مقایسه تصویری GTA V با GTA San Andreas

gta v در نوع خودش میشه خدای بازی های open world... میگید نه ببینید کی گفتم :دی
وقتی نقشه بازی ۳ برابر red dead هست دیگه تا تهش رو برید !
مقایسه این بازی با نسخه san andres کار عاقلانه ای نیست . گرافیک بهتر . مپ بزرگتر . ماشین های بیشتر . مراحل متفاوت تر . شخصیت های چندگانه . آزادی بدون کنترل تر و کلی قابلیت دیگه داره به وضوح اعلام میکنه منتظر بزرگترین شوک در تاریخ بازی های gta باشید ! شوکی که تا هفته ها و حتی ماه ها بازار رو در دست خودش میگیره و حتی رو دست فروش و تاثیر نسخه san andres میزنه. تا ۲ ماه دیگه نمیدونم چی بازی کنم که فکرم اینقدر درگیر این بازی نباشه... تو بیوشاک هم یه جاهایی یاد جی تی آی میافتادم به خدا :(

بله بین بازی های اوپن ورد اگه فقط نقشه یه بزرگ رو در نظر بگیریم فقط اساسینز کرید بلک فلگ اما اگه دنبال هاشیه ها باشیم اول جی تی ای وی بعد اساسین کرید 4

تو فکرشو بکن یه شهر بزرگ تره یا کل دریایه کاراییب ها؟؟؟

- - -ویرایش - - -

gta v در نوع خودش میشه خدای بازی های open world... میگید نه ببینید کی گفتم :دی
وقتی نقشه بازی ۳ برابر red dead هست دیگه تا تهش رو برید !
مقایسه این بازی با نسخه san andres کار عاقلانه ای نیست . گرافیک بهتر . مپ بزرگتر . ماشین های بیشتر . مراحل متفاوت تر . شخصیت های چندگانه . آزادی بدون کنترل تر و کلی قابلیت دیگه داره به وضوح اعلام میکنه منتظر بزرگترین شوک در تاریخ بازی های gta باشید ! شوکی که تا هفته ها و حتی ماه ها بازار رو در دست خودش میگیره و حتی رو دست فروش و تاثیر نسخه san andres میزنه. تا ۲ ماه دیگه نمیدونم چی بازی کنم که فکرم اینقدر درگیر این بازی نباشه... تو بیوشاک هم یه جاهایی یاد جی تی آی میافتادم به خدا :(

بله بین بازی های اوپن ورد اگه فقط نقشه یه بزرگ رو در نظر بگیریم فقط اساسینز کرید بلک فلگ اما اگه دنبال هاشیه ها باشیم اول جی تی ای وی بعد اساسین کرید 4

- - -ویرایش - - -

داداش ما دریا رو حساب نمیکنیم که منظور خشکی هست... :d
اساسین خدایی از توپ ترین بازی ها هست اما نمیدونم چرا هیچ وقت با اوپن ورلدش حال نکردم ! تو خیلی از بازی ها همینطوری هست نه فقط اساسین که اصلا حوصله گشت و گذار رو ندارم ولی وقتی پای جی تی میاد وسط . اوج هنرنمایی یک بازی رو شاهد هستیم !
تازه جالب اینکه کل نقشه جی تی از همون اول آزاد و قابل دسترسی هست بر خلاف نسخه های اسیسین که نقشه ها از همون اول در دسترس نیستند و خیلی ها در طول بازی و یا بعد از اتمام بازی آنلاک میشند ...

