefine
what an open-world game is and will be
ایده ی چند شخصیتی که رو بازی شورش در شهر سگا هم داشت:dیادت رفته؟
نه خداییش یادت رفته:dیا اینکه ازین دهه هشتادی ها هستی و سنت به اونا قد نمیده؟:-":d

- - -ویرایش - - -

سواستیکا همین الآن متوجه یه نکته شدم که به این تاپیک ربطی نداره اما خداییش تو چیجوری تونستی این همه پست تو این مدت کم بذاری؟:-/چه قدر حرف میزنی تو آخه:d

من خارجکی بلد نیستم.:d جمله اول واضح تر بگو ببینم چی میگی:">:d

- - -ویرایش - - -

جونم سواستیکا :bighug:حمایت میکند از راکستار با جان ودل :x
----------------------
GTA V best game ever
مگه زبونم لال زبونم لالgta:saواسه شرکتubisoftیا یه شرکت غریبه هست که من دارم ازش حمایت می کنم.:d اونم واسه راک استاره دیگه.

قیاس مع‌الفارق
یا مقایسه نادرست
یا مغالطه تمثیل
از طریق اهمال در شرایط استدلال استقرایی پدید می‌آید
که موضوع آن سرایت حکم یک امر به امر دیگر باشد
بدون آن که شباهت کاملی میان آن‌ها وجود داشته باشد
ویکیپدیا :d

یادش بخیر وقت gta:san اومد تو گیم نت همه میگفتن اوف نگاری انسان رو کپی کردی داخل مانیتور منم اون موقع اینطوری شده بودم:o خلاصه یه 7 باری تمومش کردیم چون واقعا بازی قدرتمندی بود.خب اگه پتانسیل های gta:san در gta:v وجود داشته باشه اونم با امکاناتی جدید و گرافیکی واقعی+نقشه ای بزرگتر دیگه یه شاهکار تمام عیاره!!!انشالله یه 5 سالی سرگرممون کنه...:d

آخرین ویرایش:
قیاس مع‌الفارق
یا مقایسه نادرست
یا مغالطه تمثیل
از طریق اهمال در شرایط استدلال استقرایی پدید می‌آید
که موضوع آن سرایت حکم یک امر به امر دیگر باشد
بدون آن که شباهت کاملی میان آن‌ها وجود داشته باشد
ویکیپدیا :d

ترسیدم! فک کردم خودت منظق خوندی!:)):دی

هر چی میره جلو گرافیکشون بهتر میشه عوضش هر چی داره رو از بازی میگیرن /:)
مثلا تو GTA SAN کلی کار میتونستی انجام بدی خیلی نامحدود بود اما این سری اخراش مثل بازی های درایور فقط رانندگی و اسلحه داره دیگه هیچ کاری نمیشه کرد :|

به نظرم سن آندرس بهتر بود از iv حداقل!
یکی این iv شهر مردگان بود تمامش افسرده کننده بود تم بازی که همش تاریک بود اون شخصیت اصلیش هم که غمگین !نور تو بازی کم بود کلا!شخصیت اصلی هم دوست و رفیق درست حسابی نداشت و نمیشد دیوونه بازی های سن آدرس رو توش انجام داد!
یه پارک درست حسابی بزارن توش!گیم پلی بازی هم تند کنن خوبه!(پروتوتایپ 1 رو بازی کرده باشین پارک هاش خیلی قشنگن!)
یکم ماشین های آمریکایی هم بگزارن توش باهاشون تکچرخ(دوچرخ!!!) بزنیم یه قطار هم بگزارن توش!بشه نقش پلیس رو هم تو بازی انجام داد دیگه نور علی نوره!

به نظرم سن آندرس بهتر بود از iv حداقل!
یکی این iv شهر مردگان بود تمامش افسرده کننده بود تم بازی که همش تاریک بود اون شخصیت اصلیش هم که غمگین !نور تو بازی کم بود کلا!شخصیت اصلی هم دوست و رفیق درست حسابی نداشت و نمیشد دیوونه بازی های سن آدرس رو توش انجام داد!
یه پارک درست حسابی بزارن توش!گیم پلی بازی هم تند کنن خوبه!(پروتوتایپ 1 رو بازی کرده باشین پارک هاش خیلی قشنگن!)
یکم ماشین های آمریکایی هم بگزارن توش باهاشون تکچرخ(دوچرخ!!!) بزنیم یه قطار هم بگزارن توش!بشه نقش پلیس رو هم تو بازی انجام داد دیگه نور علی نوره!
من خودم سن‌اندرس رو ساعت ها بازی میکردم بدون اینکه خستگی حس کنم. اما پای IV بیشتر از یک ساعت و نیم دووم نمیارم :(

اره سن اندرس خیلی به ادم حال و دوست داشتی که هی بازی کنیم تا خسته شیم #:-s(البته من از پا در میومدم :دی)
ولی gta v خیلی خوبه و گرافیک بسیار بالایی داره :bighug:
من از همه ی gta ها خوشم میاد :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or