معما ها به Resident Evil 6 باز خواهند گشت!

• Thread starter Thread starter hmd2009
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hmd2009

کاربر سایت

15379261388713475447.jpg

درود

در طی نمایش رزیدنت اویل 6 در E3 کارگردان بازی آقای Hiroyuki Kobayash در مورد درخواست فن ها برای برگرداندن بعضی از المان هایی که در رزیدنت اویل های کلاسیک استفاده شده بود اظهار داشت:

با توجه به گله و شکایات فن های قدیمی بازی نسبت به تمرکز بیشتر روی قسمت اکشن بازی در رزیدنت اویل 4 و 5 ما سعی کردیم در رزیدنت اویل 6 بعضی از المان های کلاسیک را به بازی برگردانیم برای همین منظور شما دوباره معما ها را در بازی خواهید دید! معماهایی که در سری های اولیه رزیدنت اویل بودند را به خاطر میاورید؟!!

به علاوه ما هیولایی بنام Ustanak در بازی خواهیم داشت که نمسیس جدید خواهد بود زیرا مبارزه ی آن با جیک و شری خیلی شبیه به صحنه هایی است که ما در مبارزات جیل و نمسیس در رزیدنت اویل 3 دیده ایم.
او با سرعت بسیار زیادی تقریبا در همه جای بازی بدنبال شما خواهد بود علاوه بر اینکه این هیولای جدید فوق العاده قوی سریع و خشن است که مناسب ترین گزینه در بسیاری از موارد اجتناب از درگیری با او میباشد !
Kobayashi در مورد سوال فن هایی که در مورد بازگشت جیل و کلر پرسیده بودند سکوت کرد و نظری نداد. اخبار بیشتر در مورد رزیدنت اویل 6 در آینده!

Ustanak یک اسلحه بایولوژیکی طبیعی B.O.W هست که در کنار Carla Radames برای شکار jake Muler کار میکنه این یک کلمه به زبان صربستانی است که از کلمه uprising به معنی قیام گرفته شده!

آخرین ویرایش:
به خدا بازی هایی که از gamespot نمره 6 و 7 گرفتن بازی های خیلی خوبی نیست راستی قابل توجهتresident evil chronicles hd collection داره برای پلی3 میاد که ماهم مسایل پشت پرده رو بفهمیم
ببین،
من همیشه با استفاده از قضیه "بذار در کوزه و آبشو بخور" در مورد امتیازات بازیا پیش میرم.
یارو با زنش دعوا کرده و میاد یه امتیاز کم میکنه!
اصلا چرا مبنای کارمون رو نمره بگیریم؟ خودت بازی کن و بر اساس تحلیل خودت نمره بده.
=======================
silent hill downpour هم امتیازش 7 شد.....
وای چه بازی بدی.......
=======================
نقش وسکر تو re5 که غوغا میکرد دوستان شما re با MGS و HALO اشتباه گرفتید
ببینم احد رو میشناسی اصلا؟:d
مامور مخصوص وسکر بزرگ! میتی احد! احترام بگذارین!:d

نگفتم پستمو پاک کنین گفتم نقله قولم نکنین :d
تازه رزیدنت اویل 1 رو تو هاردم نصب کردم و میخوام برم دیدم کریس میره با وسکر و جیل میرن تو یک ساختمان که سگ های زامبی اونا رو دنبال کردن و وسکر میگه متاسفم که اون پسره رو گم کردیم...بازیشم خیلی سخته وقتی میبینم 15 سال پیش چطور گیمرها میرفتن با 6 تا تیر یک زامبی میمیره!...اتمام.
آخ که گفتی . واقعا بهترین چیز تو سری اولیه این بازی همین بود که میدیدیم 2 تا زامبی دارن از دور بهت نزدیک میشن ( با سرعت لاکپشتیشون) ولی یه لحظه به خودت میومدی و میدیدی که نه تیر دورستو حسابی داری و نه راهی برای لایی کشیدن از زامبی ها ! اونجا بود که آدرنالین خونت میزد بالا بعد میدیدی مرکب هم نداری و سیوت 1 کیلومتر دورتره! خلاصه دل رو به دریا میزدی و شاتگانی که برا BASS ها آماده کرده بودی رو میاری رو کار بعد دو ساعت تنظیمات میکردی که نکنه یه گلوله بیشتر هدر بدی چون میدونستیم که گلوله ها کمندلم تنگ شده برا اینکه یه بار دیگه برم دو تا دور یه اتاق رو بگردم برا پیدا کردن یه مرکب .

ببین،
من همیشه با استفاده از قضیه "بذار در کوزه و آبشو بخور" در مورد امتیازات بازیا پیش میرم.
یارو با زنش دعوا کرده و میاد یه امتیاز کم میکنه!
اصلا چرا مبنای کارمون رو نمره بگیریم؟ خودت بازی کن و بر اساس تحلیل خودت نمره بده.
=======================
silent hill downpour هم امتیازش 7 شد.....
وای چه بازی بدی.......
=======================

دوست عزیز مبنای من سایت معتبری مثل سایت gamespot هست نه شما نه کاربر عادی دیگه شاید نمره ها نیم نمره بالا پایین باشن ولی تو همون مایهاست بذار در کوزه و آبشو بخور کلا تیکه جالبیه

دوست عزیز مبنای من سایت معتبری مثل سایت gamespot هست نه شما نه کاربر عادی دیگه شاید نمره ها نیم نمره بالا پایین باشن ولی تو همون مایهاست بذار در کوزه و آبشو بخور کلا تیکه جالبیه
حالا چون گیم اسپاته باید بپرستیمش؟ خدا میدونه چند نفر به خاطر نمره های یه بازی لذت یه بازی رو از خودشون گرفتن.
درضمن،
یعنی gamespot , IGN و بقیه اشتباه نمیکنن نه؟ کمال مطلقن ها؟

حالا چون گیم اسپاته باید بپرستیمش؟ خدا میدونه چند نفر به خاطر نمره های یه بازی لذت یه بازی رو از خودشون گرفتن.
درضمن،
یعنی gamespot , IGN و بقیه اشتباه نمیکنن نه؟ کمال مطلقن ها؟

gamespot ign اشتباه می کنن همه سایت ها که اشتباه نمی کنن درضمن شما از Darkside Chroniclesو Umbrella Chronicles خوشتون میاد چجوری از re6 بدتون میاد؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

کاملا درسته ولی فقط وسکر نیست که میتونه جاه طلب و نابودگر دنیا باشه
کالا من با این حرفا کاری ندارم ولی شخصیت وسکر جوری بودش که ادم رو به طرف خودش جذب میکرد.به نظرم در نبود اون بازی انگار یه چیر خیلی بزرگی رو کم داره.

سازندگان call of duty:ما در صحنه های اکشن و سینماتیک از بازی RE6 الگو گرفیتم که این باعث خوشحالی ما است که داریم از بهترین بازی در سبک اکشن الگو می گیریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or