ولی عکسا رو که نگاه میکنم واقعا تفاوت کیفیت بازی ها منو به حیرت در میاره، خیلی تغییرات داره، خیلی زیاد...! نمیدونم چجوری وصفش کنم اصلا، وقتی San Andreas رو تو اون زمان فکر میکنم با V تو این زمان، واقعا میبینم که هم San Andreas تو اون زمان حرفی باقی نذاشته بوده و هم احتمال 99% V تو این زمان، حرفی برای گفتن باقی نمیذاره(2 ساعت فک کردم رو جمله بندیام!:|):دی
احتمال اینکه واسه PC بیاد هست؟ تایید شد، نشد؟ چی شد؟:دی

ولی عکسا رو که نگاه میکنم واقعا تفاوت کیفیت بازی ها منو به حیرت در میاره، خیلی تغییرات داره، خیلی زیاد...! نمیدونم چجوری وصفش کنم اصلا، وقتی San Andreas رو تو اون زمان فکر میکنم با V تو این زمان، واقعا میبینم که هم San Andreas تو اون زمان حرفی باقی نذاشته بوده و هم احتمال 99% V تو این زمان، حرفی برای گفتن باقی نمیذاره(2 ساعت فک کردم رو جمله بندیام!:|):دی
احتمال اینکه واسه PC بیاد هست؟ تایید شد، نشد؟ چی شد؟:دی
صد در صد واسه پی سی میاد... شرط میبندم سر این قضیه :d
البته ممکنه ۵ تا ۸ ماه بعد از عرضه رسمی واسه پی سی منتشر بشه که فن های پی سی باید تا اون موقع یا صبر کنند و یا برن کنسول بخرن :دی

چقدر شما بامزه ای دوست عزیز:دی مگه قرار بر حسب کشور ما زمان انتشارش تنظیم بشه؟:دی
GTA San Andreas خیلی خاطره انگیز بود، میگن V هم داره به همون سبک و شکل نزدیک میشه، اگه بشه چی میشه...;;)
البته تو دعواتون دخالت نمیکنم ولی تو آمریکا و اروپا هم فصل مدارس و دانشگاهها اکثرا مثل ایران هستش و برای همین فیلمها و بازیها و آلبومهای موسیقی (کلا اینترتیمنتها) تو تابستون بیشتر عرضه میشوند و کریسمس هم یه سری عرضه هستش.
موفق باشید...دوست باشید...

صد در صد واسه پی سی میاد... شرط میبندم سر این قضیه :d
البته ممکنه ۵ تا ۸ ماه بعد از عرضه رسمی واسه پی سی منتشر بشه که فن های پی سی باید تا اون موقع یا صبر کنند و یا برن کنسول بخرن :دی

والا تا اینجاش که اومده منتها با هزار تا سلام و صلوات!:دی
بدبختیمون همینه دیگه!:دی میره 7،8 10 ما دیگه!:دی کلا یادمون میره داستان چی بود اصلا!:)):دی

البته تو دعواتون دخالت نمیکنم ولی تو آمریکا و اروپا هم فصل مدارس و دانشگاهها اکثرا مثل ایران هستش و برای همین فیلمها و بازیها و آلبومهای موسیقی (کلا اینترتیمنتها) تو تابستون بیشتر عرضه میشوند و کریسمس هم یه سری عرضه هستش.
موفق باشید...دوست باشید...
اولا ما دعوا نمی کنیم:دی داریم بحث میکنیم:دی اونم بحثی جذاب!
ثانیا، والا ما هر چی که تو خاطرمون درباره ی زمان انتشار بازی هاس آخرای ماه مهر و طرفای آبان هست، یا همون طرفای کریسمس، تو این زمانا زیاد تاریخ عرضه ندیده بودم، مگه اینکه کم دیدم و خبر ندارم:دی... حالا اینجا زیاد جای بحث درباره اینجور حواشی نیس:دی بیشتر بحث سر بازی GTA V با San Andreas هست تا اسسینو غیره:دی
کلا تاپیک خوبی بود، واقعا عکسا رو که دیدیم هم تجدید خاطراتی شد و هم بسیار لذت بردیم:دی
ثالثا، ما دوستیم دوست عزیز:دی اگه دوس نبودیم که یدونه از این شکلکا(:دی) نمیذاشتم که، البته میخواستمم بیام بگم که یه وخ خدایی نکرده برداشت اشتباه نکن و فک نکن میخوام مسخره کنم:دی ولی خوب ظاهرا دیر شد:دی

