معما ها به Resident Evil 6 باز خواهند گشت!

• Thread starter Thread starter hmd2009
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hmd2009

کاربر سایت

15379261388713475447.jpg

درود

در طی نمایش رزیدنت اویل 6 در E3 کارگردان بازی آقای Hiroyuki Kobayash در مورد درخواست فن ها برای برگرداندن بعضی از المان هایی که در رزیدنت اویل های کلاسیک استفاده شده بود اظهار داشت:

با توجه به گله و شکایات فن های قدیمی بازی نسبت به تمرکز بیشتر روی قسمت اکشن بازی در رزیدنت اویل 4 و 5 ما سعی کردیم در رزیدنت اویل 6 بعضی از المان های کلاسیک را به بازی برگردانیم برای همین منظور شما دوباره معما ها را در بازی خواهید دید! معماهایی که در سری های اولیه رزیدنت اویل بودند را به خاطر میاورید؟!!

به علاوه ما هیولایی بنام Ustanak در بازی خواهیم داشت که نمسیس جدید خواهد بود زیرا مبارزه ی آن با جیک و شری خیلی شبیه به صحنه هایی است که ما در مبارزات جیل و نمسیس در رزیدنت اویل 3 دیده ایم.
او با سرعت بسیار زیادی تقریبا در همه جای بازی بدنبال شما خواهد بود علاوه بر اینکه این هیولای جدید فوق العاده قوی سریع و خشن است که مناسب ترین گزینه در بسیاری از موارد اجتناب از درگیری با او میباشد !
Kobayashi در مورد سوال فن هایی که در مورد بازگشت جیل و کلر پرسیده بودند سکوت کرد و نظری نداد. اخبار بیشتر در مورد رزیدنت اویل 6 در آینده!

Ustanak یک اسلحه بایولوژیکی طبیعی B.O.W هست که در کنار Carla Radames برای شکار jake Muler کار میکنه این یک کلمه به زبان صربستانی است که از کلمه uprising به معنی قیام گرفته شده!

آخرین ویرایش:
حاجی چند نفر به یه نفر ؟!!!!!

من الان خودمو خفه هم کنم که به علت تعدد نفرین ، شما مار جارو میکنید که !!:d

شماها یادتون نیست اویل 4 اومده ملت سر و دست میشکوندش براش ؟؟؟ همین فن های خرکی اویل میگم

PEACE جان تا قبل این پست که فقط داشتی متلک و تیکه مینداختی به ما !!!:d

من داشتم دلیل و فکت میاوردم وسط .|

--------

HMD2009 داداش من نظرات یوزرها تو فروم رو میگم برادر :d
خب این شد یه چیزی!
ببین این که میگی RE4 ترکوند خب درسته چون یه چیز جدید بود و مردم هم چیزای جدید دوست دارن.پس این دوربینی که تا اون موقع نبود وقتی اومد مسلما میترکوند که همینجوری هم بود.یه عامل دیگه شخصیت لیون بود که شک نکن خیلیا به خاطر همین شخصیت به RE4 امتیاز میدن.
مشکل اینجاست که بازی داشت نوید این رو میداد داره به سمت یه چیزی غیر از RE بودن میره یعنی RE4 پلی بود از شماره های کلاسیک به شماره های جدید. یکی از دوستامون توی تاپیک RE جالب گفت.پستشو نقل میکنم:
وقت بخیر بچه ها.....نظرات همه توی این چند صفحه ی آخر عالی بودن.کلی حال کردم....در مورد حوادث اخیر که بازهم پارامترای اکشن رو تو گیم پلی بیشتر از قبل دیدیم بگم که بد نیست از این دید هم یه مقایسه ای انجام بدیم : به نظرم RE تا نسخه ی 3 به طور کامل real و واقع گرایانه بود(به جز عنصر علمی تخیلی اون)...محیط..حوادث...شخصیتها و حتی تایرانتها رو میشد با نگاه علمی و واقعی توجیه کرد.در این صورت میتونی خودتو جای اون شخصیت بذاری و بیشتر با داستان ارتباط برقرار کنی...اما با شروع شدن پروژه ی RE4 یه سری عنصرهای کاملا تخیلی و بی اصل و نسب وارد بازی شدن که به همون مقدار داستان و اکشن بازی رو به غیرواقعی شدن سوق داد...مثلا توی 4 من میتونم حین بازی با خودم بگم ..نه..چرا باید جای یه نیروی آموزش دیده باشم که برای نجات جون دختر رئیس جمهور وارد یه روستای متروک توی یه کشور دیگه بشم.؟؟؟؟..یا یه موجود غول آسا که اصلا نمیدونم اونجا چیکار میکنه توی یه دریاچه منو با خودش بکشه من هم با نیزه و لنگر به طور نامحدود میزنم تو سرش؟؟؟

