دوست عزیز متوجه هستید چی دارید میگید؟الان ربط "کپی رایت" به "اینترنت پرسرعت" چیه الان ؟!
عزیزان؛ اساتید؛ روشنفکران؛ خیلی ناراحتید برید کپی رایت رو رعایت کنید، چرا فقط شعار میدید پس ؟ مد شده تو این فروم همه دم از کپی رایت میزنن (دلیلش معلوم نیست البته، روشنفکری شاید؟ )
این بحثی ـه که ارزش جواب دادن نداره ؛ چون بیشتر شبیه جوکه این حرفا تو ایران...
---------------------------
پ.ن. با تشکر از پست های Ali_VDOی عزیز . چونکه تو این تاپیک مثل اینکه فقط ایشون دارن درک میکنن که اصلا قضیه چیه. خوشبختانه از قشر روشنفکر هم نیستن البته...
این عکس که فیکه...:biggrin1:در رابطه با همین موضوع..............
اصلا نمی خواستم از دانش خودم در زمینه تاریخ در این سایت استفاده کنم[خسرو معتضد شاگرد بنده هست:biggrin1:]ولی الان بدلایلی مجبورم...:biggrin1:اون از گله که ژاپن ارتش نداره این از جمله بالا بعشق جنگ .
همین الان دارم حس می کنم...:biggrin1:[صداش از تمام کشورهای همسایه هر لحظه داره نزدیک و نزدیکتر میشه...:biggrin1:]جنگ رو از نزدیک حس کردی؟
اره ده نفر رو دیدم...اخرین نفرشون هم که خیلی برام عزیز بود عوض جنگ رفت تو تاسیسات وزرارت دفاع کشته شد...دیدی فلان کست بره به جنگ و برنگرده؟
اره حتما این عراقیهایی که بیشترشون شیعه دوازده امامی بودند اومدند مثل سربازان ژاپنی در نانکینگ چین اناث مردم رو...:biggrin1:میدونی کثافتهای عراقی چه غلطی کردن وقتی وارد خرمشهر شدن ؟( همونهایی که الان دوست و برادر هستند):biggrin1:...
محض یادآوری اگه یادت رفته چی گفتی:نوشته شده توسط Aurlito:اول اينكه گفتم كشور مرفه نه پيشرفته، دوم گفتم داشتن نه دارن، سوم اونها كشور نيستن چون پرمدعاين... در ضمن ايران رو اضافه كنيد كه مردم خيال نكنن من امام جمعه ي آمل هستم كه همچين حرفي رو ميزنم. چهار كشور ايران، بريتانيا، فرانسه و آمريكا و چندتا كشور ديگه هستن كه فقط و فقط به درد موزه ميخورن و اصلا جاي زندگي نيستن.
دوست عزیز من کاملا به دستور زبان پستم توجه دارم و نمیدونم چرا متوجه نشدید.محض یادآوری اگه یادت رفته چی گفتی:
"هرچقدر کشورهای پر مدعا(یکیشون ایران، یکیشون بریتانیا، یکیشون آلمان، یکیشون ایالات متحده. درسته در یک سطح پیشرفت نیستن اما به یک اندازه پرمدعان) دارن له له و دست و پا میزنن اونها دارن زندگیشون رو میکنن. خیال کردید اونها حکومتشون چجوریه؟ هرگز افتخار کردن به سیستم حکومتشون که مثل ایران سیستم حکومتشون بشه اسمشون؟ خیال کردید رییس جمهوراش کین؟ اکثرا نقش دیکتاتور رو دارن."
پس گفتی دارن نگفتی داشتن.
اگر شما دوست نداری توی فرانسه و آمریکا و آلمان و انگلیس زندگی کنی، چند تا علت میتونه براش وجود داشته باشه (مثلا یکیش همون ضرب المثل معروف) که البته علتش هر چیم باشه باز باعث نمیشه اینا رو کشور ندونیم، اتفاقا اینا از هر کشور دیگه ای کشور ترن!!!