آخرین ویرایش:
والا تا اینجاش که اومده منتها با هزار تا سلام و صلوات!:دی
بدبختیمون همینه دیگه!:دی میره 7،8 10 ما دیگه!:دی کلا یادمون میره داستان چی بود اصلا!:)):دی

اولا ما دعوا نمی کنیم:دی داریم بحث میکنیم:دی اونم بحثی جذاب!
ثانیا، والا ما هر چی که تو خاطرمون درباره ی زمان انتشار بازی هاس آخرای ماه مهر و طرفای آبان هست، یا همون طرفای کریسمس، تو این زمانا زیاد تاریخ عرضه ندیده بودم، مگه اینکه کم دیدم و خبر ندارم:دی... حالا اینجا زیاد جای بحث درباره اینجور حواشی نیس:دی بیشتر بحث سر بازی GTA V با San Andreas هست تا اسسینو غیره:دی
کلا تاپیک خوبی بود، واقعا عکسا رو که دیدیم هم تجدید خاطراتی شد و هم بسیار لذت بردیم:دی
ثالثا، ما دوستیم دوست عزیز:دی اگه دوس نبودیم که یدونه از این شکلکا(:دی) نمیذاشتم که، البته میخواستمم بیام بگم که یه وخ خدایی نکرده برداشت اشتباه نکن و فک نکن میخوام مسخره کنم:دی ولی خوب ظاهرا دیر شد:دی

من ایکس باکس دارم ولی PC یه چیز دیگس.
ما فنهای PC باید متحدتر باشیم.دوست من.:d
دعا کنیم GTA V هم برای PC بیاد چون با آنالوگ که بازی میکنم انگار دارن منو دار میزنن ، در این سطح خراب کامپیوترم ، کلا با موس و کیبورد چیز دیگس ، یه موقع با کلی دنگ و فنگ و قطعه اضافه ، موس و کیبوردو وصل کردم به ایکس باکس (اونم نه هر موس و کیبردی) ولی اونم باز بعضی بازیا نمیشناخت یا هنگ میکرد و...

نمیدونم چرا راک استار اینقدر با pc لج کرده... هر بازی که میسازه یا برای pc تاییدش نمیکنه یا با تاخیر میاد و زمانی هم که میاد با یه پورت مسخره از کنسول رو pc طرف هستیم مثل la noire و gta iv... اگه میخوان مثل gta iv واسه pc پورتش کنن همون بهتر که واسه pc نیاد

دعا کنیم GTA V هم برای PC بیاد چون با آنالوگ که بازی میکنم انگار دارن منو دار میزنن ، در این سطح خراب کامپیوترم ، کلا با موس و کیبورد چیز دیگس ، یه موقع با کلی دنگ و فنگ و قطعه اضافه ، موس و کیبوردو وصل کردم به ایکس باکس (اونم نه هر موس و کیبردی) ولی اونم باز بعضی بازیا نمیشناخت یا هنگ میکرد و...
شدیدا از حرفاتون حمایت میشه

ما متحدیم دوست عزیز، چرا که نه؟:دی مگه من چی گفتم؟:دی برای PC بیاد که ما کلاهمونو میندازیم هوا!:دی

دعا کنیم GTA V هم برای PC بیاد چون با آنالوگ که بازی میکنم انگار دارن منو دار میزنن ،

دوست عزیز منم خیلی دوست دارم واسه pc بیاد ولی با آنالوگ بازی کرذن هم فن خودشو میخواد:d

آقا هیچی سن اندریاس نمیشد بحثم تمام کنید.:d
اصلا سن اندریاس انقلاب بزرگی بود تو دنیای گیم.اصلا ایده خرید لباس سن اندریاس جز ناب ترین ایده های دنیای گیم بود:d
شما حساب کنید بازیش چی بود که هنوز هم که هنوزه داره با غول های بازی این نسل مقایسه میشه پس از گذشت 10 سال...
این جی تی آی Vهمه ی چیزاش تکراریه و هیچ ایده ی نو یی روش صرف نشده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or