Aurlito
کاربر سایت
1- ایکاش جوابم مثبت بود، و مطمئنم احدالناسی این درخواست رو نکرده.1.شما مثل اينكه اصلا تو اين مملكت زندگي نميكني!!
مردم حقشون رو درخواست ميكنن بهشون داده نميشه اونوقت ميخواي به خواسته ي مردم قانون كپي رايت اجرا شه؟!!! فكر ميكني تا حالا كسي اين درخواست رو نكرده؟
2.آهان!!! من خيلي چيزها نخواستم و نكردم پس چجوري الان همش انجام شده؟
3.من ديگه مطمئن شدم شما جغرافيا ميخونيد.:biggrin1:
پس ميگيد تقصير مردمه كه نفت و گاز ايران مفتي به كشورهاي همسايه فرستاده ميشه يا در ونزوئلا مفتي كارخونه ي اتومبيل سازي زده ميشه؟
خير. با قاطعيت ميگم تقصير مردمش نيست!
4. خيلي جالبه. فكر ميكردم فقط خارجيها به ما به چشم يه تروريست نگاه ميكنن. نگو مردم به خودشونم رحم نميكنن.
5. يعني داري ميگي تو ايران گيمر وجود نداره؟ پس 25000 نفري كه اينجا عضون كشكن ديگه؟ آره؟
6. همت بايد به جز مردم در دولت هم باشه.
7. پس مردم آلمان يا ژاپن ميخوان باهاش فيلم دانلود كنن؟
8. نه خير. همتاي جمله ي من اينه كه: من اگه الان اين غذا رو نداشتم بخورم الان از گشنگي ميمردم.
9. من تمام اين حرفاي شما رو ميتونم به راحتي با دلايل سياسي جواب بدم ولي متاسفانه جاش اينجا نيست.
2- ...
3- بذارید یک جنگ پیش میاد، اونوقت میفهمید که اینها نقش Armor رو بازی میکنند. البته از بحث به دوره و بحث منحرف میشه و در نهایت تاپیک قفل میشه پس جواب روراست نمیدم.
4- گل آفتابگردون و سوسکی که توش زندگی میکنه این رو تایید میکنه. چرا من نگم؟
5- هستن، گفتم اگر ناشرین بفهمند.
6- دولت جزءیه از مردم، همت که استرکنین نیست تزریقش کنن. اینجا به گونه ای صحبت میکنید که انگار از تیم دولت از کنیا پست شده به ایران. حکومت ایران فقط توی یک بعد زمانی دست غیر بوده و اونهم اواسط قرون هجری و سلطه ی تورانی آلتاییها و مغولهاست وگرنه ایران هیچوقت مستعمره نبوده که بیگانه ای بهش حکومت کنه. هرچی میبینید، از وجود مبارک خودتونه پس در هر حالت خودتون رو سرزنش میکنید.
7- خیر... اما مردم آلمان و چین کلی سود دارن برای اینترنت. آلمان: سایت Rapishare برای مثال.
8- Misunderstanding, or possibly you oughta know what i mean by this and you won't get convinced. Лошо Патриотичния.
9- خوشبختانه.