فکر کنم شما زبان فارسي رو تازه ياد گرفتيد:biggrin1چون نه خودت چيزي رو که مي گي مي فهمي نه فرق تزار نيکلاي دوم رو با اغا محمدخان رو ميدوني ونه فرق کتاب داس کاپيتال کارل مارکس رو با کتاب نقد معنوي بر سريال جواهري در قصر رو:biggrin1يا اينکه مي خواي همينطوري الکي به پستهاي اين اقا گير بدي...محض يادآوري اگه يادت رفته چي گفتي:
"هرچقدر کشورهاي پر مدعا(يکيشون ايران، يکيشون بريتانيا، يکيشون آلمان، يکيشون ايالات متحده. درسته در يک سطح پيشرفت نيستن اما به يک اندازه پرمدعان) دارن له له و دست و پا ميزنن اونها دارن زندگيشون رو ميکنن. خيال کرديد اونها حکومتشون چجوريه؟ هرگز افتخار کردن به سيستم حکومتشون که مثل ايران سيستم حکومتشون بشه اسمشون؟ خيال کرديد رييس جمهوراش کين؟ اکثرا نقش ديکتاتور رو دارن."
پس گفتي دارن نگفتي داشتن.
اگر شما دوست نداري توي فرانسه و آمريکا و آلمان و انگليس زندگي کني، چند تا علت ميتونه براش وجود داشته باشه (مثلا يکيش همون ضرب المثل معروف) که البته علتش هر چيم باشه باز باعث نميشه اينا رو کشور ندونيم، اتفاقا اينا از هر کشور ديگه اي کشور ترن!!!
من متوجه شدم اما ظاهرا شما متوجه نیستی داری چی میگی!دوست عزیز من کاملا به دستور زبان پستم توجه دارم و نمیدونم چرا متوجه نشدید.
اول اینکه طرف صحبت من این بود اگر پست رو با دقت میخوندید:
1- کشورهای اسکاندیناوی مرفه هستن
2- کشورهای اسکاندیناوی حکومت دیکتاتور داشتن
حالا چه ربطی به آلمان و انگلیس و فرانسه داره؟ نمیدونید اسکاندیناوی کجاست؟
من دارم میگم از چهار کشوری که گفتم خوشم نمیاد که ایران هم داخلشون به حساب میاد، و اصلا یک حرف اضافه بود. چرا متن رو طوری ویرایش و برداشت میکید که انگار من گفتم"دوست ندارم توی آمریکا زندگی کنم" یا "از این کشورها خوشم نمیاد"
کی از دو کیلو چیپس اسمیت و یک قوطی کوکاکولا همراه با همبرگر مخصوص مک دونالد بدش میاد؟ من گفتم از سیاست این چند کشور(که ایران هم جزءشون حساب میشه. تکرار میکنم که خیال نکنید "" هستم) خوشم نمیاد، برای همین آدم حسابشون میکنم.
بار دیگه گفتم اون جمله م در مورد ایران، ایالات متحده، فرانسه بریتانیا جزء بود و اصلا ربطی به متن اصلی که گفته بودم نداشت.
خواهش میکنم دیگه برداشت اشتباه نکنید تا بحث ازین منحرف تر نشه.
پی.اس: تا حالا اینقدر توی یک تاپیک پست نداده بودم. بیخیال بحث.
با ذکر این نکته که از بخش اول سخنانتون نهایت استفاده رو بردیم lol، در مورد بخش دوم که به من مربوط میشه و الان این بالا نقل قول شده باید عرض کنم که اولا فکر میکنم بهتر باشه توی چیزی که بهت مربوط نمیشه دخالت نکنی و ثانیا اینکه من حداقل زبان فارسی رو تازه یاد گرفتم، شما که هنوز 4 تا جمله درست نمیتونی بنویسی بهتره در این زمینه از این حرفها نزنی.نوشته شده توسط david hayter:فکر کنم شما زبان فارسي رو تازه ياد گرفتيد:biggrin1چون نه خودت چيزي رو که مي گي مي فهمي نه فرق تزار نيکلاي دوم رو با اغا محمدخان رو ميدوني ونه فرق کتاب داس کاپيتال کارل مارکس رو با کتاب نقد معنوي بر سريال جواهري در قصر رو:biggrin1يا اينکه مي خواي همينطوري الکي به پستهاي اين اقا گير بدي...
توجه توجه
فروش اینترنت 1Mb پنجاه هزار تومان
فروش اینترنت 2Mb صد هزار تومان
بدون محدودیت دانلود
ولي من فكر مي كنم حق مردم ما همينه چون جنبه هيچيو نداريم و از هر چيزي فقط در مورد خلافش و استفاده ندرست ازش رو بلديم!!!!!