اما مثلا توی RE3 این افکار مدام به سراغت میان: اینجا راکون سیتیه...تو هم یه فرد تنها هستی تو این شهر مثل هزاران نفر دیگه..یعنی کاملا تحت تاثیر افکار و حوادث ملموس هستی و برای توجیه هر حادثه ای به کمی تخیل نیاز داری....خلاصه اینکه به نظرم هرچقدر تخیل و دور از واقعیت شدن وارد بازی شد همون اندازه در اکشن هم افراط شد.
میبینی؟
رنگ و بوی ترس از RE به طور کامل زدوده شده. تنها چیزی که ما میخواییم برگشتن ترس هست که مطمئن باش برای کپکام اوردن این عنصر راحت تر از دروغ گفتن یه گابلینه!
اون تیکه آخر یه اصطلاحه!:d

حاجی چند نفر به یه نفر ؟!!!!!

من الان خودمو خفه هم کنم که به علت تعدد نفرین ، شما مار جارو میکنید که !!:d

شماها یادتون نیست اویل 4 اومده ملت سر و دست میشکوندش براش ؟؟؟ همین فن های خرکی اویل میگم

PEACE جان تا قبل این پست که فقط داشتی متلک و تیکه مینداختی به ما !!!:d

من داشتم دلیل و فکت میاوردم وسط .|

--------

HMD2009 داداش من نظرات یوزرها تو فروم رو میگم برادر :d

محمد کیه ؟ :d

آها :d نه من حتی اگه رزیدنت اویل به بدترین وجه ممکن هم ساخت هبشه هیچ وقت نمیکوبم بازی انتقاد میکنم ولی هیچ وقت نمیکوبم. اینا که گفتم فقط انتقاد بود مثل این میمنه که شما عاشق یک خواننده هستی حالا بعضی از آلبوماش زیاد جالب در نیاد دیگه شما باید از طرفداری اون دست برداری و بکشی کنار!!!!!!!!!!!!!!!!! Never

آخرین ویرایش:
البته بسياري از المان هاي ترس در re4 وجود داشت ازجمله اتمسفر قوي بازي ,مثلا همون روستاي مخوف بازي ,تاريكي شب, قصرهاي ترسناك, تاريك بودن خودبازي,باس فايت هاي مهيج وترسناك همه حس ترس رو در بازي ايجاد ميكردن مثلا همون باسي كه قدبلندي داشت كچل بود ريش بزي داشت حركاتش و دوييدنش خيلي شبيه نمسيس بود و واقعا ترسناك بود مشكل re4 نداشتن معما وبيش ازحد اكشن شدت در قسمت هاي پاياني بازي بود كه اون حس survival horror رو از بازي گرفته بود ولي در بقيه موارد re4 يه شاهكار به ياد ماندني بود كه انقلابي در اين سبك ايجاد كرد ولي متاسفانه نتونستن درست اين راهو ادامه بدن نمونش re5 كه همش تو روز واكشن بود.:d

برادرا سلام ............آقایون میدونید مشکل ما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما دیگه پوست کلفت شدیم،اینقدر از این بازی های ترسناک و فیلم های ترسناک نگاه کردیم که دیگه به جای رزیدنت اویل باید یه بازی بسازن به اسم جن و اویل با رده بندی سنی 30+ و خود آقا جن رو بیارن توی بازی............;)

کلا تنها اویلی که باعث شد نام این شماره از اون به بعد لکه دار بشه شماره 4 بود
به اون بازی شوتر میگین اویل؟ بعدش 5 بعدش ORC بعدشم این شماره 6 اصلا نمیشه اسم اینا رو جزو اویل آورد

من نمیدونم re4 چی داشت اینقدر میگید ترس داشت یا جالب بود من خودم هنوزم که هنوزه بخوام اویل بازی کنم میرم شماره 3 یا 2 یا 1 رو بازی می کنم (به ترتیب علاقه نوشتم)
re4 به خاطر اینکه یک تحول داشت تو گرافیک و محیط برای همه جذاب بود من خودم جزو کسایی بودم که اویل 4 تا برای pc اومد زود رفتم گرفتم اما بعد از یک بار تموم کردن دفعه های بعدی اصلا به دلم ننشست اما اویل 3 رو هر چقدر بازی می کنم بازم علاقه مند تر میشم چون واقعا استرس رو در ادم ایجاد میکنه اما بعد از اون هر چی بازی کردم مثل یک بازی شوتر بوده برام:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or